• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruma aşık oldum, nasıl açılabilirim. Kızlar Yardım...

nasıl görüşüyorsun gelişmeleri takip edemedim :KK45:
canım daha çok yeni zaten arkadaş olduk normal şekilde görüşüyoruz duygularımı hiç bilmiyor söylemem de zaten bu benim için daha zor bi aşamaydı gerisi ona kalmış tanıdıkça nasıl biri olduğu ortaya çıkacak ve duygularım ona göre şekil alacak, olursa olur :)
bu dönemde tekrar tekrar görüşmek için taktikler almam lazım tabi :) Kendimi sevdirmem, ilgisini daha çok çekmem lazım

canım daha çok yeni zaten arkadaş olduk normal şekilde görüşüyoruz duygularımı hiç bilmiyor söylemem de zaten bu benim için daha zor bi aşamaydı gerisi ona kalmış tanıdıkça nasıl biri olduğu ortaya çıkacak ve duygularım ona göre şekil alacak, olursa olur :)
bu dönemde tekrar tekrar görüşmek için taktikler almam lazım tabi :) Kendimi sevdirmem, ilgisini daha çok çekmem lazım
sosyal medyadan mı ekleştiniz nasıl arkadaş oldunuz randevuma çok var diyordun? hayırlısı olsun hakkında çok mutlu ol canım :KK60:

sosyal medyadan mı ekleştiniz nasıl arkadaş oldunuz randevuma çok var diyordun? hayırlısı olsun hakkında çok mutlu ol canım :KK60:
sosyal medya felan değil hastaneye gittim başka bi sorun için beni gördü karşılaşmayız diye düşünüyordum geldi konuştuk tellerimizi verdik :) çok sıcak kanlı hemen uyum sağladık. Bakalım tabi hayaller kurmaya gerek yok biraz özgürlüğüne düşkün biri gibi geldi işim zor yani. Böyle biri nasıl oltaya gelir bilemiyorum :)

sosyal medya felan değil hastaneye gittim başka bi sorun için beni gördü karşılaşmayız diye düşünüyordum geldi konuştuk tellerimizi verdik :) çok sıcak kanlı hemen uyum sağladık. Bakalım tabi hayaller kurmaya gerek yok biraz özgürlüğüne düşkün biri gibi geldi işim zor yani. Böyle biri nasıl oltaya gelir bilemiyorum :)
kendin ol kaderinde varsa zaten oltaya gelir :))

Bu konu nerden hortladi yoksa konu sahibesi açıldı mı:KK53: essah acaba son gelismeler nedir bende merakta kaldim

Ya doktor olmasininne avantaji var, psikopat doktor da olur ciftci de.
Bence senin beynin yikanmis. Doktor statusu olan biriyle evlenmek cok matah bi seymis gibi kucukten beri beynine cekiclenmis. Sen bu onyargidan kurtulmaya bak.
Eger kisi olarak begendiysen, "sizinle falan yerde kahve icip sohbet etmek isterim musaitseniz demek yeterlidir."
Gerisi gelir.

Elinize bakması sizi süzmesi bence sapık olduğuna bile delalet olabilir sizi tanımıyor bile neyinizle ilgilenecek? İllahi de olsun diye uğraşıyorsanız takip ederek onun gittiği mekanları öğrenip oralara takılabilirsiniz muayenehane ortamı bence hiç uygun değil ve de etik olmaz.
Ayrıca hemen benle ilgileniyor diye düşünmeyin, benim gittiğim diş doktorları kadın olsun erkek olsun sıcak kanlı oluyor genelde. Somurtuk halde mi olacaktı. Hele de özele gitmişsen yüzünde güller açması normal. Diş tedavisi uzun sürüyor haliyle sohbet muhabbet de ediliyor.

Akışına bırakın derim
Önce arkadaş olursunuz ortak noktalarınız olur sinemaya falan gidersiniz sonra yemeğe çıkarsınız Bi bakmışınız ki sevgili olmuşunuz derken bi tek taşla evlilik teklifi ahh ahhh :KK48: inşallah böyle mutlu son olur bu işin olması sizin elinizde hedefinizi belirleyin ve isteyin neden olmasın :KK66:

Elinize bakması sizi süzmesi bence sapık olduğuna bile delalet olabilir sizi tanımıyor bile neyinizle ilgilenecek? İllahi de olsun diye uğraşıyorsanız takip ederek onun gittiği mekanları öğrenip oralara takılabilirsiniz muayenehane ortamı bence hiç uygun değil ve de etik olmaz.
Ayrıca hemen benle ilgileniyor diye düşünmeyin, benim gittiğim diş doktorları kadın olsun erkek olsun sıcak kanlı oluyor genelde. Somurtuk halde mi olacaktı. Hele de özele gitmişsen yüzünde güller açması normal. Diş tedavisi uzun sürüyor haliyle sohbet muhabbet de ediliyor.
Söylediklerinize katılıyorum, benim bir ortodontistim vardı, adam bana bu güne kadar hiç adımla hitap etmedi, hep canım, bitanem, hayatım.... Kendisi çook da yakışıklıydı, hatta bana ailemin yannda sen (siz) diğer hastalarımdan çok farklısınız da dedi onu geçtim adam beni gördüğü her yerde sarılırdı ama ben bunu hiç yanlış anlamadım bugüne kadar. Çünkü adamın karakteri buydu, evliydi, çocuğu vardı hatta adamın 80 yaşında baası bile herkese bu şekilde seslenirdi....

Cok merak ettim yaa
2 ayda sevgili olmussunuzdur heralde :) yada girisimde bulunmuştur en azından. hemen nosunu verdiğine göre

Back
X