doktorum umut yok dedi

Eklentiler

• Screenshot_20231027-001758_Chrome.webp
    Screenshot_20231027-001758_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 107
Allah var gam yok her ne kadar üzülmeyin desek te üzülüyoruz insanız ama duanın açamayacağı kapı yoktur bol dua edelim.Allah sabredenlerle beraberdik ümitsizliğe kapılmayın bir gün mutlaka kapu açılacaktır

Doçent Doktor Yasemin Çekmez kendisine muayene olmanı tavsiye ederim herşey önce Allah’ın elinde sonra doktorun ve insanın kendi çabasında az evvel bi arkadaşımla sohbet ederken doktorun %5 çocuğun olma ihtimali var demiş ve bunu söyledikten 2 ay sonra kendisinin normal yolla hamile kalma hikayesini anlattı bebeği kucağındayım umudunu kesme hiçbir zaman

acibademe gittim gecen ay iki yumurtam vardi bu ay yok bana bu tedavilerdende bahsetmedi gelme der gibi konustu
Merhaba hangi acibadem hastanesi acaba bu? Çünkü ben acibadem maslakta tedavi görüyorum benimde amh dusuklugum var ama orada hiç bir zaman umut yok demediler

Prp, kök hücre gibi yeni tedaviler var. Bunları denediniz mi? İyi kötü yumurta varsa her zaman umut vardır. Hatta yumurta olmayanlarda bile tedaviler uyuyan yumurtaları uyandırabiliyor. Bu süreçlerde moral de çok önemli. Yaşınız küçükse süreçte kendinize ve beslenmeye dikkat edin. Her ay yumurta takibi yapın. Umudunuzu asla kaybetmeyin.
Yumurta takibi basıl yapılıyor

Back
X