Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zaten

Bilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.
Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu çünkü bana istiyorum diyor lafta yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)
Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?
Ay kafamda deli sorular :/