• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora ne zaman gitmeliyim?

Beyazkurdele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
12
9
86
30
Kızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler

Kızlar Merhaba gecikmenin 6.günündeyim(13haziran) 2 gün önce kan verdim beta 208 cıktı. İstediğim hekime en erken 19 haziran perşembeye randevu bulabildim.Çok mu geç olur? Beklemeli miyim yoksa daha erken bir tarihe randevu almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler
gecikmenin 4. gününde beta 208 mi çıktı.
sonra tekrar beta baktırdın mı ?
19 haziran geç değil ama ben olsam bi sonraki hafta giderdim. kese küçük olduğu için görünmeyebilir, sonra tekrar gideceksin boşuna o strese girmemiş olursun

Bence geç değil değeriniz 5 binlerdeyken giderseniz kese görünür

Bugun kan verdim beta 651 cıktı. Yani ayın 11 inde verdiğim kn sonucum 208 idi.ayın 14 ü verdiğim kan 651.
Artış hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Hayırlı olsun artışınız iyi gibi ama kese için 19 Haziran erken gibi beta nın 3000-5000 falan olması lazım 2 günde bir 2 katı arttığını düşünün hesap yapıp öyle gidin bence

Bugun kan verdim beta 651 cıktı. Yani ayın 11 inde verdiğim kn sonucum 208 idi.ayın 14 ü verdiğim kan 651.
Güzel artmis problem yok, 19.unda kese görünür muhtemelen karından görünmese de vajinal görünebilir, bebişi görmek için henüz erken, hayırlısıyla gelisir inşallah

Artışınız gayet güzel. Normalde 11i 208se 13ü baktırma tavsiye edilir,sizin dün 400küsür olsa bugün için 600ler gayet yeterli.
16sı 1200ler, 18i 2500leri bulur. Yani keseyi vajinal kesin görürsünüz, ama bebek yada yolk kesesi görünmez. 2 hafta sonra tekrar çağırır.
Direk gider gitmez bebek kalp atışı göreyim derseniz 2 hafta daha bekleyin. İlk gebelikse zor tabi☺️

Cevaplarınız için teşekkür ederim 🤩 Gidip görelim bakalım göremezsek tekrar çağırır dediğiniz gibi. ilk gebelik evet o yüzden o güne kadar bile sabretmek gözümde büyüyor şuan , rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

1500 altı kese yoksa kan baktırır sadece

Bence tekrar tekrar kan verip strese girme ben 280 çıktıktan 10 gün sonra gittim kese karindan gözüktü 2 hafta sonraya da kalp atisi dedi

Back
X