Doktorum eşimin doğuma girmesine izin vermiyor

Bende özel bir hastanede spinal anestezi ile doğum yaptım. eşimide bebeğimiz doğmadan hemen önce aldılar doğumdan hemen sonra çıkardılar ameliyathaneden. bildiğim kadarıyla başından sonuna kadar yanınızda olması mümkün olmuyor ama isteğe göre en azından doğum anında ameliyathaneye babalarda alınıyor.
eğer çok panik oluyorsanız doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim. tabiki böyle bi anı eşinizle el ele yaşamayı istemeniz çok doğal ama bazı arkadaşlarında dediği gibi ameliyathane ortamını herkes kaldıramaz.eşinizden güç almak istiyorsunuz ama Allah korusun ameliyat anında herhangi bi terslik olursa eşinizde panik olursa siz daha çok endişelenmezmisiniz. zaten ameliyathaneye yakınların alınmamasının sebebide bu. bende 3 yıl kadar özel bir hastanede çalıştım ordan biliyorum.Hepsinden önemlisi bebeğinizin sağlığı. ben ameliyat anında ayık olmama rağmen doktorum her dakika kontrol etti iyimisin heyecanlanma sakin ol diye.
doğum fotoğrafçısını benim doğum yaptığım hastanede kabul etmedi ama ben hemşire arkadaşlardan ricada bulundum. sagolsun kırmadılar. tabiki bir doğum fotoğrafçısı kadar profesyonel değildi resimler ama en azından ilk dakikalarını belgelemiş olduk.
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
kolay doğumlar dilerim.

Ya neyse mutlaka çıkar doguma eşiyle giren istanbuldan bı hastanee nerdeyiniz hanımlar Çarşamba gunü doguma karar vermiş olmaz lütfen yardimm

Yesilkoy international hospitalde dogumumu yapacagim, epidural sezeryanlarda esin girmesine musade ediliyor, dogum fotografcisinada

bence de isteğine cevap vermeleri gerekir ama belkide doktorun panikliğinin daha da artmaması için böyle söylüyordur.
Ben mersindeyim ve burada bile doğum fotoğrafçısı var şaştım kaldım istanbul da ki bu özel hastaneye...

Arkadaslar biz ne kadar plan yaparsak yapalım sonunda Allah'ın dediği oluyor. 36 . Haftamızda dogum yaptım. Genel anestezi ile. Esim yanımda yoktu bebeğimde göremedim belki ama çabuk uyandım.nhele ilk gün okadar iyiydim ki sonra biraz ağri oldu. Cok tatlı bı kızım var.allah herkese nasip etsin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…