Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücut yeni bir sisteme alıştığı için oluyor olabilir ama gitmekte fayda var elbette.
Yeni bir sistem derken?
Doğum kontrol hapları hormonları kontrol edip normal yoldan regl olmayı engelliyordu, kendi sistemini kurmuştu. Su an vücut o sistemden çıkıp doğal olana geçti, düzene oturması zaman alacaktır.
14 günde bir derken,
adetiniz bu süreye dahil değil mi? öyleyse eşik değerin altındasınız. adet döngüsü 15-40 gün arasında ise normal kabul edilir.değilse kontrole gitmekte fayda vardır. ki sizin son bir kaç ayda oluşan bir durum ise, arada adet kanaması dışında kanama yaşıyor olabilirsiniz.
hımm ozaman ara kanama değildir herhalde.Yani adet görüyorum bitiyor 14 gün ara 15. Gün oluyorum ilkinde önemsemedim belki hava değişimindendir diye ama yine de takip ettim tabi ki yalnız bir ağrı kesici alıyorum 3 aydır filan o mu yan etki yaptı aceba diye aklımdan geçiyor. En iyisi sabah bir hastaneye gideyim ben
çokta anormal değil ozaman evet erken oluyorsun ama bityiyor diğeri başlıyor gibi anladım benYani adet görüyorum bitiyor 14 gün ara 15. Gün oluyorum ilkinde önemsemedim belki hava değişimindendir diye ama yine de takip ettim tabi ki yalnız bir ağrı kesici alıyorum 3 aydır filan o mu yan etki yaptı aceba diye aklımdan geçiyor. En iyisi sabah bir hastaneye gideyim ben