kemer nasıl tekrar çıkar ki?
burun ucunun düşmesi illa olacaktır, yaşla birlikte burun şekil değiştiren canlı gibi davranıyor zaten ama kemer kemğinin olduğu yerde olmuyor mu orayı traşlamadı mı doktorunuz?
kemer nasıl tekrar çıkar ki?
burun ucunun düşmesi illa olacaktır, yaşla birlikte burun şekil değiştiren canlı gibi davranıyor zaten ama kemer kemğinin olduğu yerde olmuyor mu orayı traşlamadı mı doktorunuz?
ben bu ihtimali hiç düşünmemiştim. otomatik olarak traşlayıp geçiyorlar sanmıştım. merak ettim bakıcam bunu tercih etme nedenleri neymiş, bilgilendirme için teşekkür ediyorum
birazcık baktım da gayet iyi bir teknik. kimi doktorlar sırtı aşırı traşlıyor, burnun sağında solunda çökme olan insanlar görüyorum ben. preservationlı olanlarda böyle bir ihtimal yok eğer kemer tekrar oluşursa da bir revizyon ihtimalinde başarı daha yüksek oluyor sanki. çünkü diğerinde oynanmış bir burun kemerine revizyon yapılıyor, bu teknikte ise ikinci defa çalışma daha rahat oluyor gibi.
Nasıl yani anlayamadım neden büyük kalmasının veya ufalmasının teknikle alakası olduğunu sanmıyorum. Doktor ameliyathane fotoğrafınızı göstermedi mi önceden konuşmadınız mı ufak istiyorum diye? Kemerin sonradan çıkacağını zannetmiyorum nadiren olan bi durum doktorunuz işinin ehliyse bi sıkıntı yaşamazsınız.
Nasıl yani anlayamadım neden büyük kalmasının veya ufalmasının teknikle alakası olduğunu sanmıyorum. Doktor ameliyathane fotoğrafınızı göstermedi mi önceden konuşmadınız mı ufak istiyorum diye? Kemerin sonradan çıkacağını zannetmiyorum nadiren olan bi durum doktorunuz işinin ehliyse bi sıkıntı yaşamazsınız.
Siz yapay olmasın dediğiniz için büyüklüğüne dokunmamış sadece kemerini almış doğal bir burun yapmış. Ameliyathane fotoğrafında çok şişlik var mı bilemiyorum ama pek küçülmez gibi burnunuz. Ama gayet güzel gözüküyor.