DOKTORLAR DURMADAN CİNSİYET DEĞİŞTİRİYOR

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
merhabalar 18 haftalıkken gebe polikinliğinde önce %80 erkek denildi 2 saat sonra tekrar girdim ne demiştik edi erkek dedik erkek bu dedi pipisisinin fotosunu çekeyim emin olun dedi çekti verdi..bizde ona göre davrandık bir sürü kıyafet aldık kendimizi erkeğe adapte ettik.bugün 21 haftalığım detaylı ultrasona girdim prof çekti.o da kız olabilir net emin olamadım dedi bacaklarını açmıyor hep secde pozisyonunda dedi.gebe poli.ne dediler dedi erkek dediler dedim.emin olamadım erkek dir o zaman dedi.gebe poli.tekrar gittim doktora sordum erkek demiştik dedi.bişey demedi.bakmadı da böyle durumda olanlar var mı şimdi biz hangisine inanacağız şaşırdık...)

erkektir ozman çünkü kız olduğuna dair gözükmemiş ama diğeri pipisini gördüm demiş bence erkektir canım :)

erkektir ozman çünkü kız olduğuna dair gözükmemiş ama diğeri pipisini gördüm demiş bence erkektir canım :)
bilemedim canım radyoloji profuymuş.eşim sordu cinsiyeti hakkında bir bilginiz var mı diye valla bilemedim bacaklarını açmıyor ama kız olabilir dedi.öyle diyince bende gebe polikinliğinde erkek demişlerdi 2 sefer dedim.ben net bişey söyleyemem çünkü net göstermiyo dedi. aslında cinsiyet çok da önemli ddeğil ama hevesleniyor insan :)bide şimdi hep erkek diye maviş maviş arabalı filan şeyler aldık şaşkınız şu an :)

Gostermiyorsa kizdir diye bir kaide yok.Pipisini gorduyseniz kafanizi karıştırmayın bana da 17 haftalikken gosterdi doktor pipisini bir daha kiz fln diye dusunmedim.Cunku ikna oldum.

Gostermiyorsa kizdir diye bir kaide yok.Pipisini gorduyseniz kafanizi karıştırmayın bana da 17 haftalikken gosterdi doktor pipisini bir daha kiz fln diye dusunmedim.Cunku ikna oldum.
bakalım artık kafamız karıştı biri öyle biri öyle diyince ama hayırlısı hiç açmdı bacaklarını da net göremedi o yzden net söyleyemedi..neyse artık ya :)

BENCE ERKEKTİR %100 BEN OLSAM KARIŞTIRMAZDIM ÇÜNKÜ KIZA BENZİYOR DEMEMİŞKİ GÖSTERMİYOR DEMİŞ YANİ :))

Banada basta erkek dediler sonra tekrar gittigmde sizin gibi bacaklari kapsli ama kiza benziyor dediler suan hala oyle durmus bakalim kismrt

bana 11. haftanın sonlarındaki muayenemde yüzde yüz erkek dendi.
analmadım nası bu kadar emin oldu. okudularıma bakınca da herkeste farklılık olmuş. anlamadım gittii

Back
X