- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
Sadece ağız açıklığı olsa çürüğünü diş taşını vs görüyor,çürüğün kokusu etrafa yayılıyor temizlerken:)Hemde bi tuhaf bi goruntu agzin acik adamin karsisinda bu halinide begendiyse ölümsüz olur bu ask valla
Öğrenciyken öyle de iş hayatında gözleri açılıyor.Popüler mrslek oldığu için talep çok oluyor ,o taleplerden biri olabilir insan.Kendisi gelmedkçe gitmemek ve kız arkadaşı var mı emin olmak gerek.Kız arkadaşı olmayan dr dişhekimi görmedim.Kimisi birkaç kişiyi idare ediyordu.şu doktorları niye bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki:) sadece konu sahibine demiyorum bunu. bu meslektekiler genelde asosyal tipler oluyor. öğrencilik hayatları ders çalışmakla geçmiş bildiğin inek modu takılan insanlar. çoğunun kız arkadaşı bile doğru dürüst olmuyor. olsa da zaten çoğu kendi meslektaşlarıyla evleniyor. sıkıcılar bence hayat geçmez bunlarla:)
bu dediğiniz tüm erkekler için geçerli. eğer ilk adımı kız atacaksa adamın hayatında biri var mı yok mu vs. araştırılması gerekir tabiki. sonrasında rezil olma durumu da var... doktorların bişey yaptığı yok bence, bayanlar rahat bırakmıyor. fazla ilgiden gözleri açılıyor havaya giriyorlar sonra...Öğrenciyken öyle de iş hayatında gözleri açılıyor.Popüler mrslek oldığu için talep çok oluyor ,o taleplerden biri olabilir insan.Kendisi gelmedkçe gitmemek ve kız arkadaşı var mı emin olmak gerek.Kız arkadaşı olmayan dr dişhekimi görmedim.Kimisi birkaç kişiyi idare ediyordu.
Doktorlar gerçekten çok sıkıcılar ya. Sosyal insanlar değiller. Bir kaç defa o anlamda konuşma yaşadım hele birisi hiç konuşmayı bilmiyor cümlelerinden bir şeyde anlamadım. Ama tabi istisnaları da vardır mesleğe başladıktan sonra patlama yaşayanları da çok :)şu doktorları niye bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki:) sadece konu sahibine demiyorum bunu. bu meslektekiler genelde asosyal tipler oluyor. öğrencilik hayatları ders çalışmakla geçmiş bildiğin inek modu takılan insanlar. çoğunun kız arkadaşı bile doğru dürüst olmuyor. olsa da zaten çoğu kendi meslektaşlarıyla evleniyor. sıkıcılar bence hayat geçmez bunlarla:)
Son durum ne Canım merak ettimsosyal medya felan değil hastaneye gittim başka bi sorun için beni gördü karşılaşmayız diye düşünüyordum geldi konuştuk tellerimizi verdik :) çok sıcak kanlı hemen uyum sağladık. Bakalım tabi hayaller kurmaya gerek yok biraz özgürlüğüne düşkün biri gibi geldi işim zor yani. Böyle biri nasıl oltaya gelir bilemiyorum :)
Yani cikmaya basladiniz mikızlar yorumlarınızı okudum teşekkürler güzel yorumlarınız için, bazılarını doğru buldum. Dişçilik mesleğiyle ilgili yorumlarınız olmuş kimi havalı, çapkın, asosyal, sosyal değişik değişik tipler işte.. Her telden olabilir tıpkı diğer meslekler gibi. Sırf Doktor olduğu için vakit geçiren kişileri anlamak zor.
Son durum nedir diye merak edenler var, birbirimizi tanıyoruz iyi vakit geçiriyoruz. Bazı sorunlar da var tabii, ne yapacağımı bilemiyorum bazen. Uzun bir aradan sonra ilk kez biriyle yakınlaşıyorum, önceki beni depresyonla tanıştırmıştı, tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım endişesi yüzünden anımı yaşayamıyorum. Bu yüzden bazen görüşmemeyi bile düşünüyorum.
Böyle işte kızlar...
Evet :)Yani cikmaya basladiniz mi
Ya kusura bakma da o koltuktan senin gibi kaç hasta geçiyor biliyor musun ha belki seni güzel bulmuş olabilir ama sen direk evlenmeye kısmet nasip demeye başlamışsın. Bir dizi vardı babam sınıfta kaldı diye orda duvağı ile dolaşan evlilik meraklısı bir kız vardı seni öyle hayal ettim gözümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?