- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
acil servıte hemsıreyım bende oyle bastan savan doktorlara kıl oluyorum ama daha cok gripli hastalara sırf hasta ıstedıgı ıcın serum taktırıp gözlem yataklarını doldurup gercek acil hastalara yer bırakmayan doktorlara daha bi kıl oluyorum . acil servıs o anki şikayetlere yönelır agrın varsa agrını gecırır burnun kanıyorsa kanını durdurur miden bulanıyosa bulantını gecırır ama oyle uzun uzun muayene etme ımkanı yok. ilçede olmama ragmen 1 gunde gelen hasta sayısı 700 doktor sayısı 2 hemsıre sayısı 4. ama kibirli doktorlara hastaalarla konusmayan doktorlara bende gıcık oluyorum .gecen butun gözlem yatakları dolmustu EKG yanı kalp grafigi cekıcek bı yer bıle bulamadık ben ekg cekmek ıcın yer ararken hasta yıgıldı ortaya ve kalp krizi gecırıyordu solunumu durdu hemen mudahale ettık . biz o acil hastayla ugrasırken bıle gripli hastalar dısarıda kavga cıkarıyo niye muayene yok diye . Allahtan hasta döndü ve sevk oldu ama ben o boş yere sırf hastalar sussun dıye serum taktıran doktora gıcık oldum sanıyeler ıcınde mudahale edılmeseydı o kalp krızı ölecektı hiç ugruna.....