Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczacıya söyleyin bir daha ilaç verirsenizi sizi de cimere şikayet edeceğim diyeBirde eklemeyi unutmuşum eczacı ile de samimi yani reçete ile satılması gereken bazı şeyleri alabiliyor
Konu başlığı bende farkli bi çağrışım yapmıştı olay çok baskaymis @zxshermine hep senin yüzünden
Defalarca kez tedavi önerdik gidelim beraber gidelim dedik çünkü artık bende normal tavırlar sergileyemiyorum dün o kavga esnasında elinde kedi var kedi bas bas bağırıyor ilacı içmemek için bende elinden almaya çalışıyorum kediyi o an mutfaktan bıçak aldım gözüm döndü hamd olsun Rabbime bir kaza çıkmadı ama artık sinirlerim kaldirmiyor
Muayene olduğu doktor ya da aile hekimiyle konuşurdum. Sisteme not düşebilirler belki. Rapor yenilemeye illa psikiyatriye gidecek. O notu görürse ona göre işlem yaparlar.Bu arada yazmayı unutmuşum yıllar önce bir doktor eşime kısa süre kullanmasi gereken bir ilaç verdi fakat yıllardır aynı ilacı kullanıyor onsuz yasayamayacagini ölüp gideceğini düşünüyor o ilacı da biraktiramiyorum sürekli doktora gidip ilacın raporunu çıkarttiryor nasıl yapıyor onu da anlamıyorum bir doktor da bırak artık demiyor nasıl ikna ediyorsa
Aynen boyle olabilir ancak. Benim de eczacı (çalışanları da dahil) sagolsun pandemide bile ilaç zamanin gelmis diyerek ilaclarimi hazirliyordu, rapor suren dolmus diye haber de verir ya da gecen mesela kolumu yaktim, yanik kremi istedim abla ben vereyim sana ödünç, sen yazdır receteni getir dedi. Yani recetesi olmayan ilaçları oylece vermiyorlar. Eskisi gibi recetesiz alinan ilaclar artik recetesiz verilmiyor (antibiyotik gibi). Eğer buna ragmen eczaci veriyorsa o da suc isliyor ve sikayet edilmesi gerekir.O nasıl olacak hanımefendi. Bizim de eczacımız var tanıdık. En fazla annemin rapor süresi dolsa bile raporlu ilacını verir. Bizde raporu halleder, reçeteyi veririz.
Adam.ailesiyle görüşmüyormusKonu başlığına bakınca bence başka türlü anlamıştım, içimiz mi fesat ne
Konu sahibi kocan bir doctorwannabe gibi duruyor, sanki bir tür narsist, istediği o herkesin dinleyip öğüt aldığı doktorluk mesleğine dahil olamamış, doktor "muş" gibi yapmaya çalışıyor. Ciddi anlamda cevresindeki insan ve hayvanlar, hatta varsa çocuklarınız için bile büyük tehdit.
Ayrılma kararı vermeniz bence de doğru hareket, kendisi tedavi olmak istemeyen kişiye hiç kimse yardım edemez.
Ailesine durumu açtınız mı ? Ne diyor ailesi?
Aynen boyle olabilir ancak. Benim de eczacı (çalışanları da dahil) sagolsun pandemide bile ilaç zamanin gelmis diyerek ilaclarimi hazirliyordu, rapor suren dolmus diye haber de verir ya da gecen mesela kolumu yaktim, yanik kremi istedim abla ben vereyim sana ödünç, sen yazdır receteni getir dedi. Yani recetesi olmayan ilaçları oylece vermiyorlar. Eskisi gibi recetesiz alinan ilaclar artik recetesiz verilmiyor (antibiyotik gibi). Eğer buna ragmen eczaci veriyorsa o da suc isliyor ve sikayet edilmesi gerekir.
Adam.ailesiyle görüşmüyormus
Kandırılmak zaten milletçe en büyük sıkıntımız. Kendi akıl süzgecinden geçirmeyip doktora görünmeyip sorgusuz sualsiz hala uygulayan da varsa hak ediyor bence bunu.Kimisi diyor hala akıllı insanlar da var ama diğerlerini nasıl kandırıyorsa artık
bende bunu merak ediyordumAilesinjn neden gorusmeyi kestigini ögrenin bi şrkilde. Birini öldürmeye mi kalkti, hastanelik mi etti, konmuş teşhisi mi var, bunlari ögrenin
Sizin çocuğunuz da değil, arkadaşınız nasıl izin verdi böyle bi şeye? En çok buna şaşırdımarkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi
Bence size de sakinleştirici türevi bir şey veriyor gizli gizliDün son damlaydi ayrılık kararı aldım son bir kez deneyelim bak gör bundan sonra elime hiç bir ilaç almayacagim kimseye vermeyeceğim dedi son şansı var
Kan testi yaptırabilirsiniz, doktora şüphelerinizden bahsederseniz ona göre tahlil ister. Lityumunuza bakılır örneğin. Antidepresan tarzı bir şey veriyorsa size lityum yüksek çıkar. Başka değerler de vardır tabi etkilenen.Yazilam tüm mesajları okudum arkadaşlar tedaviyi kabul etti bugün randevu alacagim bir psikiyatristten eğer oda çare olmazsa asla ama asla devam etmeyeceğim belki paranoya yapıyorum ama üstümde inanılmaz bir sakinlik var çok uzun zamandan beri kendimi yorgun uyuşuk hissediyorum bir testi olsa gidip inanın yaptiricam vucudumda bişey mi var diye