Doktordan geldim

muzurperi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.004
10
358
Ankara
arkadaşlar bugün 6 ay sobnra doktora gittim
ultrason raporunda şöyle yazıyor internetten biraz araştırdım ama bişe kafamı karıştırdı sorun bendemi acaba
SAĞ OVER : 34x30 içinde 17x17 folikül 3 adet antral folikül(oluşumu devam eden folikül demekmiş)
SOL OVER: 38X17 UTERUSA YAPIŞIK ????(NEDEMEK BULAMADIM) 4 adet antral folikül

eşimde 1-2 hafta içinde gidecek bende testler için adetimin 3. günü gideceğim
nolur bana yardımcı olunsenağlama

canım benim...yumurtalıklarının ölçümleri bunlar..ne için yaptırdığını bilmiyorum ? bi sorun mu olduğunu düşünüyosun?

uterusa yapışık demekte rahime yapışık demek
antral folikül daha çok küçük ve büyümeye meyilli yumurtalardır...

canım bunlar yumurtalık ölçümleri oluyor sen ne için gitmiştin dr ye gebelik içinmi eşinde gidicek sanırım bence normal bunda şüphelenecek bişi yok gibi

ben kimyasal gebelik geçirdim arkadaşlar ve tekrar hamile kalamadım... bitakım testler yapılması gerekiyodu ancak yaptırma imkanım olabildi ama adteimin 3. günü gitmem gerekiyomuş şimdi onu bekliiyorum eşim pazartesi gidecek... sol over uterusa yapışıksa eğer benim gebe kalmama engelmidir ameliyatmı olmam lazım anlamadım doktor hiçbiraçıklama yapmadı.. sağolsun cımbızl bile laf alamadım ağzımdan eşinde gelsin sonra testlerini yaptıralım dedi sadece

acaba sol tarftan yumurtlayınca hamile kalamazmıyım anlamınamı geliyo bu :((((

arkadaşlar bugün 6 ay sobnra doktora gittim
ultrason raporunda şöyle yazıyor internetten biraz araştırdım ama bişe kafamı karıştırdı sorun bendemi acaba
SAĞ OVER : 34x30 içinde 17x17 folikül 3 adet antral folikül(oluşumu devam eden folikül demekmiş)
SOL OVER: 38X17 UTERUSA YAPIŞIK ????(NEDEMEK BULAMADIM) 4 adet antral folikül

eşimde 1-2 hafta içinde gidecek bende testler için adetimin 3. günü gideceğim
nolur bana yardımcı olunsenağlama

canım sagda 3 adet yumurtalıgın olusuyomus ama sol da rahımde aşınma hasar varmıs genelde kurtajlarda olur ama sen kurtaj olmamıstın bıldıgım kadarıyla

ben bi sorun olduğunu sanmıyorum..ayrıca kimyasal da olsa gebelik geçirmişsin oyüzden tabikide hamile kalma şansın var...tek yumurtalık bile olsa yine kalabilirsin canım...ama diğer testlerinizide mutlaka yaptırın..neticesinde sizin durumuzun da ne olduğu o zaman anlaşılır......

saolu rkadaşlar içim rahatladı kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bu bir problemse bile rabbim ol diyince olur inşallah diğer sonuçlarda ii çıkar
xangel hayır canım kürtaj olmadım
sudem saol canım ne zaman bi sorum olsa hep yardım ediyosun allah razı olsun sen nasılsın neler yapıyorsun sürekli takip ediyorum seni....

saolu rkadaşlar içim rahatladı kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bu bir problemse bile rabbim ol diyince olur inşallah diğer sonuçlarda ii çıkar
sudem saol canım ne zaman bi sorum olsa hep yardım ediyosun allah razı olsun sen nasılsın neler yapıyorsun sürekli takip ediyorum seni....

canım yaptığım bişey yok valla...sitede o konu senin bu konu benim geziyorum laelaelaelaelae

ben umutlarımı kışa bıraktım :Saruboceq:

ama eskisinden çok çok daha rahatım..çünkü durum belli, yapılacak belli...:ecrin_bebek:

canım bu antral folıkul denılen testı hormon testındekı fsh hormonu dogruluyormus bence bı hormon testı yaptır bende kımyasal gebelık gecırmıstım 6 martta gecen ay yyaptırdım testımı normal cıktı o testı yaptırmadan moralını bozma,elbette gelecek meleklerımız ama bızımkıler nazlı olcak bıraz:ecrin_bebek::emir_bebek:

er yada geç elbet gelecekler sağlıklı bişekilde gelsinler bana yeter.kimyasal gebelik yaşayanlar hemen hamile kalmışlar tekrar benim bukadar uzun sürmesi kafamı karıştırdı.. eşimdende güzel bi haber alırsam içim rahatlayacak.itiraf ediyorum bazı aylar çok tembellik yaptım ben. mesela 9-14 günler arası çalıştım sadece.. aslında çocuk sahibi arkadşlardan öğrendiğim kadarıyla 28 günde adte olduğuma göre 14. gün ve sonrası önemliymiş ama ben çoğunlukla 14. gün çalışmaları bitirdim. inşallah daha ıkı çalışcam artık biraz tembelim bu konuda :utangac:

Back
X