Doktora gitmeyen eş

Yani doğurursam tek başımayım bunu göze almam laz:KK43:ım
Işte bunu iyi tart. Bekar anne olarak ds zordur evet. Ama sen bütün gün gece çocuğun için debelenip yorgun düşerken. Eşin kendi sosyal aktivitelerinde fink atıp evde gözünün önünde keyif sürerken deli olmamak elde değil

Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zaten :KK70: Bilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.

Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu çünkü bana istiyorum diyor lafta yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)

Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?

Ay kafamda deli sorular :/

benimkide gitmiyordu. kendine haline bırakmıştım. 2 sene önce hadi tüp bebek yapalım dedi. iyi dedim denedik tutmadı.
iki taraf aynı şeyi istediğinde bunlar olmalı. senin istemen baskınla olacak ise yarın daha cok zorluk yaşarsın. ben mi istedim sen istedin cek, yap, sürün diyebilir veya o tavırda olabilir.
çocuk asla bir erkeği eve bağlamaz.
vee son adam hem coıcuk istemiyordur , hem doktora görünmek istemiyordur. hemde aktivitelerinden vazgeçmek istemiyoırdur.
annen de üzerine gelmesin, rahim-yumurtalar senin- sperm adamın. karı koca ne zaman ok. dersiniz o zaman bu ikisini buluşturur çocuk yaparsınız.
ben en iyi anne veya kv olsun kızıyorum çocuk çocuk torun torun..yok torun.

Tamam çocuk istiyorsun ben seni anlıyorum.
Ama inanmak istediğin şey çocukla düzelir. Gerçek olan çocukla duzelmez.
Çocuk sahibi olabilirsin ama illa bu adamdan değil.

çok rahatligindan ötürü gerçekten unutmuş olabilir ve çocuk konusunda da olursa olur olmazsa da işime gelir hayatıma bakarım kafasında ..bence sizde çocuk konusunu biraz askıya alıp zamana bırakın bazı şeyleri..

Bağlanmak isteyen her türlü bağlanır. Eşiniz keyfine düşkün sadece. Örnek veriyim : Dayım 56 yaşında hiç çocuğu olmadı hem eşinde hem de dayımda problem vardı. Yıllarca çocuk hasreti ile gitmedikleri doktor , başvurmadıkları yöntem kalmadı . Evlen diyenler oldu ama dayım hiç yanaşmadı ev kedisi gibi bir şey , eşini de hiç üzmez. Çocuk olup olmaması önemli diil bence, iş eşlerde bitiyor. Sizde eşinize takılın onunla keyfi aldığınız maceralar yaşayın. Her şeyin hayırlısı olsun.

Dayın ne tatlı adammış. Keşke her erkek onun gibi olsaydı.
Ben eşime ayak uydurmaya çalışmaktan da yoruldum be yavrum.
Ahh ahh :D Sağolasın.

Muge ben sana ozelden yazmistim evliligmi .esini en iyi taniyan sensin buna sen karar vermelisin... benim esim de hic umursamazdi beni ustelik bizim kv ve gorumce yuzunden bosanmanin esigine geldigimiz cok olmustur... ama bebek olduktan sonra gercekten her sey degisti dedigim gibi bu kişiden kisiye degisir.
Cocuklari sevmez hicte istemezdi ama suan kizi onun her seyi adam kosa kosa eve geliyor... aramizdaki muhabbet te cok iyi kv gorumce umrumda degil artik bu benim hayatim ve tecrubem... rabbim esini evine baglasin ve sizeee guzel cici bi kiz bebek nasip etsin en kisa zamanda inşallah.

