- 17 Haziran 2024
- 3.179
- 21.286
- 228
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Aşko tam olarak ne zaman akıllanmayı düşünüyorsun merak ettim senin iyiliğin için yani deOrman olan değil ülke olan
Vizesiz olduğundan belki beraber gideriz demişti
Affet beni vanessa adam aşık o zaman sanaOrman olan değil ülke olan
Aynen çok aşık bu yüzden aylardır yazmıyor di mi sapığın teki sadece beni çoktan unutmuştur bileAffet beni vanessa adam aşık o zaman sanakız sen bizimle iyi kafa buluyorsun
Ayrıldık oldu biraz ama onun öncesinde de kötüydükEe senin sevgiline noldu??
Koskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacakCanım bak geçmiş konuların vs sebebiyle artık burda normal cevaplar almıyorsun. Bence kendine farklı bir hesap açıp o şekilde cevaplar beklemelisin.
Ayrıca olmaz diye bir şey yok bilemezsin belki de olur. Zamana bırak karşılık gördükçe cevap ver.
kendi kendinİ sabote etmeyi bırak. Bilemezsin belki olur belki olmaz. Gönlüne göre yaşa içinden geleni yapKoskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacak
Hala ümidinin olması beni çok duygulandırıyorAşko tam olarak ne zaman akıllanmayı düşünüyorsun merak ettim senin iyiliğin için yani de
Bir nebze olsada işteHala ümidinin olması beni çok duygulandırıyor
Bakmayacak zaten.Koskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacak
Uzanıyordur elindeAynen çok aşık bu yüzden aylardır yazmıyor di mi sapığın teki sadece beni çoktan unutmuştur bile
Doğru bu arada adam zaten aşırı Abaza Twitter’da herkese açık kişisel hesabından prn hesapları takip ettiğini gördüm 2 ay önce falan fark edince çıkmış takşpten ama koskocıman doktor adamsınUzanıyordur elindeyazacak ..bir sazan aramıştır geyigine yazıp sora geçince abazaligi silmistir
Aşkım kapışmak var orda biber yiyen adam olsa derdi ki
Aylar oldu şimdi mi yazdın s..ağzına
Ben senin ara ara yazacağın kizmiyim pez.... S..ağzına
Adam kimi takip ederken sana mı soracak bekar adam istediğini yapar sen nesi oluyorsun pardon?Doğru bu arada adam zaten aşırı Abaza Twitter’da herkese açık kişisel hesabından prn hesapları takip ettiğini gördüm 2 ay önce falan fark edince çıkmış takşpten ama koskocıman doktor adamsın
Ya doktorlara saygimiz var ama oyle bir abarttiniz ki yeni uzman olmus biri alt tarafi. Lisede en arka sirada cebindeki delikten uvzusuna elleyen “sinif arkadasimiz” da doktor oldu. Ona muayene olan hastalari dusunuyoruz since 2008 (liseden mezuniyet yilim) Doktor olunca karakterin de universite sinavindaki basarinla ayni orantida olmuyor.Doğru bu arada adam zaten aşırı Abaza Twitter’da herkese açık kişisel hesabından prn hesapları takip ettiğini gördüm 2 ay önce falan fark edince çıkmış takşpten ama koskocıman doktor adamsın
Kuzenimide bir adam kayak merkezine gidelim diyip evindeki 1.60*2.00 kayak merkezine götürmüştüOrman olan değil ülke olan
E onceki konunda doktor, asker veya hakim istedigini soylediginde "bu adamlar seni niye secsin, artilarin neler" dendiğinde "kadin olmam yeterli" diyordun.Koskocaman uzman doktor aşırı zeki isterse herhangi bir kadın bulması 10 saniye sürecek olan adam mı bana bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?