• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

facebooku falan olabilir ama belki aradığınızda çıkmıyordur..
hastanedeki doktorların hesabını bulup onların hesaplarından aratın belki vardır..
birde ilginizi belli etmeyin derim ben sevgilisi falan varsa sonra zor bir duruma düşmeyin

Doktorlar normalde hastalarıyla ilişki yaşayamazlar. Ama hastanede değil de muayenehanesi olan bir doktorsa daha esnek olabilir kuralları.

Benimle ilgilendigi icin tanismam gerek demiyorum, hastalarini rahatlatmalari gerekiyor dogrudur, ilgilenmesede arkadasligini kazanmak isterdim
30 yasındaymışsın, cocuk degilsin, sadece bi kez gördügün birinin "arkadaslıgını" kazanmak istemek de neyin nesi, çözemedim? belki manyak, belki psikopat Allah korusun... kafanda baya olumlu özellikleri giydirmişsin sen bu adama, fos cıkmasa bari...

30 yasındaymışsın, cocuk degilsin, sadece bi kez gördügün birinin "arkadaslıgını" kazanmak istemek de neyin nesi, çözemedim? belki manyak, belki psikopat Allah korusun... kafanda baya olumlu özellikleri giydirmişsin sen bu adama, fos cıkmasa bari...
bunlar varsayım hep tanımadan bilemeyiz, hep önyargıyla yalnız yaşadım, temkinli olmakta fayda var tabii belkide tam istediğim biri

bunlar varsayım hep tanımadan bilemeyiz, hep önyargıyla yalnız yaşadım, temkinli olmakta fayda var tabii belkide tam istediğim biri
"belki" diyorsun... ama hiç tanımadıgından sadece umdugun seyi söyleyebiliyosun, tanıdıgın kadarıyla yaptıgın bı cıkarım degil bu... dikkatli olmanda fayda var... ve adamda his olsa zaten adım atar bence kesinlikle üstüne düşme

Şu dişçilerden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum gerçekten. Hepsi mi çapkın olur arkadaş.
Bir kaç sene önce dişlerimi kontrole götürdüğümde başka bir hekim beklerken bir baktım Eski erkek arkadaşım. Bir müddet göz göze geldik şaşırdım.
Hiç tanışmamış gibi ''Oturun buyurun...'' demez mi.. Oturdum. İçimden sürekli buna yağdırıyorum afedersiniz.
Ağzımı açtım buna yağdırırken ne olduysa içimdekiler birden bi sesli şekilde aktarmaya başlamışım. Bana baktı ''Ne diyorsun..'' dedi.. ''Ne diyor muşum dedim'' ''....... dediklerimi saydı.'' Ay dedim orda bayılacaktım nasıl istemsiz içimdekiler sesli şekilde aktardım.
Yandan yandan bakıyor gülüyor.. kaş göz çatmalar.. ''Sevgilin yok mu daha senin ya'' demeler...
''Sanane'' diyemedim de tabii.

Çok reziller bunlar.

bencede bir tatlı Alıp götürebilirsin veya starbuckstan 2 kahve al kendime alıyordum size de aldım dersin tabi ortamını bilmiyorum kalabalık mı vs. Garip Kaçar mı
Hiçbir şey olmadı zaten anlarsın davranışından
Benim dişçisi ile evlenen arkadaşım da var neden Olmasın
Umarım olumlu sonuçlanır
En yakın Starbucks hastaneye yarım saat uzaktaysa o iş komediye dönüşür ama :KK48:

İstersen olma ihtimali var ama çoook uğraşman lazım :KK53:

Yani güzellikten başını döndürmen lazım tabi adamın sevgilisi falan yoksa. Güzellikle de bitmiyor tabi mesleğin, kariyerin kültürün, konuşman da önemli. Şansını dene bence, ne kaybedeceksin ki? Ben de lisede bir doktora gitmiştim 2 kez randevuya, asistandı, nasıl tatlıydı ya:KK8:
İmalı imalı bakmalar, gülmeler falan ilgilendiğini belli etmişti ama bir daha görmedim peşine de düşmedim :KK53::KK53::KK53:

Doktorlar genelde meslek etiğine aykırı olduğu için hastalarıyla fazla yakınlaşmaktan çekinirler. Bu yüzden işiniz baya zor

Uzun zamandır ilk defa birinden etkilendim diyerek söze başlayayım, buna ben de inanamadım. Erkekler sadece arkadaşım olur hiçbirine farklı gözle bakmadım.
Ama bu diş doktorunu görünce gerçekten etkilendim çok sempatik cana yakındı elime bakması beni süzmesi dikkatimi çekti, yüzük var mı diye baktı heralde ama hakkında bir şey bulamıyorum sadece bekar olduğunu ve yaşıt olduğumuzu biliyorum. Facebook Twitter vs. hesabı yok. Başka bir güne randevu verdi, ne yapabilirim gururumu hiçe saymadan biraz daha nasıl arkadaşlığını kazanabilirim.
Kaderime kendim mi yön vermeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım. Akışına bırakırsam daha çok beklerim gibi geliyor. Öylesine bi durum değil bu niyetim ciddi, önce tanışmak anlaşabilmek sonrası Allah kerim. Kendime de güveniyorum işim var güzelim cana yakınım, sevgilisi yoksa reddetmez beni heralde :)
Evet kızlar bana biraz akıl verin, çok tecrübesizim böyle konularda kimseye de söyleyemiyorum.
NOT: İlgilenmesini doğal karşılıyorum, ilgilendiği için gönlüm kaymadı, ciddi olsaydı da yine tanışmak isteyecektim, yorumlarınızı buna göre yapın ltfn.

Bekar olduğuna emin misin? Yüzüğü yok bekardır diyorsan çoğu yüzük takmıyor.

bence ilk adımın ondan gelmesi çok zor. devletteymiş. etik olmadığı için öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. sizin adım atmanız gerek. tabi sevgilisi var mı yok mu onu nasıl öğrenirsiniz bilemem.

Ben seni anlıyorum geçen sene hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlanmıştım ama asla doktor olduğu için değildi. Meslek gruplarına takılmam. Aradaki elektrik önemli olan. Buraya da konu açmıştım adamı ayartmakla suçlanmıştım halbuki sadece tanımak istediğimi yazmıştım :) olumsuz yorumlara takılma. Benim olmadı sonrasında ben istemedim sildim aklımdan. Şimdi iki gündür bir doktorla konuşuyorum ama hiç ilgimi çekmiyor sıkıcı bir sohbeti var gibi. Yani olay kesinlikle doktorlukta değil :)) Eğer şansın varsa kesinlikle denemelisin ama direk değil. Mümkünse de yüzyüze olsun sosyal medyayı karıştırma. Hastaneden başka doktorların profillerini bul mutlaka eklidirler. Benimki başka isimle kayıtlıydı mesela. Bir de başka bir arkadaşımda burda çok ilgilendiği için ilgisini çeken bir diş hekimine yazmıştı adam hatırlamamıştı bile. Çabuk kapılma ama mutlaka şansını da dene.:KK49:
Tesekkur ederim canim beni anladigin icin ve guzel yorumun icin... Baska doktorlari arattim malesef sosyal medyayi kullanmadigina karar verdim zaten ordan konusmak icin degil sevmem bende ama ilgi alanlarini bilseydim iyi olurdu. Birkez gordum Daha randevularim var burdaki onerileri dikkate alicam olursa olur

Back
X