Canım evet haklısın ama inan kestiremiyorum. Yani bu adam düzelir mi hep böylemi olcak? Ben tek başıma kalır mıyım yoksa senin eşin gibi bağlanır mı? Aminn aminn tüm güzel duaların için cancağzım :KK200:

benimkide gitmiyordu. kendine haline bırakmıştım. 2 sene önce hadi tüp bebek yapalım dedi. iyi dedim denedik tutmadı.
iki taraf aynı şeyi istediğinde bunlar olmalı. senin istemen baskınla olacak ise yarın daha cok zorluk yaşarsın. ben mi istedim sen istedin cek, yap, sürün diyebilir veya o tavırda olabilir.
çocuk asla bir erkeği eve bağlamaz.
vee son adam hem coıcuk istemiyordur , hem doktora görünmek istemiyordur. hemde aktivitelerinden vazgeçmek istemiyoırdur.
annen de üzerine gelmesin, rahim-yumurtalar senin- sperm adamın. karı koca ne zaman ok. dersiniz o zaman bu ikisini buluşturur çocuk yaparsınız.
ben en iyi anne veya kv olsun kızıyorum çocuk çocuk torun torun..yok torun.

Peki bana neden dürüst olmuyor sence? Konuşuyoruz istiyor gibi davranıyor ama şunu yap bunu et hiç bir tepki yok. Tüp bebek yaptıralım diyince tamam diyor e onda da eziyeti ben çekiyorum belki bir iki ilaçla çözülcek mevzu ama bilemiyoruz yani.

Ah ah. Büyükler laf dinlemiyor, görsen her telefonda, kadın benim regl tarihimi benden daha ii takipte :KK53:

çocuğum olsun yeter ki o dışarıda vakit geçirse de olur diyorsanız tamam
benim arkadaşım öyle mesela ben çocuğumla kendime dünyamı yarattım yeter diyor

ama paylaşım olsun ben ilgi severim diyorsanız o nokta bu adamdan yapmayın
benim eşimde benzer biri ben yapmadım

Dayın ne tatlı adammış. Keşke her erkek onun gibi olsaydı.
Ben eşime ayak uydurmaya çalışmaktan da yoruldum be yavrum.
Ahh ahh :KK70: Sağolasın.

Canım evet haklısın ama inan kestiremiyorum. Yani bu adam düzelir mi hep böylemi olcak? Ben tek başıma kalır mıyım yoksa senin eşin gibi bağlanır mı? Aminn aminn tüm güzel duaların için cancağzım :KK200:

Peki bana neden dürüst olmuyor sence? Konuşuyoruz istiyor gibi davranıyor ama şunu yap bunu et hiç bir tepki yok. Tüp bebek yaptıralım diyince tamam diyor e onda da eziyeti ben çekiyorum belki bir iki ilaçla çözülcek mevzu ama bilemiyoruz yani.

Ah ah. Büyükler laf dinlemiyor, görsen her telefonda, kadın benim regl tarihimi benden daha ii takipte :KK53:
neden sana dürüst davranmıyor ? kırılırsın diye olabilir. hayır dese kırılacaksın, kadınşlık içgüdülerin agır basacak üzüleceksin ayrılalım o zaman ben çocuk istiyorumn diyebilirsin. doktora görünmek en moderrnnn erkeğe bile zor geliyor anlayışlı olmak lazım. birşeyi olduğunu bilse bile kabullenmesi- yüzleşmesi zor geliyor.
eh birde istemiyorsa baba olmayı bunu kırmadan he bakarız, düşünürüz diyerek olayı geçiştirir :)

benim ki de hayır veya evet demezdi. dinlerdi üzerinde konuşurduk ama net yanıt olmazdı. bende hadi gidelim demedikce hiç ama hiç ısrar etmedim. çünkü biliyorum huyunu ben giderim son dk sperm lazım olur bana mı sordun da gittin der. kalırım orada.

bende tek başınayım. cocugum yok eşim de bu aralar yok. anam kardeşlerim de burada değiller. bi köpişim var :) hayat bana güzel...

senin eşinde ne sorun var ? ve hangi aktiviteleri yapıyor ?

