Doktora kontrole gideceğim, bazı şikayetlerim var. Bunlar dışında gördüklerinizi söyleyebilir misiniz? (Resimli)

Burnunuz sizi çok rahatsız etmiyorsa,ameliyat olduğuma pişman değilim diyorsanız çok üzerinde durmayın bence.
Doktorunuz şikayetlerinizi kabul ederse ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Doktorunuza düzeltme için bir şans verir misiniz? Fikrimi sorarsanız vermeyin.Aynı doktora ikinci ameliyatın sonrası genellikle keşke ilk burnumu sevmeye çalışsaydım ile sonuçlanıyor.
Aynı doktora dolgu molgu yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz peki? Onun için de mi başka doktor bakmalı?

Aynı doktora dolgu molgu yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz peki? Onun için de mi başka doktor bakmalı?
Aslına bakarsanız benim burnum da dolgu ile kurtarılabilir görünüyor ancak onun da riskleri var ve geçici bir işlem. Bu yüzden hiçbir doktora dolgu yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik.

Burnunuz sizi çok rahatsız etmiyorsa,ameliyat olduğuma pişman değilim diyorsanız çok üzerinde durmayın bence.
Doktorunuz şikayetlerinizi kabul ederse ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Doktorunuza düzeltme için bir şans verir misiniz? Fikrimi sorarsanız vermeyin.Aynı doktora ikinci ameliyatın sonrası genellikle keşke ilk burnumu sevmeye çalışsaydım ile sonuçlanıyor.
Ben aynı doktoruma şans verebilirim diye düşünüyorum. Ama doktorun tavrına göre karar vereceğim. Böyle güzel kalsın bence deyip yapmayı kabul ederse yaptırmam ama evet haklısın şu şu olmamış deyiş kabul ederse yaptırırım diye düşünüyorum. Yani kısaca ikinci ameliyat için zoraki kabul değilse yaptırırım kendisine.

Burun estetiği olalı 5 ay olacak 1 hafta sonra. Cuma günü kontrolüm var. Burnumun ön uç görünümden hiç memnun değilim. Ek olarak sağ çaprazda dalgalı bir görüntü var. Elleyince de o dalgalanmayı hissedebiliyorum. Burun açım çok kalkık olsun istememiştim bantlardan sonra yeterliydi ama açısı azaldı. Uç kısmın yukarı bakmasını istemiyordum zaten ama benimkinin uçu hafif aşağı dönük gibi hissediyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim🌸
Burnunun aynisi bende var bir tarafı hafif asimetrik gibi. Bende ameliyat olucam bu yuzden.

Bugün doktora gittim ve kendisi daha ben söylemeden ucunun iyi olmadığını kendisinin ameliyatta askı yaptığını ama askının tutmadığını çünkü askı olan yerde iyileşme dokusu oluşturduğumu söyledi. %50 ihtimalle iyileşme dokusunun ineceğini inmesini halinde sağ çapraz açıdan dalgalı görünümün geçeceğini ucunun da hafifleyeceğini söyledi. 1 yılı tamamladığımda hala memnun değilsem kapalı bir şekilde 20-25 dakikada oluşan dokuyu alıp tekrar askı yapabileceğini söyledi.

Back
X