Doktora gitmekten korkuyorum

İşte güzelde alt kısıma kimseyi elletmiyorum😣😣😣Bi de 1buçuk ayda ancak ilişkiye girebildik.Eşim psikolojik diyor. Kendini kasıyorsun falan diyor.
Bence de kendini kasiyorsun kendin egzersiz yap parmağınla ama doktora mutlaka gitmen gerek

Evet devlet istemiyorum zaten. Güzel bi özel hastahaneye gitmem lazım
bu kadar stres yapıyorsanız bu konu hakkında ilişki esnasında kendinizi kasıyorsunuz bence fark etmeden o yüzden canınız acıyor, muayene sırasındada kasarsanız kendinizi orada da canınız acıyacaktır.

O zaman problem olabilir.
Doktora görünmemişti tavsiye ederim.

Benim vajinal cok dardır ve kızlık zarım halen duruyor
Ben çözümü kayganlastırıcıda buldum

Evliyim ve bir cocugum var :)
Nornal doğum yapmadığım için ve zarım esnek olduğu için duruyor.
İlk ilişkide bende de kanama gelmedi. Ama o ilkini yapana kadar neler çektim. 1buçuk ayda ancak oldu.Bi de ne kadar kayganlaştırıcı sürersem süreyim hergün yapamıyorum, aşırı acıyo, sankı orası yara olmus gibi.

Cesaretlik bı durum bile yok ki 5 dk bile sürmüyor muaynesi nasıl doğum yapacaksiniz doktora gitmeyerek o zaman mecburi diyecekseniz şimdi de mecburi
Şey soracagım birde. Geçen yıl gıttım kadın doguma. Ultrasonla baktıgında kist var ama adetle atılır demişti. Yanlışlık olabilir mi ki

Şey soracagım birde. Geçen yıl gıttım kadın doguma. Ultrasonla baktıgında kist var ama adetle atılır demişti. Yanlışlık olabilir mi ki
Biz burda ne söylersek soyleyelim yanlış olur en iyisi doktara gitmek

Back
X