• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora uygun bir dille bu hislerimi nasıl anlatırım

Merak etmeyin sizin gibi sokakta dolaşan normal insanlardanız. Öldüreceğim falan demedim ancak kendisine karşı bir nefret besliyorum. Eğer tedavinin doğru bir şekilde gitmesi gerekse bunu bilmesini isterim. Bu hissim ona karşı oldukça tedavi de olamam. Bunu ona nasıl söylerim bilmiyorum ve fikir almak istiyorum bu konuda

Bence nefret ettiğini söylemene gerek yok. Yanlış teşhis koyduğunu, bu sebeple boşuna ilaç aldığını, zaman ve para kaybettiğini ne biçim bir doktor olduğunu vs söyle. Baska dr a gidecegini soyle. Bu işi beceremiyorsan yapma vs ile atarlan işte nefret ettiğini anlar bence.

Drunun tedavisini begenmedigin icin nefret etmek oldurmek istemek hic normal degil farkinda misin?Bunu ona soyleyip de meslek askini sondurme derim:).Baska dr git.Ona soyle.Bu sefer o da travma yasar gibime geliyor ya neyse:) Bu duygularin gerceklik ustu.Psikoza dogru ilerlemeyesin.Belliki yasin kucuk kac yasin?Bak kac yasina girdim ne zorluklar yasadim.Ne kotu yurekli kisiler kotuluk etti.Nefret oldu tabi.Yine de oldurmeyi dusunmedim.Ki bu dr sana yardim etmeye calisan biri.Sagliksiz gerceklik ustu duygular yasiyorsun
At bunu ustunden.Bu duygulara kapilip gitme.Dr degistir.Tedavini gor.Cunku bu hissin cok ciddi tehlike sende.Kendin icin gelecegin icin huzurun icin tedavi ol

umarım burada yazılanlar konu sahibine moral verme amaçlıdır. yoksa doktorun ne yaptığını bilmeden direkt yanlış tedavi ettiğine inanan kadınların varlığına inanmak istemiyorum.

tedavinin "size göre" yanlış olduğunu ve buna bir çözüm bulmasını istediğinizi,kendinizi iyileşmekten çok kötü hissettiğinizi söyleyin. bence zaten anlayacaktır ona karşı sevgi beslemediğinizi. öldürmek çok uç bir nokta bu eğer sürekli aklınızda olan bir düşünce ise doktor tehlikede demektir ve önlem alınmalı. bir anlık sinirle yazılmış bir cümleyse o ayrı.

Işte psikiyatristlerin işi de zor sizin gibilerle uğraşıyorlar :/ Doktor olan o,siz değilsiniz yalnis tedavi uyguladığını nerden çıkardınız? Ayrıca bence ilaç tedavisinin dışında derhal yatırılmaniz gerekiyor tehlike arz ediyorsunuz .

Psikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?
Seni öldürmek istiyorum doktor,bunu gizlersem dürüst davranmamış olurum de:işsiz:Zaten sorunun otomatikman çözülür.
Doktor seni daha uzmanına havale eder,ondan kurtulursun:kahve:

Bu basina gelmis bir yazar vardi.Adini soylemek istemiyorum ornek teskil etmesin simdi.

Back
X