Doktora gitmemizle yıkıldım!

yok tedavi olmadan hamile kaldım ben cnm yani varikosel var dediler ameliyat olacaktık düşünüyorduk ama ameliyat olmadan hamile kaldım ben varikosel gebliğe engel değil yani.
Lütfen yanlış yönlendirmeyin, bu şekilde vakit kaybederler. Sizin eşinizin ki belki hafifti hamile kaldınız, onların ki farklı olabilir.
Benim kaynımda da vardı ameliyat oldu, ama sonrasında tüp bebek yaptılar çünkü eşinde de sorun vardı ne olduğunu bilmiyorum. Eşime de ameliyat olma, ben oldum yine tüp bebek yaptık gerek yok dedi. O yüzden 1 sene kaybettik biz. Ve o 1 yıl çok stresli geçiyor. Ameliyat çok basit kolay bir ameliyat. Korkmaya gerek yok. Ki çocuk değil kendi sağlığı için de olması daha iyi.
 
yani sonuççta herkesin bünyesı farklı ama imkansız değil bizim doktorumuz da öyle söylemişti zaten.imkansız değil ama zaman alır demişti.
 
Benim eşimdede aynı sorun var 1 yıldır ilaç kullanıyor sıfır fayda, tüp bebek tedavisine başladık şuanda.
 
Allah gönlünüze göre versin. Ama eşinize çok kızdım. Erkeklerin genel yapısı galiba. Ufak bir olumsuzlukta hemen "öldüm bittim mahvoldum "moduna giriyorlar.
Sizin yapacağınız tek şey iyi bir psikolog bulup beraberce destek almanız.
 
Merhaba canım eşim hangi hapı kullandi
 
Merhaba canım benim bı tanıdığım da öyleydi . Sana birşeyler önereceğim kullanıp kullanmamak sana kalmış ona da senn cocugn olmaz dediler çocuğu oldu. En başta keçi boynuzu suyu inan rabbm mucizesi o kaynat içir saracoglunn tarifiyle . Sonrasında çakşır suyu için beraber ve en son red ginseng hapı aktarlarda satılır ve çoğu insan bilmez bunu internetten arastr bilgi çok azdır ama inan inanilmaz bı faydası var . Pharmaton kullanın .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…