Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustuPrp, kök hücre gibi yeni tedaviler var. Bunları denediniz mi? İyi kötü yumurta varsa her zaman umut vardır. Hatta yumurta olmayanlarda bile tedaviler uyuyan yumurtaları uyandırabiliyor. Bu süreçlerde moral de çok önemli. Yaşınız küçükse süreçte kendinize ve beslenmeye dikkat edin. Her ay yumurta takibi yapın. Umudunuzu asla kaybetmeyin.
27 yasindayimacibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustu
tesekkur ederimVakit kaybetme 15 yil aradan sonra dogal gebelik olanlarda var
Ne demek umut yok yaa yaşiyosak umut var demektir. Başka doktorada gidin mutlakadoktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Bazen açık sözlü olmak adına çok acımasız olabiliyorlar.Hangş hastanede kimdi doktorunuz acilen değiştirindoktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Ben 44 yaşındayım ve haftaya doğum bekliyorum. Beş sene önce evlendim ve amh 0.01 di. Birkaç büyük şehirde farklı doktorlara gittim. Olmadı. En son Acıbadem maslak bülent tıraşa gittim. Orsa da bu gebeliği elde etmemiz 2,5 yılı buldu. Birçok doktor bahsetriğim tedavileri yapıyor. Ama önemli olan senin gerçekten ısrarla umudunu kaybetmemen. Benim kaç kere tedavim iptal edildi vs. İnsan üzülüyor olumsuzluklara ama bırakmadım da. Üstelik yaşım ne kadar ileriydi. Yumurtam her ay bir tane görünüyordu. Çevrem dahi bırak artık dedi.acibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustu
Allahtan umut kesilmez ben çok duydum Dr un öle deyipte sonradan kendiliğinden hamile kalıp doğuranı bizede yıllardır Dr olur sorun yok dedi eşimle bana ama 10 kez tüp bebek denedik olmadı bu işlwr gerçekten nasip işi onun için siz allahtan isteyin Kıbrıs deneyin yumurta dönasyon ben kendi yumurtam varken denedim onu 10. Tüp bebeğim tuttu ama düşük yaptım sayısız ilaç tedavisi prp hepsi yapıldı banada hiç bir sorunumuz yoktu ama tutmadı vakti saati var demekki bende artık çok denemeyi düşünmüyorum açıkçası yaşım oldu 41 yaşınız küçükse deneyin derimdoktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Instagram da @docdrmfk ya yaz Mehmet Fatih Karslı ya27 yasindayim
Bir tanıdığımız yaşı 36 falandı. 4 5 kere tüp bebek denedi olmadı.Doktorlar imkansız senin cocugun olmaz dediler çünkü yumurta üretmiyormuş her zaman vücudu. Artık umudu kestiler dediler olmayacak belli. Gittikleri her doktorda imkansız diyince bıraktılar peşini. Aradan 2 sene geçti doğal hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. Cem Çelik, özkan özdamar, Mehmet reşit asoğlu, güvenç karlıkaya bunların ınstagram sayfalarına mutlaka bak. Amh değerleri düşük olup tedavi sonucu tüp bebek ile hamile kalan bir sürü kişi var.doktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
aslında gerçekçi olmayıp umut vaadetmek size zaman kaybettirecek ve boş yere umutlanmak bu tedavilerde bir kadının başına gelebilecek en kötü şey bence. Her yapılan başarısız tedavinin bir sonraki tedaviyi zorlaştıran bir komplikasyonu olabiliyor. Başarısı en yüksek yöntemi denemekte fayda var.doktorum bana umut yok dedi ne yapabilirim progestronum yuksek cikti galina amhda 0.03 acayip moralim bozuldu ne yaoacagimi sasirdim. hic beklemezdim doktorun bunu diyecegini :"(
Ekşi sözlükte kötü bir yorum vardı bu Bhsettiğin dr ile ilgili hala duruyor mu bilemem ama bana güven vermiyor asla.Instagramda mehmet fatih karsli adinda doktora yaz onun takviyelerini kullan inan ise yarayacak