• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

iyi de diş doktorları biraz rahatlatmak için muhabbet vs ortamı yaratıyorlar gibi geldi bana

ben özel hastaneye gittim; evliyim, iki soyadım; parmağımda yüzüğüm hatta kapının önünde de çocuğum vardı; adam benimle de muhabbet vs etti, hatta güldürdü. amaç hasta gerilmesin yani; hiç başka düşünmemiştim; yoksa fırsatı kaçırdım mı
Benimle ilgilendigi icin tanismam gerek demiyorum, hastalarini rahatlatmalari gerekiyor dogrudur, ilgilenmesede arkadasligini kazanmak isterdim

üzerinize alınmayın ama benimn bir arkadaş var evlerden uzak tüm doktorlar buna hasta.
iğneye gider adam kıyamadı bana
dişçiye gider dişlerime iltifat etti
annesini hastaneye yatırır "bana ne hayrlı evlatsın sen" dedi hepsi de peşimden koştu filan.
bu doktorlarda bir büyü var sanırım.

konuya gelince bir erkek hoşlandığı zaman "engel" denen şeyi umursamaz.
irtibatta kalma yolu bulur iletişimini koparmaz.

bir kadının 2 bakış ve 1 gülüşle hemen havaya girmesini yanlış buluyorum. sonunda üzülürsünüz.

ve bazı erkekler için işiniz ya da güzelliğiniz yetmez daha fazlasını da arıyor olabilirler.

Allah kolaylık versin.

iyi de diş doktorları biraz rahatlatmak için muhabbet vs ortamı yaratıyorlar gibi geldi bana

ben özel hastaneye gittim; evliyim, iki soyadım; parmağımda yüzüğüm hatta kapının önünde de çocuğum vardı; adam benimle de muhabbet vs etti, hatta güldürdü. amaç hasta gerilmesin yani; hiç başka düşünmemiştim; yoksa fırsatı kaçırdım mı
Su yoruma dikkat cekmek istiyorum :D:D ince dusunmus

üzerinize alınmayın ama benimn bir arkadaş var evlerden uzak tüm doktorlar buna hasta.
iğneye gider adam kıyamadı bana
dişçiye gider dişlerime iltifat etti
annesini hastaneye yatırır "bana ne hayrlı evlatsın sen" dedi hepsi de peşimden koştu filan.
bu doktorlarda bir büyü var sanırım.

konuya gelince bir erkek hoşlandığı zaman "engel" denen şeyi umursamaz.
irtibatta kalma yolu bulur iletişimini koparmaz.

bir kadının 2 bakış ve 1 gülüşle hemen havaya girmesini yanlış buluyorum. sonunda üzülürsünüz.

ve bazı erkekler için işiniz ya da güzelliğiniz yetmez daha fazlasını da arıyor olabilirler.

Allah kolaylık versin.
Anlattiginiz gibi biri degilim, dediklerinizi anlayabiliyorum, sizin yanlis buldugunuz konuyu bende yanlis buluyorum. Ben hislerimi dinlemek istiyorum sadece. Onun adim atmasi icin biseyler yapmam gerekiyor gibi geliyor hepsi bu

Anlattiginiz gibi biri degilim, dediklerinizi anlayabiliyorum, sizin yanlis buldugunuz konuyu bende yanlis buluyorum. Ben hislerimi dinlemek istiyorum sadece. Onun adim atmasi icin biseyler yapmam gerekiyor gibi geliyor hepsi bu

gülümsemeniz dahi yeter bence.
pek çok erkek bunu davet olarak kabul ediyor.

bencede bir tatlı Alıp götürebilirsin veya starbuckstan 2 kahve al kendime alıyordum size de aldım dersin tabi ortamını bilmiyorum kalabalık mı vs. Garip Kaçar mı
Hiçbir şey olmadı zaten anlarsın davranışından
Benim dişçisi ile evlenen arkadaşım da var neden Olmasın
Umarım olumlu sonuçlanır

Valla oyle bi ortam yok orda yaninda sekreteri var, hem hastasina sulaniyor gibi bi imaj sergilemek istemez diye dusunuyorum
Şimdi şartları bilmiyoruz. Ne bileyim kendi mesleğinden bir konu açarsın vs. Yani ben de şunu yapıyorum dersin, ilgilenir, al, sat, iş olayı olur. Sekreterinin yanında zor olur evet. Belki çekingen de biridir. Sen iyisi mi birkaç daha git. iyice ölç bakalım. :)

Allah Kerim filan çok abartmış değil misiniz daha ortada hiçbişey yokken niyeti ciddi degil belki

Şimdi şartları bilmiyoruz. Ne bileyim kendi mesleğinden bir konu açarsın vs. Yani ben de şunu yapıyorum dersin, ilgilenir, al, sat, iş olayı olur. Sekreterinin yanında zor olur evet. Belki çekingen de biridir. Sen iyisi mi birkaç daha git. iyice ölç bakalım. :)
Dis doktoruyla sohbet zor ya konusacak firsat yokki agzim acik dolgu yapiyor :)

Back
X