Ben ne testi yaptiracagimi anlamadim vanil. Zaten panik oluyorum korkuyorum dedigimde genel anesteziyi tavsiye ediyorlar.
Es olayına gelince eşim paravanin arkasında yani benim bas kısmımda olacağı icin aciz olacak bı durum yok. Zaten bu cocugu birlikte yaptık neden aciz olan ben olayım ki insanı bı durum bu. İnsan aciyida tatliyida beraber yasamali bence.
Ben cok kez hastanede yattım hamilelikte. Her turlu acimi caresizligimi korkumu gordu. Esim gündüz çalısmasına rağmen hep kendisi refakatçi kaldi annemi bile bırakmadı yanimda. Kanamam oldugunda Cok üzülüp sarilip ağladığımızda oldu, iğneden cok korktuğum icin bana güç vererek iğne olmamı sağladığıda. Ama her yaşadığım güçlükten sıkıntıdan sonra ben seni bu kadar güçlü bilmiyordum dedi. Bunu duymak inan bana yetti.
Zaten herhalimizi aynı evde beraber yaşadığımız eşimizden başka kim biliyoki. Yani kasmasak lazım bence
Kızlar erkenden sancılar başladığı icin iki gündür hastanedeyim. Bugün doktorum vaziteye geldiginde dogum hakkında konuşmak istedim . Epidural istiyorum dedim. Güzel ama sen cok paniksin nasıl yapmaz dedi. Esim girerse ben hiç panik olmam dedim. Oda hayır biz esleri alamıyoruz dedi. Sok oldum niye ki dedim bı durumda esler tolere edemez hemde hijyenik olmaz dedi. Burasında istanbulun pahalı ve Lux bı hastanesi. Peki fotoğrafçı ayarladım odamı gidemicem dedim. Oda giremez dedi.2. Şok. Butun planlarlarim alt üst oldu. Ben bebeğimin çıkışını görmek istiyorum. Hemen emzirmek istiyorum.
Sizin eşlerinizden doguma giren oldu mu? Hangi hastanede dogum yaptınız. Çünkü bana ısrarla cogu hastane almıyor diyor. Lütfen yardımcı olun elim güçlensin. Gerekirse başhekimle bile konuşurum. Ama korkuyorum cok esim yanımda olsun.((
hayırlı dogumlar bu arada guzel haberlerını beklıyorum
bende seninle aynı düşüncedeyim canım, hamile değilim ama şimdiden eşimle pazarlık yapmaya başladım.
yanımda olacaksın, benim neler çektiğimi göreceksin,bana destek olacaksın diyorum.
ama eşimi ikna edemiyorum, seni öyle acı çekerken görmeye asla dayanamam diyo.
ayrıca senin doktorun neden izin vermiyo anlamadım, benim arkadaşım abisinin eşinin doğumuna girdi fotoğraflarını çekti.
Normal dogum olunca sokuyorlar ama ameliyat olunca almiyolarmis. Hala düşünüyorum ben şimdi napcam diye. Genel anestezi istemiyorum. Normal zaten olamicakmis.epidurali olabilirmiyim bilmiyorum. Cok kararsızım cokk
Benimde doğumuma esim girdi. Çok önemli bence herseyden önemlisi sen kendini güvende ve rahat hissedersin.hastaneyle konuşup halledebilcegini düşünüyorum. Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Maalesef cnm izmirdeyim ben izmir universalde yaptım doğumumu
İstanbuldaysaniz hangi hastanede yaptınız doğumunuzu acaba hastaneye gidip konuştuğumda ornek vericem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?