doktorum umut yok dedi

Prp, kök hücre gibi yeni tedaviler var. Bunları denediniz mi? İyi kötü yumurta varsa her zaman umut vardır. Hatta yumurta olmayanlarda bile tedaviler uyuyan yumurtaları uyandırabiliyor. Bu süreçlerde moral de çok önemli. Yaşınız küçükse süreçte kendinize ve beslenmeye dikkat edin. Her ay yumurta takibi yapın. Umudunuzu asla kaybetmeyin.

Prp, kök hücre gibi yeni tedaviler var. Bunları denediniz mi? İyi kötü yumurta varsa her zaman umut vardır. Hatta yumurta olmayanlarda bile tedaviler uyuyan yumurtaları uyandırabiliyor. Bu süreçlerde moral de çok önemli. Yaşınız küçükse süreçte kendinize ve beslenmeye dikkat edin. Her ay yumurta takibi yapın. Umudunuzu asla kaybetmeyin.
acibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustu

Instagramda mehmet fatih karsli adinda doktora yaz onun takviyelerini kullan inan ise yarayacak

doktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Ne demek umut yok yaa yaşiyosak umut var demektir. Başka doktorada gidin mutlaka

Yaşın çok genç 27 , bence farklı doktorlarla görüş yani belki kendin yumurtlayacaksin onunla kendin hamile kalacaksın menopoz döneminde bile adet gormuyorken hamile kalan kadınlar var 1 yumurta yeter

doktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Bazen açık sözlü olmak adına çok acımasız olabiliyorlar.Hangş hastanede kimdi doktorunuz acilen değiştirin

acibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustu
Ben 44 yaşındayım ve haftaya doğum bekliyorum. Beş sene önce evlendim ve amh 0.01 di. Birkaç büyük şehirde farklı doktorlara gittim. Olmadı. En son Acıbadem maslak bülent tıraşa gittim. Orsa da bu gebeliği elde etmemiz 2,5 yılı buldu. Birçok doktor bahsetriğim tedavileri yapıyor. Ama önemli olan senin gerçekten ısrarla umudunu kaybetmemen. Benim kaç kere tedavim iptal edildi vs. İnsan üzülüyor olumsuzluklara ama bırakmadım da. Üstelik yaşım ne kadar ileriydi. Yumurtam her ay bir tane görünüyordu. Çevrem dahi bırak artık dedi.
Bence araştır bir kaç doktora görün. Hazır değilsen biraz mola ver. Beslenmene dikkat et. Antioksidanlar kullan. Spor yap. Hobiler edin. Yani biraz sürece bırak. Odağını değiştir. Hakkında hayırlısı olsun.

Allahtan umut kesilmez ben çok duydum Dr un öle deyipte sonradan kendiliğinden hamile kalıp doğuranı bizede yıllardır Dr olur sorun yok dedi eşimle bana ama 10 kez tüp bebek denedik olmadı bu işlwr gerçekten nasip işi onun için siz allahtan isteyin Kıbrıs deneyin yumurta dönasyon ben kendi yumurtam varken denedim onu 10. Tüp bebeğim tuttu ama düşük yaptım sayısız ilaç tedavisi prp hepsi yapıldı banada hiç bir sorunumuz yoktu ama tutmadı vakti saati var demekki bende artık çok denemeyi düşünmüyorum açıkçası yaşım oldu 41 yaşınız küçükse deneyin derim 🤗

Bir tanıdığımız yaşı 36 falandı. 4 5 kere tüp bebek denedi olmadı.Doktorlar imkansız senin cocugun olmaz dediler çünkü yumurta üretmiyormuş her zaman vücudu. Artık umudu kestiler dediler olmayacak belli. Gittikleri her doktorda imkansız diyince bıraktılar peşini. Aradan 2 sene geçti doğal hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. Cem Çelik, özkan özdamar, Mehmet reşit asoğlu, güvenç karlıkaya bunların ınstagram sayfalarına mutlaka bak. Amh değerleri düşük olup tedavi sonucu tüp bebek ile hamile kalan bir sürü kişi var.

Moralinizi bozmayın umut hep var her türlü ihtimalde . Akışına bırakın. Gönlünüze göre iyi olur inşallah.

Benim de 0.11. 1 yumurta gördü. 30 yaş. Başlamadı tedaviye bu ay. Ben yavaş yavaş kabulleniyorum böyle daha rahat oluyorum. Çok ağladım canıma kıymayı bile düşündüm. Ama nasibim buymuş diye düşününce rahatlıyorum. Çok şükür çok iyi bi eşim var. Benim de mukafatım odur belki diye düşünüyorum.

destek mesajlariniz icin cok tesekkur ederim ama iste doktor oyle diyince moralim bozuldu cunku bende olur diye dusunuyodum

29 yaşındayım amhım 0.02 doktorum cem çelike ilk gittiğimde hiç yumurta görmemişti yinede hiç umut yok olmaz demedi yol uzun ve zorlu ama inanıcaz daha zor şartlarda olanları gördüm dedi benden daha çok inandı bana tedaviye başladık sadece 1 yumurtam gelişti yine beni doktorum motive etti. Çok iyi bir doktor bulmalı önce kendine sonra ona güvenerek yola devam etmelisin mücadele edebildiğin kadar ilerle umut etmekten vazgeçme 🌸

aslında gerçekçi olmayıp umut vaadetmek size zaman kaybettirecek ve boş yere umutlanmak bu tedavilerde bir kadının başına gelebilecek en kötü şey bence. Her yapılan başarısız tedavinin bir sonraki tedaviyi zorlaştıran bir komplikasyonu olabiliyor. Başarısı en yüksek yöntemi denemekte fayda var.

Back
X