Doktorum yıldız tanrıseven'e

BOGACCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
2
0
86
İstanbul
Doktorum yıldız tanrıseven kendisini ilk 2000 yılının eylül ayında tanıdım.henüz oğluma 2 aylık hamileydim.o benim tanıdığım en mükemmel doktordu benim için.onun vazgeçilmez bir yapısı var,konuşmasıyla,hastalarına iyi davranmasıyla adeta kendine bağlıyor insanı.oğlumun doğumundan sonra burun ameliyatımda karşılaşmıştık,eşimi görmüş beni ziyaret etmek için odama gelmişti çok mutlu olmuştum.yıllarca kendisini oğluma anlattım.oğlumla ablamı birgün mutlaka tanıştıracaktım,en büyük hayalimse oğlumun 10 yaşında yıldız ablayla tanışmalarıydı.şimdi 2. Bebeğime hamileyim istenmeyen bir gebelik,ilk öğrendiğimde çok üzüldüm.doktora ilk gittiğimde bebeğim 9 haftalıktı.oğluma doğum yaptığım hastanede bir doktora gittim.orada ki hastalar doktordan bahsedince allah'ım ben nereye düştüm böyle demekten kendimi alamadım ve eşime dönüp ben yıldız ablamı istiyorum dedim.oda bana yıldız ablan artık yok o eskidendi dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.ben bu hastaneye yıldız ablamla gelmiştim doğumumu ablam yaptırmıştı şimdi kimlerin elindeydim.bir hafta boyunca hergün ağladım başka doktor istemiyordum hayatımda hatta bebeği doğurmak bile istemiyordum.aldırmak için yıldız ablaya gitsem biliyorum ki almazdı her zaman ki sözü beni bebeğinin katilimi yapacaksın derdi.başka doktara gitmek istesem güvensem zaten bebeği doğururdum.bebeğimi istememe sebebim hem maddi zorluklar, hemde başka doktoru kabullenemememdi.sonunda dayanamayıp yıldız ablayı aradım doğum ücretlerini öğrenmek için,öğrendiğimde yine yıkılmıştım,maalesef ücretler beni aşıyordu. Ne yapacağımı bilmiyordum,hayata küsmüştüm kimseyle konuşmuyor,eşimin yüzüne bakmıyor,oğlumla bile ilgilenmiyordum.artık iyice çıkmazdaydım oysa yıllarca eşime bir çocuğum daha olsun diye yelvarmıştım ama şimdi zamanı değildi.bir gece yıldız ablaya dedimi anlatan e-mail yolladım, ertesi gün oda bana kafama takmamamı, gün doğmadan neler doğacağını, benimle ve bebeğimle ilgileneceğini yazmıştı.çok umutlanmıştım şimdi bebeğimi herşeyden çok istiyordum. 2. Kez bebeğimi onun ellerinden gördüm maşallah çok hareketli bir bebekti.kendimi güvende hissetmiştim, çok mutluydum günlerce içim içime sığmadı.3.kez yine bebeğimi ablamın ellerinden görmüştüm.daha sonra hayatımda bazı olumsuzluklar yaşadım ve derdimi ablamla paylaştım.oda bana hayata olumlu bakmam gerektiğini bir kez daha hatırlattı.eğer sen olmasaydın ablacım,ben işin içinden çıkamazdım, bebeğimi kabullenemezdim.kendimi güvende hissetmediğim doktorlara emanet edemezdim.iyiki varsın varlığın bile bana büyük bir cesaret veriyor.sana nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum ama seni çok seviyorum ablacım.

Son düzenleme:
Back