- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Kendi eşimi gördüm desem.. Bazen çok okumak bir şey değiştirmiyor bu baska tabi konuyla alakası yok ama benim eşim de hemen konu komşudan yardım almayı çok sever ben de usta yapsın taraftarıyımdır kimseyi yormak istemem o yüzden sizi haklı buldum ama bilgisayarı vermeden içindeki bilgileri silemez miydiniz hani ya da adamı çağırmadan ?Cahillik mi desem saflık mı desem… Bilgisayarda çözemediği bir sorun olunca daha yeni taşınmış pek samimiyetimizin olmadığı bilgisayarcı komşumuzu eve çağırdık. Bu kişi aynı zamanda benim kurumumda olan biri. Evde yapamadı ben bilgisayar ve flaşı götüreyim evime uğraşayım dedi. Ben arkadan diyorum ki zahmet etmeyin biz yarın bilgisayarcıya götürürüz diye. Fakat eşim tamam demiş bulundu götürün uğrasın dedi. Ki eminim üç kuruş paradan kaçmak için yaptı bunu.
İçinde bazı hususi dava dosyalarımız var;
Mail şifreleri kayıtlı direk girebilir;
Su an ben uyku uyuyamıyorum ona göre “nolcak ya bisey olmaz”mış. E devlet şifresini bilse maile girse nolcakmış. Ya benim birimimde insanlar kurum wifisine bağlanmıyor bisey olur diye benim kocamdaki rahatlık….
Kahretsin ya keşke öne atlayıp hayır götürmeyin hususi şeyler var içinde diye açık açık söyleseydim. Hayır adam düzgün biri değilse nolcak şimdi.
Eşimle de birbirimize girdik. Ona hakaret ettim s..l..k dedim senden adam olmaz bu kafayla dedim.
Bendeki pasiflik ile de benden de adam olmaz ! Puf ya
Var, ben
Geçen bankamdan arayan kadını bin pişman ettim hiçbir bilgimi vermeyerek, istersem ben şubeye gelirim rahatsız etmeyin deyip kapattım ajahahs
Yok yok eşimin bilgisayarı zaten bu. Benim kızgınlığım maillerine erişim vs. Hayır zibardi yattı ki değiştirmedi bile !Bilgisayarda eşinizin görmesini istemediğiniz; evliliğinize ve ilişkinize yönelik düşüncelerinizin de yer aldığı günlük tarzı dosyalar mı mevcut ? Önceki konunuz nedeniyle bir ihtimal olarak aklıma geldi.
Kaygınız e-devlet ve e-posta vb. uygulamalarınızın şifreleriyle ilgiliyse; cep telefonunuzdan hepsinin şifresini değiştirebilirsiniz.
Valla ben çok rahatim bu konulardaVar, ben
Geçen bankamdan arayan kadını bin pişman ettim hiçbir bilgimi vermeyerek, istersem ben şubeye gelirim rahatsız etmeyin deyip kapattım ajahahs
AynenBize kaos lazım diyorsun.+18 daha heyecanlı bence de.
Ya ben tamirciye götürürken vs. önemli hesaplardan çıkış yapıp, bazı yerlere de şifre koyuyorum.Tedbiri alıp gerisini salmak lazım.
Eşimin bazı davaları vardı dosyanın tüm içeriği adamın elinde şu an. Mail şifreleri adamın elinde. Yani yazdığı muhalif yorumlar yazılar girdiği siteler -ki kastettiğim cinsel değil- ne bileyim puf ya bi dünya dedikodu malzemesi yaniAynı kurumda olduğunuz kişiyle gereksiz yüzgöz olmasına sinirlenmişsiniz bence siz asıl olarak ve haklısınız bu konuda.
Valla bibi kimseye güvenmem öyle diyeyim, bence herkes de öyle yapmalı.Valla ben çok rahatim bu konulardacia miyim fbi miyım kimim ulan ben
Arkadaşlarım kurum wifisine bağlanmıyor diyorum güvenli değil diyeValla ben çok rahatim bu konulardacia miyim fbi miyım kimim ulan ben
Başak burcu olabilir misim veya yengeçValla bibi kimseye güvenmem öyle diyeyim, bence herkes de öyle yapmalı.
Dün bir işlem için süreli vekalet vermem gerekti tongaya düştüm asla vermem çünkü, oraya ‘okudum anladım’ ibaresi yazmadım geçiştirdim.
Ola ki bir sıkıntı çıkarsa ‘eee ben okumadım ki aha bunlar başka bir şey diye arada imzalatmış’ derim diye açık kapı bıraktım
Hiçbir wifi ya bağlanıp iş, mail, bankacılık işlemleri yapılmaz bizim çevrede. Evde bile olsak ev ağı değil operatör netine geçeriz.Arkadaşlar kurum wifisine bağlanmıyor diyorum güvenli değil diye
Biz bütün işlerimizi wifiye bağlanıp yapiyoruz vay arkadaş buneymiş ya bu kadarı çok zor değilmi :)Hiçbir wifi ya bağlanıp iş, mail, bankacılık işlemleri yapılmaz bizim çevrede. Evde bile olsak ev ağı değil operatör netine geçeriz.
Bence çok büyük bir hata yapılmış, bilgileri geçtim içerisine eklenebilecek şeyler de söz konusu.
Ülke çorba, kimlerin başına neler gelmedi.
Sadece ‘bir numara tarafından’ arandığı için göz altına alınan tanıdıklarımız oldu.
Asla yapmayacağım bir şeydir, yarın sabah işinizi bahane edin gidin ve teslim alın.
Böyle şeyler ayrı tedirginlik tabiHiçbir wifi ya bağlanıp iş, mail, bankacılık işlemleri yapılmaz bizim çevrede. Evde bile olsak ev ağı değil operatör netine geçeriz.
Bence çok büyük bir hata yapılmış, bilgileri geçtim içerisine eklenebilecek şeyler de söz konusu.
Ülke çorba, kimlerin başına neler gelmedi.
Sadece ‘bir numara tarafından’ arandığı için göz altına alınan tanıdıklarımız oldu.
Asla yapmayacağım bir şeydir, yarın sabah işinizi bahane edin gidin ve teslim alın.
Fotoğraftaki siz misiniz :) niyeyse sizi hep şişman hayal etmişim :)Biz bütün işlerimizi wifiye bağlanıp yapiyoruz vay arkadaş buneymiş ya bu kadarı çok zor değilmi :)
Ben ayrı dikkatliyimdir, eşim ayrı alanda.Biz bütün işlerimizi wifiye bağlanıp yapiyoruz vay arkadaş buneymiş ya bu kadarı çok zor değilmi :)
Evet benim ve evet hayatımin yüzde 90 nında hep şişmandım 4,5 5 sene oluyor mide ameliyatı oldum artık daş gibi kariyimFotoğraftaki siz misiniz :) niyeyse sizi hep şişman hayal etmişim :)
Dava dosyası bilse ne olacak? Dosyanın tamamını okusa ne olacak? Tek başına e devletten şifresini bilsede bişey olmaz korkma.Yok öyle değil aynı kurumda çalışıyoruz ya tedirginliğim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?