- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bence de kendini kasiyorsun kendin egzersiz yap parmağınla ama doktora mutlaka gitmen gerekİşte güzelde alt kısıma kimseyi elletmiyorumBi de 1buçuk ayda ancak ilişkiye girebildik.Eşim psikolojik diyor. Kendini kasıyorsun falan diyor.
Yok yahu olur mu, çocuk çıkıyor oradanŞimdi normalde ben kendim bakınca aşagı kısım çok dar geliyor bana.Bu yüzden alttan muayenede çok acır dıye korkuyorum
Peki bu yara miyom falan var mı diye yılda bir kontrole mi gitmek gerekıyor acabaBence de kendini kasiyorsun kendin egzersiz yap parmağınla ama doktora mutlaka gitmen gerek
bu kadar stres yapıyorsanız bu konu hakkında ilişki esnasında kendinizi kasıyorsunuz bence fark etmeden o yüzden canınız acıyor, muayene sırasındada kasarsanız kendinizi orada da canınız acıyacaktır.Evet devlet istemiyorum zaten. Güzel bi özel hastahaneye gitmem lazım
Onunla da acı oluyor kiKayganlaştırıcı kullanın
Evet bu kadar fazla ise psikolojik bir rahatsızlık olabilir . Hiç olmadı Bi psikoloğa görün istersen ilk önceİşte güzelde alt kısıma kimseyi elletmiyorumBi de 1buçuk ayda ancak ilişkiye girebildik.Eşim psikolojik diyor. Kendini kasıyorsun falan diyor.
O zaman problem olabilir.Onunla da acı oluyor ki
İlk ilişkide bende de kanama gelmedi. Ama o ilkini yapana kadar neler çektim. 1buçuk ayda ancak oldu.Bi de ne kadar kayganlaştırıcı sürersem süreyim hergün yapamıyorum, aşırı acıyo, sankı orası yara olmus gibi.O zaman problem olabilir.
Doktora görünmemişti tavsiye ederim.
Benim vajinal cok dardır ve kızlık zarım halen duruyor
Ben çözümü kayganlastırıcıda buldum
Evliyim ve bir cocugum var :)
Nornal doğum yapmadığım için ve zarım esnek olduğu için duruyor.
Ben vajınusmustumİlk ilişkide bende de kanama gelmedi. Ama o ilkini yapana kadar neler çektim. 1buçuk ayda ancak oldu.Bi de ne kadar kayganlaştırıcı sürersem süreyim hergün yapamıyorum, aşırı acıyo, sankı orası yara olmus gibi.
Cesaretimi toplayıp mutlaka gidecegim.Ben vajınusmustum
Doktora muhakkak gidin
Cesaretlik bı durum bile yok ki 5 dk bile sürmüyor muaynesi nasıl doğum yapacaksiniz doktora gitmeyerek o zaman mecburi diyecekseniz şimdi de mecburiCesaretimi toplayıp mutlaka gidecegim.
Gitmek istiyorum da smear testi falan yapılan testler acıtıyormuş. Cesaretimi toplayıp mutlaka gidecegimAcı çekmek daha kolay geliyor heralde.
Şey soracagım birde. Geçen yıl gıttım kadın doguma. Ultrasonla baktıgında kist var ama adetle atılır demişti. Yanlışlık olabilir mi kiCesaretlik bı durum bile yok ki 5 dk bile sürmüyor muaynesi nasıl doğum yapacaksiniz doktora gitmeyerek o zaman mecburi diyecekseniz şimdi de mecburi
Sıkacaksın dişini, yatacaksın çatala artık.Gitmek istiyorum da smear testi falan yapılan testler acıtıyormuş. Cesaretimi toplayıp mutlaka gidecegim
Biz burda ne söylersek soyleyelim yanlış olur en iyisi doktara gitmekŞey soracagım birde. Geçen yıl gıttım kadın doguma. Ultrasonla baktıgında kist var ama adetle atılır demişti. Yanlışlık olabilir mi ki
Gidecegim böyle olmuyor. Sürekli acı çekmektenseBiz burda ne söylersek soyleyelim yanlış olur en iyisi doktara gitmek
Korkacak hiç bişi yok keşke daha önce gitseydim diyeceksin acıya son verGidecegim böyle olmuyor. Sürekli acı çekmektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?