Doktoruma Aşık Oldum,imkansız aşkımı unutamıyorum

Canım bak geçmiş konuların vs sebebiyle artık burda normal cevaplar almıyorsun. Bence kendine farklı bir hesap açıp o şekilde cevaplar beklemelisin.
Ayrıca olmaz diye bir şey yok bilemezsin belki de olur. Zamana bırak karşılık gördükçe cevap ver.

Koskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacak

Uff tam benim kafa . Benden kolplasını buldum .Ben kadar olmasan da benimle yarışırsın. Hayatin tadı böyle çıkıyor dewamkeeee

Aynen çok aşık bu yüzden aylardır yazmıyor di mi sapığın teki sadece beni çoktan unutmuştur bile
Uzanıyordur elinde yazacak ..bir sazan aramıştır geyigine yazıp sora geçince abazaligi silmistir
Aşkım kapışmak var orda biber yiyen adam olsa derdi ki
Aylar oldu şimdi mi yazdın s..ağzına
Ben senin ara ara yazacağın kizmiyim pez.... S..ağzına

Doğru bu arada adam zaten aşırı Abaza Twitter’da herkese açık kişisel hesabından prn hesapları takip ettiğini gördüm 2 ay önce falan fark edince çıkmış takşpten ama koskocıman doktor adamsın

Adam kimi takip ederken sana mı soracak bekar adam istediğini yapar sen nesi oluyorsun pardon?

Ya doktorlara saygimiz var ama oyle bir abarttiniz ki yeni uzman olmus biri alt tarafi. Lisede en arka sirada cebindeki delikten uvzusuna elleyen “sinif arkadasimiz” da doktor oldu. Ona muayene olan hastalari dusunuyoruz since 2008 (liseden mezuniyet yilim) Doktor olunca karakterin de universite sinavindaki basarinla ayni orantida olmuyor.

Koskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacak
E onceki konunda doktor, asker veya hakim istedigini soylediginde "bu adamlar seni niye secsin, artilarin neler" dendiğinde "kadin olmam yeterli" diyordun.

Noldu, kadin mi değilmişsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…