- 28 Mayıs 2020
- 285
- 451
- 53
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Yorumlarda ilk sayfanın gerisine gidemedim. Çok korkmuş bir sürü insan var. Ama şuan sizin hissettikleriniz çok normal çünkü hastane deki ortamla dersteki asla bir olmayacak ve şunu da ekleyim. Bilmiyor değilsiniz pratiğiniz az. Çünkü teori ve pratik asla aynı olmaz. Ben bunu eminim çok iyi bir doktor olacaksınız. Ama en önce güvenin kendinizeKızlar selam nolur nolur bana yardım edebilir misiniz?
25 yaşındayım şu anda intörn doktorum (Tıpta 6. Sınıf öğrencisiyim.) 2 ay mezun olacağım.
Fakültemiz çok rahattı sınavları hep çıkmış sorular çözüp geçerdim 2 sene covid sebebiyle online oldu zaten onlar da tahmin edebileceğiniz üzere.
Sonuç: kendimi inanılmaz inanılmaz eksik hissediyorum.
Eskiden çok çalışkan bir öğrenciydim ancak tıbbı sevemedim. İntörnlük sürecimde asistanlarin gördüğüm yoğun çalışma şartları ve memnuniyetsizlikleri ve türkiyenin genel enflasyon ve alım gücünün oldukça düşmesi hepsi bende inanılmaz depresif bir durum oluşturdu. Hiçbir şey yapasım yok. Hiçbir şey çalışamıyorum. Çalışsam bir araba bile alamayacağım resmen 30 yaşına kadar.
Tus’ta kadrolar inanılmaz arttı eğitim kalitesi düşecek deniyor hoş zaten TUS’a da hala pek çalışamadım.
Bayramda ailelerin 25 yaş evlilik konuları ayrı, hayatımda biri yok.
Yurtdışı mı denesem napsam? Tıp bilgilerini nasıl öğreneceğim?
Hayatım ellerimden kayıp gidiyor sürekli uyumak istiyorum yalvarırım yardım edin.
Düzenleme:
Arkadaşlar biraz kendimi yanlış ifade ettim sanıyorum. Tabi ki okula gittim derslere girdim zaten devamlilik zorululugu var. Ama eskiden çooook çalışkan ve tüm derslere hakim olan bir öğrenci olduğum için şu an kendimi eksik hissettiğim için fazlaca abartmış olabilirim. Bu alanda çalışan kişilerin beni anladığını görmek biraz içimi rahatlatsa da diğer kişilerin korku dolu yorumlarindan dolayi suçluluk hissettim.