doktorum 36+1 deki kilosunuyla dogum kilosu pek değişmez dedi ve kilosunu söylemedi

peksen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
266
20
118
Ankara
selam kızlar 37+2 günlük hamileyim ve haftaya cuma bebegimi insallah kucagıma alıcam ama 36+1 haftayken doktorumuz oglumuzun 2731 kg aralıgında oldugunu söyledi ve salı günki kontrolümüzde kilosunu söylemişdim değilmi zaten pek değişmez dedi ama aslında son haftalar bebekler çok kilo alıyor ortalama 30 -20 gr günlük diye biliyorum benimde aklıma doktorların verdikleri agırlıkdan farklı çıkarsa diye düşündügü için söylememiş olabilir diye düşündüm sizce ben mi yanlış biliyorum yani doguma 2731 lemi gidicem bebeğim en azından 3 kg olmazmı

cnm o hiç belli olmaz.ben ilk oğlumu 36 haftalık doğurdum.doğuma girmeden doktor kiloso için 2800 gr.demişti bi doğdu 2380 gr.maşalah sağlıklı doğduğu için küveze bile almadılar.üstelik çok kısa sürede çok hızlı kilo alıp yaşıtlarını sollamıştı.o yüzden bunları hiç kafana takma derim

cnm o hiç belli olmaz.ben ilk oğlumu 36 haftalık doğurdum.doğuma girmeden doktor kiloso için 2800 gr.demişti bi doğdu 2380 gr.maşalah sağlıklı doğduğu için küveze bile almadılar.üstelik çok kısa sürede çok hızlı kilo alıp yaşıtlarını sollamıştı.o yüzden bunları hiç kafana takma derim

slm!ben de 36+4 le doğum yaptım.ve benim oğlum 2600 doğdu sonrasın da 2500 oldu.ödemleri indi.1 aylık olduğunda kilosu 3100 oldu. ama ebesi ve doktor az kilo almış dediler.olmazsa ek besinlere geçeriz dediler.sizin bebeğin durumu nasıldı.yani bu kilolar normalmi sizce?

Back
X