Doktorlarin sonlandir demelerine rağmen gebeligini sürdürenler

Evet canım Allah sana da inşallah nasip edecek ben de kızıma kardeş olsun istedim ama belki de naip olmayacak

Allah sağlıkla devam ettirip hayirli dogum nasip etsin insallah bana muhtemelen sexarsezaryen olursun diyorlar kafa capi büyüme ihtimaliyle ilk çocuğun normaldi bu olmayacak galiba
Ne guzel en iyisini yapmissiniz keske bende sizin kadar cesaretli olabilseydim o kadar pismanim ki.... o kadar vicdanim sizliyorki...sirtimda bi yukle yasayacagim bu hayatimi ne yazikki hic gitmeyecek hic gecmeyecek hep keske diyecegim keske....

Ne guzel en iyisini yapmissiniz keske bende sizin kadar cesaretli olabilseydim o kadar pismanim ki.... o kadar vicdanim sizliyorki...sirtimda bi yukle yasayacagim bu hayatimi ne yazikki hic gitmeyecek hic gecmeyecek hep keske diyecegim keske....
Olmuş bir kere canim elbette zor sen tovbeni et duani et gerisini Allah a birak rabbim inşallah senin de gönlüne ferahlık versin

Allah size de sabır versin . İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlariniz olur sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…