Sari nokta ile alakali bir probleminiz olabilir acilen isini iyi bilen bir operator goz doktoruna gorunun her doktor anlayamayabilirHanimlar mrb. En son 3 hafta once goz doktoruna gittim 2,75 miyobum. Bu ara gozluksuz daha cok oluuor güneşe baktığımda veya güneşli yere oldugumda surekli yüzen şeffaf nokta veya cisimler kucuk görüyorum.duvarlari da biraz karincali goruyorum. Acaba miyoptan mi kaynakli yoksa baska bi sıkıntı olabilir mi
Yardimci olur musunuz cok uzuluyorum
Miyoptan kaynaklı olduğunu bir miyoplu olarak söyleyebilirim.
O uçuşan şeffaf şeyler hep var aslında, sadece bol ışık olduğunda fark ediyorsunuz.
Sarı nokta hastaliginda cisimler kirik görülüyor diye biliyorum. Bir de yaşa bagli olusmuyor mu?Sari nokta ile alakali bir probleminiz olabilir acilen isini iyi bilen bir operator goz doktoruna gorunun her doktor anlayamayabilir
Kucucuk cocuklarda bile goruluyor canim aklima direkt olarak o hastalik geldi annemde de var belki de ondan aynen senin sikayetlerinle doktora gitmistik bu ciktiydi iste ama tedavisi var onemli olan erken teshis edilsin Allah beterinden korusun canimSarı nokta hastaliginda cisimler kirik görülüyor diye biliyorum. Bir de yaşa bagli olusmuyor mu?
Bu arada surekli yuzen seyler gormeniz de gozde bulunan lekelerle alakali olabilir bazen kendiliginden geciyor bazen de ameliyatla temizliyorlar bu lekeleri zarari yok ancak rahatsizlik veriyor diye biliyorumSarı nokta hastaliginda cisimler kirik görülüyor diye biliyorum. Bir de yaşa bagli olusmuyor mu?
Amin, belirtilerini okudum ama siyah bir boşluk görmek, cisimlerde kirilmalar gormek vs. DiyorKucucuk cocuklarda bile goruluyor canim aklima direkt olarak o hastalik geldi annemde de var belki de ondan aynen senin sikayetlerinle doktora gitmistik bu ciktiydi iste ama tedavisi var onemli olan erken teshis edilsin Allah beterinden korusun canim
Sık değil, hep var. Sarı nokta bildiğim kadarıyla daha farklı bir rahatsızlık. Tabii siz yine de doktora gidin, doktordan alıkoymuş olmayayım. :)Sarı nokta yazmış biri, korktumsizde de cok sık oluyor mu
Bu arada surekli yuzen seyler gormeniz de gozde bulunan lekelerle alakali olabilir bazen kendiliginden geciyor bazen de ameliyatla temizliyorlar bu lekeleri zarari yok ancak rahatsizlik veriyor diye biliyorum
Sık değil, hep var. Sarı nokta bildiğim kadarıyla daha farklı bir rahatsızlık. Tabii siz yine de doktora gidin, doktordan alıkoymuş olmayayım. :)
yani bence gidin
burdan sadece tahmin yürütebiliriz
içiniz rahat olur en azından
sinek uçuşması gibi uçuşan noktalar gözde ışık çakması gibi şikayetleriniz var mıHanimlar mrb. En son 3 hafta once goz doktoruna gittim 2,75 miyobum. Bu ara gozluksuz daha cok oluuor güneşe baktığımda veya güneşli yere oldugumda surekli yüzen şeffaf nokta veya cisimler kucuk görüyorum.duvarlari da biraz karincali goruyorum. Acaba miyoptan mi kaynakli yoksa baska bi sıkıntı olabilir mi
Yardimci olur musunuz cok uzuluyorum
sinek uçuşması gibi uçuşan noktalar gözde ışık çakması gibi şikayetleriniz var mı
Miyoptan kaynaklaniyor olabilir.
Benim de gozlerim bozuk(miyop) ayni sey arada bende de oluyor ama çok sık değil...
göz kuruluğunuz var mı?Hayır. Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?