Doktora ne zaman gitsem

parissen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
55
12
3
26
Geçen pazartesi 50 beta ile öğrenmiştim gebeliği perşembe 160 çıkmıştı bugünlerde değer kaç çıkar acaba doktora gitmek için çarşambaya randevu oluşturdum erken mi bekleyeyim mi bilemedim ilçedeyim il hastanesine gideceğim o yüzden tarihi iyi ayarlamak istiyorum

Geçen pazartesi 50 beta ile öğrenmiştim gebeliği perşembe 160 çıkmıştı bugünlerde değer kaç çıkar acaba doktora gitmek için çarşambaya randevu oluşturdum erken mi bekleyeyim mi bilemedim ilçedeyim il hastanesine gideceğim o yüzden tarihi iyi ayarlamak istiyorum
Eğer bir sıkıntın yoksa bekle 5nci haftaya kadar çünkü doktor bana öyle dedi erken öğrenmişsin şuan hiç bişey goremeyiz 5nci haftada gel keseye bakalm diye beta güzel artmış dedi

Eğer bir sıkıntın yoksa bekle 5nci haftaya kadar çünkü doktor bana öyle dedi erken öğrenmişsin şuan hiç bişey goremeyiz 5nci haftada gel keseye bakalm diye beta güzel artmış dedi
katılıyorum
P parissen 12 mayıs sonrasında gidersen allahı ın izniyle hem kalp hem kese hepsini görmüş olursun

Son adet tarihinizin ilk gününü baz alarak hesaplayın altıncı haftaya denk gelen hafta içinde randevu alıp gidin. Vajinal muayeneye müsaade etmeyin on kişiden iki kişi de kanama yaşayan oluyor o iki kişiden biri olabilme ihtimaline karşı aklınızda olsun .

Back
X