- 12 Ekim 2016
- 12
- 9
- 86
- 30
- Konu Sahibi Beyazkurdele
-
gecikmenin 4. gününde beta 208 mi çıktı.Kızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler
Tabiki doktorlar zatrn bunu yapiyor düzenli artiyor mu diye 4. Günde 208 geç döllenme olabilir belki benim 3. Günde 1300 küsur biseydiHayır baktırmadım tekrar kan vermeli miyim sizce?
Bence geç değil değeriniz 5 binlerdeyken giderseniz kese görünürKızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler
Güzel artmis problem yok, 19.unda kese görünür muhtemelen karından görünmese de vajinal görünebilir, bebişi görmek için henüz erken, hayırlısıyla gelisir inşallahBugun kan verdim beta 651 cıktı. Yani ayın 11 inde verdiğim kn sonucum 208 idi.ayın 14 ü verdiğim kan 651.
Artış hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Artışınız gayet güzel. Normalde 11i 208se 13ü baktırma tavsiye edilir,sizin dün 400küsür olsa bugün için 600ler gayet yeterli.Bugun kan verdim beta 651 cıktı. Yani ayın 11 inde verdiğim kn sonucum 208 idi.ayın 14 ü verdiğim kan 651.
Artış hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Hayır baktırmadım tekrar kan vermeli miyim sizce?
1500 altı kese yoksa kan baktırır sadeceKızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler
Bence tekrar tekrar kan verip strese girme ben 280 çıktıktan 10 gün sonra gittim kese karindan gözüktü 2 hafta sonraya da kalp atisi dediKızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?