çocuğum olsun yeter ki o dışarıda vakit geçirse de olur diyorsanız tamam
benim arkadaşım öyle mesela ben çocuğumla kendime dünyamı yarattım yeter diyor

ama paylaşım olsun ben ilgi severim diyorsanız o nokta bu adamdan yapmayın
benim eşimde benzer biri ben yapmadım
hastalıklı anne çocuk ilişkisi. bunu asla asla ve asla beğenmiyorum. ileriki zamandan kv olacak ve damat-gelin yandııı yandıı...

hastalıklı anne çocuk ilişkisi. bunu asla asla ve asla beğenmiyorum. ileriki zamandan kv olacak ve damat-gelin yandııı yandıı...

bence de toplumumuzda süregelen evliliklerşn çoğu böyle
benim kv de böyle bir kadın
kocasından bulamayınca ilgi çocuklarına dönmüş durumda
o yüzden çok zor günler geçirdik ve boşanacağız

şunu da yazmadan edemicem : her erkek evlendiğinde çocuk sahibi olmayı istemez. ama seni cok sever ayrılmakda istemez.
sende seviyorsan eşini bu durum zaten sana garip gelmez.
ben -eşcigim çocuk hem istemiyordu, hem olmuyormuş da öğrendik : boşanıp başka biri ile evlensem cort cort dogurum bunu öğrendik ama ben eşimi seviyorum, çocuk olmuyor diye adamımdan vazgeçmem. biz iyi olalım yeter.

Kuzucum ah en iyi sen biliyorsun beni.
Lafa gelince istiyorum çocuk icraata gelince kaçıyor. Arayıp sormuyorum açmıyorum telefonlarını da.
Tatile bile gelmedi, işleri yoğunmuş izin alamazmış. Tek başıma gittim işte. Gittim aramadı sormadı bile hiç, sinir oldum bir de randevuya gitmeyince koptu bende kayış.

Annem biraz evham bir insan. Kafasına takıyor fakat beni de çocuk diye bunaltıyor.Her telefonda her görüşmemizde çocuk için naptın şunu yap bunu yap. Benlik bir sıkıntı yok diyorum bu sefer başlıyor kocana sunu yedir içir.
Bıktım yani çenesinden :KK70: Söleyim adam gitmiyor napıyım diyim, atayım bu yükü üstümden diyorum.

Ahh ahh bizimkini bilmiyorum ama sizinki inş yakın zamanda gelsinn hemencecikk aminn
Amin Amin, İsteyen herkese en kısa zamanda gelsin inş bebişler..

At bence ufaktan çıtlat otla kökle olacak gibi değil anne tedavi görmesi lazımmış o da gitmiyor de o halde.

Kuzum seni kırmak istemiyorum ama bu adamın seni kaybetme korkusu yok, ne yaparsam yapayım beni bırakacak değil kafasını yaşıyor, bunu sadece çocuk olayından yola çıkarak söylemiyorum genel tavrı bu gibi adamın. Ne kendine getirir onu da bilmiyorum, yani seni sevmiyor gibi de değil ama senin onu her haliyle kabullenişinden ilgisizliğine bencilliğine hep suskun kalıp idare edişinden adam özgüven patlaması yaşıyor gibi. Müge hep burda zaten benim çabalamama gerek yok diyor. Çocuk konusunu istemiyor da olabilir içten içe. Ama seni de böyle idare ediyor sanki.

Ben artık yoruldum çocuk da istemiyorum korunacağım desen canına da minnet olabilir belki yada ciddi ciddi oturup düşünebilir bu evliliği ben ne yapıyorum böyle diye, bu riske de girebilirsin belki..

Telefonlarına cevap vermeyip bi tepkisine bak bakalım.. Mesaj falan atıyor mu şu an? Suçlu psikolojisinde mi davranıyor yoksa üste çıkma çabasında mı?

senin eşinde ne sorun var ? ve hangi aktiviteleri yapıyor ?

