• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

Bende ilk diş doktorumu görünce ahh ne kibar adam dedim...
her gittigimde sohpeti ilgisi takdir edilirdi...
en son ne mi oldu adamla birbirimize girdik mahkemeye dahi verecektim...
birdaha o diş hastanesine gitmekmi asla...helede suratini gormek bile igrendiriyor...okadar nefret ettim...

Bende ilk diş doktorumu görünce ahh ne kibar adam dedim...
her gittigimde sohpeti ilgisi takdir edilirdi...
en son ne mi oldu adamla birbirimize girdik mahkemeye dahi verecektim...
birdaha o diş hastanesine gitmekmi asla...helede suratini gormek bile igrendiriyor...okadar nefret ettim...
Noldu da o hale geldi?

Uzun boylu, saçlar uzun ama omuza değmiyor, beyaz tenli cillop gibi bir adamdı canım :KK70:
Jinekologtu bir de tabi, muhabbetimiz baştan ofsayt bir de, ultrason masası falan pek romantik bir ortam yoktu haliyle :KK70:
Ben yakışıklı doktoru ölsem istemem. Utanırım ben be :KK12: genç de olmasın. :63: Onu koridorda göriym ben kantinde göriym :KK30: ha bide nerden buluyosunuz anam siz gençç doktoru benimkiler hep ilber ortaylı:KK53:

Ben yakışıklı doktoru ölsem istemem. Utanırım ben be :KK12: genç de olmasın. :63: Onu koridorda göriym ben kantinde göriym :KK30: ha bide nerden buluyosunuz anam siz gençç doktoru benimkiler hep ilber ortaylı:KK53:
İlber hocamız da yaşına göre iyi ama deme öyle :D
Ben de utanıyordum tabi adamla adetimden falan konuşunca :D

Ondan hoslanmaniza sebep meslegi olabilir mi? Yoksa meslegini biz niye ogrendik?

Bir an öyle soruverince, yalan söylemek istedim ama ağzımdan çıkmadı, çünkü adam anlamış artık biliyor yalan olduğunu bahane olduğunu :KK53:
Ben de hayır kanamıyor dedim artık inceldiği yerden kopsun olmayacaksa da olmasın diye düşündüm.
Ama oldu valla :nazar:
Çok teşekkür ederiiim, inşallah mutlu oluruz, herkes de şakaya vuruyo 'muayeneye bekar gittin kocayla geldin' diye :KK70:

İnsan birazda kaderini kendi ciziyor sanirim.
Siz oyle gidip gelip biseyleri bahane etmeseydiniz belkide oyle bi hoslanti olarak kalacakti.
Tekrar mutluluklar:)

Noldu da o hale geldi?
Adamla ilk başta konustum sigortam nekadarini karsiliyorsa yap temizligi dolgusu gibi şeyler begenirsem hepsini yaparım olmazsa turkiyeye izne gittigimde yaptiracam dedim...ok dedi...
en son 1 kaplaman var bir kanal tedavisi onuda sogorta kardiliyor dedi ok dedim..2 disimi birden kazitti tabi brn anlamadim hafif alfigi için diger gidisimde 3 tane disimi kazitti haberim olmadan dedigi 1 tanesini sigorta karsilicak 2 tane siz...istersen bos olan tarafa köprü yapalim dedi bende hayir turkiyede implant yaptiracam dedim...sukadar para oducen dedi eve geldim 3 disim kazitilmis gittim haberim yoktu 3 dis yapacaginizdan madem oyleydi yanda bos olan yeride yaptirirdim artik olan oldu diyerekk birsey demedim..olculer alindi tekrardan her gittigimde ölçü yanlış tekrar ölçü alacaz yok cilaya gonderecez yok şöyle yapacagiz diyerek 3 haftam gitti...birde randevuda vermiyor iki kişilik arasi alirim diyor en son kiyameti kopardim ben kaplama istemedim siz tek 1 tane diyince onay verdim sizin yaptiguniz 3 tane saglam dislerimi neden mahvettiniz baya tartistik...çıktım ordan sinirli disarda bir beyle tanustim oglumun pusetini indirirken oda orda gorevliymis...anlattim durumu ben ilgilenecem dedi...ertesi gün hastaneyi aradim film sonuclarimi istiyorum dedim baska dr gosterecem bu dislere kaplama gerekmiyordu dersr dava acacam dedim...yok sizin durumunuzu duyduk hastanemizce olan bir durum degil sukadar para odemeniz lazim ama sizden hicbir ucret taleb etmicez felan baska dr gelirse gelirim dedim o drla yola asla devam etmem...ucretsiz yaptirdim ama memnun degilim kaplamalardan...
birde bunu yapan dr turktu ve benim hemserimdi utanmaz herif...

Yani sırf sigortadan para alabilmek icin olan benim dislerime oldu...sigortadan fazlasiylada aldı parasını eksradan benden alacakti beyefendi...

Biraz bekleyebilirsiniz. En azından 3. 4. gidişinizde rengi belli olur.

madem kendine güveniyorsun, doktor atsın ilk adımı.. kızların sırnaşması itici geliyor bana :110:

Back
X