Kadınlıktır o, kızlık olsa duramaz. :)Kızlık gururu nedir ?
Numarası yok canım. Devlette öyle öncesinde kahve mahve olmaz, kendi yeri olsa haklısın ama zamanla yarışıyorlar zaten.Valla kendine güveni abartıp yapışma sakın ters teper. :) Bir dahaki gidişinde 2 tane kahve ya da tatlı bi şey al götür. Gelirken kahve aldım, size de aldım de. Nasılsa dişini yaparken içemez, öncesinde içmeyi teklif edecek sohbet ortamı olur. :)
Numarası varsa kartında vs. bir gün sonra sızlama yapıuyor dişim diye ara ara yani. :)
Sevgilisi olmadığından emin değilsen yapma ama elin kızını huzursuz edersin, kavgaya sebep olursun valla. :)
Nasıl yani?Erkekler sadece arkadaşım olur hiçbirine farklı gözle bakmadım.
Oraya bende şaşırdım ama ses etmek istemedimNasıl yani?
Yazdıktan sonra gördüm sizin şarkı da fena değilmişAmaaaan doktor canım cicim doktooor derdime bir çaaareee...
Allaaah, kaçırma kız, biraz işve cilve. Dökülme ama çaktır, bu devirde doktor bulmak istiridyede inci bulmak anam...
galiba kızlık zarı gibi bişiiii:) mesela ben kadınım benim ki kadınlık gururu:)Kızlık gururu nedir ?
galiba kızlık zarı gibi bişiiii:) mesela ben kadınım benim ki kadınlık gururu:)
Yok artık.iyi de diş doktorları biraz rahatlatmak için muhabbet vs ortamı yaratıyorlar gibi geldi bana
ben özel hastaneye gittim; evliyim, iki soyadım; parmağımda yüzüğüm hatta kapının önünde de çocuğum vardı; adam benimle de muhabbet vs etti, hatta güldürdü. amaç hasta gerilmesin yani; hiç başka düşünmemiştim; yoksa fırsatı kaçırdım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?