• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorculuk

Zaten tedavilik oldugu okudugu bransi kendine uyguluyamamasindan belli size boyle davranip daha kotu olmanizi saglamis sizin daha kotu olacaginizi bildiği halde
zaten kasıtlı yapılan bişeydi. yüzündeki pis gülümsemeyi hatırlıyorum.

zaten kasıtlı yapılan bişeydi. yüzündeki pis gülümsemeyi hatırlıyorum.
Yerinde olsam bir daha gitmem sonucta şifa bulmaya gidiyorsun daha kotu olmak icin degil.. kesinlikle gitme derim daha iyi bir doktor karşıniza cikar.. gecmis olsun

doktorun adı çalıştığı yer.
yaz buraya topluca şikayet edelim.
birden fazla şikayet gelirse daha etkili olur

cnm teşekkür ederim desteğin için ama benim şikayetim yeterli olur merak etme. adamı buraya deşifre etmiş sizi gaza getirmiş gibi olurum. suçsuzken suçlu duruma düşmek istemem ama teşekkürler :)

70 yasında ama hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenememis.

Hangi ilacı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben yaklaşık 1 senedir cipralex kullanıyorum, psikiyatristimden de memnunum, Ankara'da oturuyorsanız yardımcı olmak isterim...

70 yasında ama hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenememis.

Hangi ilacı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben yaklaşık 1 senedir cipralex kullanıyorum, psikiyatristimden de memnunum, Ankara'da oturuyorsanız yardımcı olmak isterim...

çok teşekkürler :) bende cipralex kullandım geçen sene 6 ay ama doktor tüm dediği halde ben yarım aldım. bi tür kabullenememe var altında. şimdi yine başladım cipralexe bugün 4. günüm. uykusuzluk yaptı bu sefer çok ama yinede güzel bi ilaç. ankarada değilim ama doktorunuzu bulduğunuza sevindim. geçmiş olsun teşekkür ederim :)

çok teşekkürler :) bende cipralex kullandım geçen sene 6 ay ama doktor tüm dediği halde ben yarım aldım. bi tür kabullenememe var altında. şimdi yine başladım cipralexe bugün 4. günüm. uykusuzluk yaptı bu sefer çok ama yinede güzel bi ilaç. ankarada değilim ama doktorunuzu bulduğunuza sevindim. geçmiş olsun teşekkür ederim :)

Rica ederim :)

Ben ilk 4 gun yarım almıştım doktorun tavsiyesiyle sonra tam aldim her gun. Yarın kontrolüm var 1 seneye yakın oldu belki yine yarıma düşürür:)

Cipralex o kadar etkili bir ilaç degil aslında yani yan etkisi pek yok gibi hissettim ben. Norodol damla kullanmıştım ben cipralexle beraber 3 damlaydi her gun sanırım ama artık o da yok :p

En kısa sürede sağlığınıza kavusursunuz umarım :KK19:

Rica ederim :)

Ben ilk 4 gun yarım almıştım doktorun tavsiyesiyle sonra tam aldim her gun. Yarın kontrolüm var 1 seneye yakın oldu belki yine yarıma düşürür:)

Cipralex o kadar etkili bir ilaç degil aslında yani yan etkisi pek yok gibi hissettim ben. Norodol damla kullanmıştım ben cipralexle beraber 3 damlaydi her gun sanırım ama artık o da yok :p

En kısa sürede sağlığınıza kavusursunuz umarım :KK19:

aynen bende ilk 4 gün yarım sonra tüm olarak devam edicem. bencede düşürebilir iyi hissettiğin belli :) cipralexin yan etkilerini yaşamadım sadece uyuyamıyorum o kadar. teşekkür ederim çok sağolun :) ^^

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır canım. Doktorluğunun hiçbir önemi yok. Daha adam olamamış. Bence senin degil onun psikolojisi bozukmuş. Terbiyesiz adam. Haddini bildirseymişsin keşke. Ben olsam şikayet ederdim.

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır canım. Doktorluğunun hiçbir önemi yok. Daha adam olamamış. Bence senin degil onun psikolojisi bozukmuş. Terbiyesiz adam. Haddini bildirseymişsin keşke. Ben olsam şikayet ederdim.

o an yapamadım ama edicem cnm :) çok katılıyorum sana insan olamamış

Doktor diye cok guvenme teyzemin psikologu intihar etmisti . yani o oyle dedi diye olacak degil. Halt etmis ya tedaviyle gayet bu dertlerinden kurtulabilirsin. Doktorun nesi hakli ayrica, hipokrat yemini ederken icinden tombul tombul memeler sarkisini mi soyluyormus acabaa.
Sen kafana takma bu tip insanlari. Cogu kacik.
psikolog doktor değil ki ?

kafanızdan ilaç bıraktığınız için tedaviye ihtiyacınız olduğunu kafanızdan bırakmamanız gerektiğini söylemiştir . panik atak ciddi bir hastalık . ilacı öyle bırakılmaz . kafanızdan çok kullandım ara vereyim diyemezsiniz . sonra olayı böyle anlatırsınız valla . nerden mi biliyorum . Başıma geldi oradan .

kafanızdan ilaç bıraktığınız için tedaviye ihtiyacınız olduğunu kafanızdan bırakmamanız gerektiğini söylemiştir . panik atak ciddi bir hastalık . ilacı öyle bırakılmaz . kafanızdan çok kullandım ara vereyim diyemezsiniz . sonra olayı böyle anlatırsınız valla . nerden mi biliyorum . Başıma geldi oradan .

Kafamdan birakmadim aslinda sadece verilen olcuye uymamistim. Simdi daha dikkatli kullaniyorm ama tesekkurler :)

Back
X