Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet arkadaşlar doktora gittim hamileyim ama bebeğimin kesesini tam net göremedik pazartesi tekrar gitcem umarım bu sefer göürüz ve nekadarlık hamile olduğumu öğrenirim dualarınızı eksik etmeyin ve lütfen cevap yazın
canım bende 5 haftalıkken gitmiştim dr.a ve keseyi görememiştik
yarın tekrar gidiyorum
seni çok iyi anlıyorum insan tedirgin oluyor
senin kaç haftalıktı
ya da adetinden kaç gün geçmişti
dr. gittiysen sonucu bizimle de paylaş canım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
ben ultrasonda gördüm çok şükür
ama daha minicikti benim kuzum
10 gün sonra tekrar gidiyorum bakalım
hayırlısıyla kalp atışlarını da duyabilsek
herkese sorunsuz bir hamilelik kolay bir doğum ve sağlıklı mutlu hayırlı bebekler diliyorum.....
canım İnşaallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.ama kese görünmüyosa dış gebelik de olabiliyo.görümcemin başına gelmişti ordan biliyorum.başka bi doktora daha gitseydin keşke.herşey gönlünce olur İnşaallah
Canım öncelikle tebrikler.Bende dört haftalıkken gittim kese görülmedi.Benim hcg değeride düşük 67 bakalım şimdi 5 haftalık şu kesemizi görebilecekmiyiz bakalım.Nedense içimde kötü bir his var allah hayır etsin.Sizdede böyle bişey yaşayan varmı arkadaşlar