Gebeliğe Hazırlık Doktora ne zaman gidilmeli?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba hanımlar. Yeni evli sayılırım. 5 ay önce doktora gittim. Bana smear testi ve normal kan testleri istedi. Muayenede birşey görünmüyor. Yumurtlaman var. 1 ay sonra tekrar gel dedi. Ben bazı sebeplerden gidemedim. Öğrenmek istediğim şey acele mi ediyorum 1 yıl dolmadan hamilelik için veya tedavi için çok mu erken? Tekrar gitmeliyim bu aürede? Fikirleriniz için teşekkürler.

Bence hiç te erken değil hemen doktora
gitmelisiniz zaten tedavi falan derken rahat 1 yılı buluyor genellikle tabi inşallah siz en kısa zamanda kavuşursunuz evladınıza dediğim gibi zaman hızlı akıyor,ömür geçiyor bu tür şeyler bekletmeye gelmez

Bende gitmem gerektiğini düşünüyorum. Eşim bekle, sabret diyor. Sonra da ne yapacağımı bilemiyorum..

Bende gitmem gerektiğini düşünüyorum. Eşim bekle, sabret diyor. Sonra da ne yapacağımı bilemiyorum..
Ama zaten doktorlar da diyorlar ki ilk 6 ay gebelik sağlanmamışsa orada bir problem var demektir dolasıyla hemen doktora başvurulmalıdır bunu ben değil bizzat doktorlar söylüyor

Ama zaten doktorlar da diyorlar ki ilk 6 ay gebelik sağlanmamışsa orada bir problem var demektir dolasıyla hemen doktora başvurulmalıdır bunu ben değil bizzat doktorlar söylüyor
Evet sizde böyle deyince kuruntu yapmadığıma emin oldum. Gideceğim. Hayırlısı inşaALLAH

Benim 1 yil oldu ama korkuyorum gitmeye ya bisey cikarsa diye.ne bilim.adetlerim falan duzenli ama.eşim gidelim illa ama kaciyorum niyeyse

Yaşınız önemli bu bekleme süresi kısmında 35 ve üzeri ise size hsg eşinizdende sperm testi istenir ona göre devam ediliyor bişey çıkmazsa

5 Ay tedavi için erken ama doktora gözükmen için erken değil. Bence en kısa zamanda randevunuzu alın bi muayene olun. Sizin normalse eşinizde spremlerine baktırsın

Hemen gidin bizde ha bugün ha yarın olur dedik 16 ay oldu.Ki ne sorunlar cıktı Bizde herşey normal gözükürken

Muayene olmak için gidebilirsin ama tedavi için erken bence doğal yoldan hamile kalmayı biraz bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…