Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence peşin hüküm veriyorsunuz nereden elinize baktğınızın kanısına vardınız ki hemen yok evli olup olmadığıma baktı falan diyorsunuz, yok güzelim beni reddetmez ha güzel olunca reddedilmez olunuyor yani size göre. Ayrıca bir bilgiye ulaşamadıysanız yaşıt ve bekar olduğunu nereden biliyorsunuz belki kız arkadaşı var bir görmeyle niyetim ciddi diyorsunuz. Hem bence siz küçük birine benziyorsunuz o doktor olmuş kaç yaşındadır hem face twitter yok diyorsunuz hem de yalıt olduğunuzu, bekar olduğunu biliyorsunuz ilginç yani.[/QUOTE
yazdıklarımı sorgulamanıza gerek yok gerçek olan birşeyi söylüyorum size. Elime Bakarken yakaladım çünkü, Reddetmez heralde diyorum reddetmez demiyorum üstelik sadece güzellikten bahsetmedim, yaşını ve bekar olduğunu hastaneden öğrendim diğer merak ettiğim şeyleri öğrenemedim telini vermedilier mesela. Yaşımda otuz. İlk görmede ciddi olunmaz ama niyet ciddi olur. İkisi arasındaki farkı düşünmeye çalışın
yazdıklarımı sorgulamanıza gerek yok gerçek olan birşeyi söylüyorum size. Elime Bakarken yakaladım çünkü, Reddetmez heralde diyorum reddetmez demiyorum üstelik sadece güzellikten bahsetmedim, yaşını ve bekar olduğunu hastaneden öğrendim diğer merak ettiğim şeyleri öğrenemedim telini vermedilier mesela. Yaşımda otuz. İlk görmede ciddi olunmaz ama niyet ciddi olur. İkisi arasındaki farkı düşünmeye çalışınBence peşin hüküm veriyorsunuz nereden elinize baktğınızın kanısına vardınız ki hemen yok evli olup olmadığıma baktı falan diyorsunuz, yok güzelim beni reddetmez ha güzel olunca reddedilmez olunuyor yani size göre. Ayrıca bir bilgiye ulaşamadıysanız yaşıt ve bekar olduğunu nereden biliyorsunuz belki kız arkadaşı var bir görmeyle niyetim ciddi diyorsunuz. Hem bence siz küçük birine benziyorsunuz o doktor olmuş kaç yaşındadır hem face twitter yok diyorsunuz hem de yalıt olduğunuzu, bekar olduğunu biliyorsunuz ilginç yani.
Teşekkür ederim güzel yorumun içinKusura bakmayın ama eğer sizden etkilendiyse zaten o bir yol bulur açılır size. Ne bileyim ağrınız olursa arayın der numarasını verir, bir daha görmek için tekrar tekrar gelin der. Aksi durumda zaten olacaksa da o iş olmaz. Düşünsenize hergün kim bilir kaç kişi geçiyor koltuğundan. Doğal olun, temiz ve şık giyinin eğer kaderinizde varsa sizi bulur o.
Devletse zormuş evet.. Hiç bilemedim o zaman ya. İşlem öncesi, esnası, sonrası muhabbet olmuyor mu hiç? Kaç kez görüştünüz? Bir ikiden sonra niyeti varsa muhabbeti uzatır, randevu verir ne bileyim ki.. Bir arkadaşım doktoruna hediye almıştı tedavisi bitince sonra sanal ortamda konuşmaya başladılar..Numarası yok canım. Devlette öyle öncesinde kahve mahve olmaz, kendi yeri olsa haklısın ama zamanla yarışıyorlar zaten.
Valla oyle bi ortam yok orda yaninda sekreteri var, hem hastasina sulaniyor gibi bi imaj sergilemek istemez diye dusunuyorumDevletse zormuş evet.. Hiç bilemedim o zaman ya. İşlem öncesi, esnası, sonrası muhabbet olmuyor mu hiç? Kaç kez görüştünüz? Bir ikiden sonra niyeti varsa muhabbeti uzatır, randevu verir ne bileyim ki.. Bir arkadaşım doktoruna hediye almıştı tedavisi bitince sonra sanal ortamda konuşmaya başladılar..
Ben mi karti mi versem, begendiklerine kartini veriyor gibi dusunur mu, yok yere farkli damgalar yemeyelimbir daha gittiğinde biraz daha gülümse. ismi ile hitap et. resmi ön sıfatları kaldır. zaten samimiyet ortamı doğar.
Cok ask mesk islerinden anlamam demek istedimNasıl yani?
Canım benim ben de diş hekimimle evleniyorumUzun zamandır ilk defa birinden etkilendim diyerek söze başlayayım, buna ben de inanamadım. Erkekler sadece arkadaşım olur hiçbirine farklı gözle bakmadım.
Ama bu diş doktorunu görünce gerçekten etkilendim çok sempatik cana yakındı elime bakması beni süzmesi dikkatimi çekti, yüzük var mı diye baktı heralde ama hakkında bir şey bulamıyorum sadece bekar olduğunu ve yaşıt olduğumuzu biliyorum. Facebook Twitter vs. hesabı yok. Başka bir güne randevu verdi, ne yapabilirim kızlık gururumu hiçe saymadan biraz daha nasıl arkadaşlığını kazanabilirim.
Kaderime kendim mi yön vermeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım. Akışına bırakırsam daha çok beklerim gibi geliyor. Öylesine bi durum değil bu niyetim ciddi, önce tanışmak anlaşabilmek sonrası Allah kerim. Kendime de güveniyorum işim var güzelim cana yakınım, sevgilisi yoksa reddetmez beni heralde :)
Evet kızlar bana biraz akıl verin, çok tecrübesizim böyle konularda kimseye de söyleyemiyorum.