• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora uygun bir dille bu hislerimi nasıl anlatırım

ay yakinda tv de duyarsak, vijdan azabindan mahfolurum. admin help

Kaç yaşındasın? Profili abla kardeş kullanıyorsunuz sanırım orada 17 diyor ama emin olamadım. Daha mı küçüksün?

Hayretler içerisinde okudum fakat konu sahibinin
yazdıklarını değil konuya gelen cevapları
farkındaysanız psikiyatriye gittiğini söylüyor belkide
onun doktorundan nefret etmesinin sebebi tedaviye
direnç gösteriyor olması ve bu dirençte tedavi için en güzel gelişmedir sırf psikiyatriye gidiyor tedavi oluyor ve psikiyatriye gitme sebebini kendi doktorunada hissediyor diye insanı bu kadar damgalamak olamaz ya şu mesajlardan sonra insanlardan 10 kat daha nefret edilir net.

Bence bu konu bir dert değil, suç teşkil ediyo. Hissettiklerini gerçekleştirmeyeceğinin bir garantisi yok. Konunu kaldır başın ağrımasın.

dümdük deyın
doktorunuza gıdın ve hanı benım nefret durumum vardı ya bahsetmıstım kin doluyorum bazen dıye ıste suan sıze oyleyım su sebepten dıyebılırsınız

doktor sonucta o bunu cozecek kısı o atın ıcınızden soyleyın sızın karnınızda kalacagına soyleyın onun karnında kalsın :)

sız oraya bunları konusmak ıcın gıdıyorsunuz

ha x kısı ha y kısı burda onemlı olan bu anormal durumu anlatmanız ve cozume ulasması
muhtemelen doktor degısıklıgıne gıdecektır

Son düzenleme:
ben o doktorun yerınde olsam sana sarılırdım

sevgı herseyı ıyılestırır

bence senın sevılmen lazım bolca

ben konundan da senden de kotu enerjı almadım nedense :)

laf aramızda benımde boyle adını gordugumde ıgrendıgım mıdemı bulandıran tıksındıren bırı var . tamamen oksıjen israfı onun yerıne dunyada daha faydalı bırı de yasayabılırdı. ama ıste doganın kanunu bu napıcaksın elden bırsey gelmez

bunu asabılmek bununla yasayabılmek gerekır bunun ıcınde bu duyguyu dırek soylemek gerekır doktor sonucta o cekınme bence

Bence senin hastanede yatarak tedavi görmen gerek.. dışardan zararlısın. Ve tedavi olmalısın . Sadece kendin içn bunu yap..

Merak etmeyin büyük ihtimalle doktorunuz durumun farkındadır. Boşuna okumuyorlar değil mi?

Eğer gerçekseniz gidip doktorunuza anlatın bitsin.

Yargılamadan önce kişinin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlamaya çalışsanız?
Belli ki rahatsız ve tedavi olmak istiyor, açıkca da belirtiyor.
Kaç kişi bu denli rahatsız olup da tedavi oluyor?
Bu kişi bilinçli ve bence düzelmeye çok yakın tebrik ediyorum.
Doktorunuza utanmadan sıkılmadan her duygunuzu anlatın lütfen.
O sizi anlayacaktır.
Memnun değilseniz de lütfen değiştirin.
Her doktor her hastaya iyi gelecek diye bişey yok.

Merak etmeyin sizin gibi sokakta dolaşan normal insanlardanız. Öldüreceğim falan demedim ancak kendisine karşı bir nefret besliyorum. Eğer tedavinin doğru bir şekilde gitmesi gerekse bunu bilmesini isterim. Bu hissim ona karşı oldukça tedavi de olamam. Bunu ona nasıl söylerim bilmiyorum ve fikir almak istiyorum bu konuda
öldürmek istiyorum demişsiniz

begenmediysen değiştirirsin .. bizde bir dr la kalmıyoruz ki her konuda.ozaman hepsini öldürme planlrına mı girelim. bu düşüncelerinizden bahsedin doktorunuza sizi kliniğe yatırsın

ben de psikiyatrıma gıcık olanlardanım. bana irdelemeden incelemeden ilaç yazıp karaciğerlerime zarar verdi. başka psikiyatra gittim. karaciğerime zarar verdiğini söylemem rağmen ilaç yazmak istedi. neyse ben kendi kendime atlattım. tabi ailemin de desteği ile. siz psikoloğa gidin dalında uzman olan. o gerek görürse sizi yönlendirir psikiyatriye

Ne biçim laflar bunlar Allah aşkına? Doktorunuzdan nefret ediyorsunuz, öldürmek istiyorsunuz, bunları da kendisine nasıl söyleyeceğinizi soruyorsunuz.
Doktoru sevmiyorsanız değiştirin tabii ki, ona lafım olmaz. Ama bence siz tedavi olmalısınız. Pek sokakta yürüyen normal insan gibi gelmediniz bana. Uçuk düşünceleriniz, istekleriniz var. Normal değil bu kadarı.

zaten tedavi oluyor ve tedavi sürecimin doğru gitmesi için bunu doktoruma nasıl söyleyebilirim gizlemek istemiyorum diyor. okumadınız mı?

Bence doktorunuza kesinlikle dürüst olun şu anki durumunuzu anlatin

Back
X