Bir değeri az çıkmıştı, başka doktorlar sorun olmaz demişlerdi ama son gittiğim doktor eşinin bu değeri az aşılama lazım dedi. O testlerde iki senelik, doktor öyle söyleyince bir daha gitsin istedim. Ben mütemadiyyen taşınıyorum zaten doktora.
İşi çok yoğun zaten, yanı sıra takıldığı bir dernek ve sporu var. Çok fazla.

Amin Amin, İsteyen herkese en kısa zamanda gelsin inş bebişler..

At bence ufaktan çıtlat otla kökle olacak gibi değil anne tedavi görmesi lazımmış o da gitmiyor de o halde.

Kuzum seni kırmak istemiyorum ama bu adamın seni kaybetme korkusu yok, ne yaparsam yapayım beni bırakacak değil kafasını yaşıyor, bunu sadece çocuk olayından yola çıkarak söylemiyorum genel tavrı bu gibi adamın. Ne kendine getirir onu da bilmiyorum, yani seni sevmiyor gibi de değil ama senin onu her haliyle kabullenişinden ilgisizliğine bencilliğine hep suskun kalıp idare edişinden adam özgüven patlaması yaşıyor gibi. Müge hep burda zaten benim çabalamama gerek yok diyor. Çocuk konusunu istemiyor da olabilir içten içe. Ama seni de böyle idare ediyor sanki.

Ben artık yoruldum çocuk da istemiyorum korunacağım desen canına da minnet olabilir belki yada ciddi ciddi oturup düşünebilir bu evliliği ben ne yapıyorum böyle diye, bu riske de girebilirsin belki..

Telefonlarına cevap vermeyip bi tepkisine bak bakalım.. Mesaj falan atıyor mu şu an? Suçlu psikolojisinde mi davranıyor yoksa üste çıkma çabasında mı?

Tamam canım dediğin gibi yapıcam anneme öyle çıtlatıcam.
Haklısın ya, adamın hiç kaygısı yok, hayatından mutlu olmadığımı biliyor ama hiç bir çabası da yok, bende ne olsa garantiyim.
Ben o kafaya geldim zaten, normalde biliyosun yaza tüp bebek yaptırırız filan diye düşünüyordum ama artık istemiyorum diyeceğim. Sen bir şeyleri düzeltmedikçe çocuk istemiyorum bende kendimi riske atmayacağım diyecem. Artık işine mi gelip panik mi yapar görücem.

Arıyor, arada yazıyor, cevap vermiyorum sadece akşamları yatmadan arayınca soğuk soğuk konuşup kapatıyorum. İki gündür böyle. Alttan alma modunda çünkü anneme gelmeme bozuldu anladığım kadarıyla. Ne zaman döneceksin diyip duruyor, pislik yapmam gerekiyor benim yaa. dimi? :)

Bir değeri az çıkmıştı, başka doktorlar sorun olmaz demişlerdi ama son gittiğim doktor eşinin bu değeri az aşılama lazım dedi. O testlerde iki senelik, doktor öyle söyleyince bir daha gitsin istedim. Ben mütemadiyyen taşınıyorum zaten doktora.
İşi çok yoğun zaten, yanı sıra takıldığı bir dernek ve sporu var. Çok fazla.
benim kinin de cok işi var ve sporu dansı hobisi gezmesi tozması olur. demek bu türler hep böyle :)
sen sperm testini bir tüp bebek merk.veya tüp bebek yapan bir üni. hastanesinde yaptır. ve her aşılama yaptırırz diyene inanma. sperm azlığı bir şekilde düzeltilebiliyor. aşılamaya bile gerek kalmadan normal bile çocuk sahibi olabilirsiniz.

Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zaten :KK70: Bilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.

Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu çünkü bana istiyorum diyor lafta yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)

Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?

Ay kafamda deli sorular :/
bence çocuk için tekrar düşünün derim sizin için vakit ayırmayan birisine neden çocuk ısrarıki.

Ben eski konularından da tanıyorum sizi bana hep elinizle başka başka kazalarda haayatlardaymissiniz gibi geliyor.ve ediniz çocuk istemediği için unutuyor, Aksatiyor

Back
X