doktordan hangi testleri istemeliyim???

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaşlar merhaba,

cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,

sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son geçen perşembe(23 şubat) günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...

gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal düşünmek istedim ama ondan da pek umudum yok.

söktürücü kullanmak istemiyorum, tekrar dr.a gitsem, neden böyle oldugunu öğrenebilmek icin hangi testleri yaptırmak lazım??? biliyosunuz her zaman cok ilgilenmeyebiliyolar. o yüzden bu sefr hazırlıklı gitmek istiyorum.

çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...

arkadaşlar merhaba,

cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,

sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son geçen perşembe(23 şubat) günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...

gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal düşünmek istedim ama ondan da pek umudum yok.

söktürücü kullanmak istemiyorum, tekrar dr.a gitsem, neden böyle oldugunu öğrenebilmek icin hangi testleri yaptırmak lazım??? biliyosunuz her zaman cok ilgilenmeyebiliyolar. o yüzden bu sefr hazırlıklı gitmek istiyorum.

çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...

canım öncelikle geçmiş olsun.
bana çok küçükte olsa kimyasal gebelik yaşamışsın gibime geldi.
döllenme olmuş değerin az da olsa artmış ancak günün geçtikten sonra yaptırdığın kan testleriyle
değerin git gide düşmüş...aynısını geçen ay yaşadım oradan biliyorum malesef :(
bnm değerim 20'ydi adetime 2 gün kala ancak sonra düştü...adet günümde 13'tü mesela.
diğer bir konu rahim kalınlaşması gebelik durumunda olabilir..
ancak rahimin kalın ya adet olucan ya gebesin diye bişey olmaz, zaten 2 alternatif var yani
doktorun bu söylemi biraz saçma olmuş.
rahim inceldiği zaman adet oluruz, rahimin kalınken zaten adet olman pek mümkün değil.
ancak önemli olan şu ki değerin düşmüş olmasına ramen neden hala kanaman başlamadı.
doktorum bana değerin düşünce kanaman başlayacak demişti,
kendiliğinden gelmezse gel bana söktürü vericem demişti, bnmki kendisi başladı 2-3 gün snra gerek kalmadı.
ama bence senin gidip bi ilaç alman gerekiyor , ki adet olabilesin
ihmal etme canım hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
çok teşekkürler cevabın için canım,

ama aslında ben hormonlarla alakalı falan bi sıkıntım mı var onu öğrenmek istiyorum ama dr stres diip gönderio, ve söktürücü kullanmak istemiorum, kaldım ikilemde

çok teşekkürler cevabın için canım,

ama aslında ben hormonlarla alakalı falan bi sıkıntım mı var onu öğrenmek istiyorum ama dr stres diip gönderio, ve söktürücü kullanmak istemiorum, kaldım ikilemde

canım 23 şubatta 0 çıkmış ve buna ramen yaklaşık 10 gündür kanaman gelmemiş
bu biçok şeyle ilgili olabilir eğer bir döllenme olduysa gerçekten
kendisi düşemiyor olabilir o yüzden ilaca gerek duyuyorlar çünkü vücudun bunu atması gerekiyor
belki varlığı sana zarar verir bunu bilemeyiz.
sonradan değerin düşmemiş olsaydı kesin geç döllenme diyecektim
ama 2 testte düşmüş.
bence doktorunu değiştir sen bi git
bütün dengen şaşmış onca zamandır adet gelmemesi insanı gerer.
hormon testleri adetin 3. günü yapılıyor, doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum dersen zaten yönlendirir
ama bunun için önce adet olman lazım
:34:

Son düzenleme:
anladım canım, bi adet olmalısın söktürücü şart diyosun yani:50:

Back
X