• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeli miyim?

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Bekarım 28 yaşındayım doğum kontrol hapı kullanmıyorum son 1,5 aydir 14 güne bir adet görmeye başladım. Doktora gitmeli miyim? Yoksa bir ay daha mı bekleyeyim?

Bence git doktorun zararı olmaz ..

Gitmelisiniz tabi ki, bir şeylerin ters gittiği kesin. Beklemenin de bir anlamı yok zaten.

Vücut yeni bir sisteme alıştığı için oluyor olabilir ama gitmekte fayda var elbette.

Doğum kontrol hapları hormonları kontrol edip normal yoldan regl olmayı engelliyordu, kendi sistemini kurmuştu. Su an vücut o sistemden çıkıp doğal olana geçti, düzene oturması zaman alacaktır.

2 yıl önce bırakmıştım. Canım onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum

nasıl yani benim adetim bitti sonra 1 hafta oldu olmadı tekrar 10 gündür devam kanama bitmiyor bitse doktora giderim ben hemen gitmelisin bazı şeyler ters gidior demekki bugün sonuçlarımı göstericem muhtemelen kanayı durdurucu ilaç vericek

Doktora gitmekten yoruldum desem yalan olmaz bünyemde sorun var halsizim yorgunum bitkinim ölçtürdüm herşey normal çıktı 2 ay önce yarın yine bir hastane yolunu tutayım bakalım

14 günde bir derken,
adetiniz bu süreye dahil değil mi? öyleyse eşik değerin altındasınız. adet döngüsü 15-40 gün arasında ise normal kabul edilir.değilse kontrole gitmekte fayda vardır. ki sizin son bir kaç ayda oluşan bir durum ise, arada adet kanaması dışında kanama yaşıyor olabilirsiniz.

14 günde bir derken,
adetiniz bu süreye dahil değil mi? öyleyse eşik değerin altındasınız. adet döngüsü 15-40 gün arasında ise normal kabul edilir.değilse kontrole gitmekte fayda vardır. ki sizin son bir kaç ayda oluşan bir durum ise, arada adet kanaması dışında kanama yaşıyor olabilirsiniz.

Yani adet görüyorum bitiyor 14 gün ara 15. Gün oluyorum ilkinde önemsemedim belki hava değişimindendir diye ama yine de takip ettim tabi ki yalnız bir ağrı kesici alıyorum 3 aydır filan o mu yan etki yaptı aceba diye aklımdan geçiyor. En iyisi sabah bir hastaneye gideyim ben

Yani adet görüyorum bitiyor 14 gün ara 15. Gün oluyorum ilkinde önemsemedim belki hava değişimindendir diye ama yine de takip ettim tabi ki yalnız bir ağrı kesici alıyorum 3 aydır filan o mu yan etki yaptı aceba diye aklımdan geçiyor. En iyisi sabah bir hastaneye gideyim ben
hımm ozaman ara kanama değildir herhalde.
ağrı kesiciyi de aynı zamanda almaya başladıysanız bence prospektüsü önce bir okuyun doktora gitmeden.
geçen doktor eşime bir ağrı kesici yazmış, prospektüsü okuyayım dedim, yan etkisi ölüm yazıyor.

çokta anormal değil ozaman evet erken oluyorsun ama bityiyor diğeri başlıyor gibi anladım ben

Nornalde hep düzenli olurum ben de ondan sorayım dedim gitmeli miyim beklemeli miyim diye. Tşkler kızlar

Back
X