Doktorum klomen ve letu yazdı bir bakar MISINIZ 📍🚨🚨🚨

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar doktorum yumurtalıklarda tembellik var dedi klomen ve letu diye bir ilaç verdi bunları kullanıp hamile olanınız var mı????? İNŞALLAH BENDE annelik duygusunu yaşarım çok istiyorum ama 2 yıldır hiç hamile kalamadm

Ben klomen ve ovitrelle kullandım ama kalamadım, ilaçları düzenli anlamamıştım ama yumurta oluşmuştu. Kalan çok kişi var umarım sağlıklı gebelik oluşur

Merhaba canım ben bu ay klomen kullandım ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın hastaneye gidicem inşallah sende hamile olursun canım

Canım bende de tembellik var bu ay doktorum klomen başlattı ama çatlatma iğnesi vermedi.bende düzensizlik yok.kilom da yok .adetim temmuz 11 bekliyorum

Canım bende de tembellik var bu ay doktorum klomen başlattı ama çatlatma iğnesi vermedi.bende düzensizlik yok.kilom da yok .adetim temmuz 11 bekliyorum
Bende çatlatma iğnesi vermedi 6 gün adetim gecikti bugün test yaptım pozitif yarın hastaneye gideceğim inşallah darısı isteyen herkese

Merhaba canım ben bu ay klomen kullandım ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın hastaneye gidicem inşallah sende hamile olursun canım
Ayyy hayırlı olsun canım benim çatlatma oldun mu yoksa tek klomen mi kullandın inşallah benimde olur

Aynı sekilde bende öyleyim kilomda yok düzensizlikde yok ama tembellik var dedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…