- 22 Ocak 2016
- 176
- 126
- 53
- Konu Sahibi fairytale2222
-
13. haftaya kadar erkek dedi 16. haftada ve 22. haftada kiz dedi. Kiz dediklerinde cok mutlu oldum aslinda ve daha ilerki hafta oldugu icin dogruluk payi daha yuksek ama cevremde bitmek bilmeyen israr ve benim hislerim hala ikilemdeyim.canım doktorun 11 12 de erkek, 13. haftada kızmı dedi.
Bende erkek hissediyorm ilk tahmini erkek oldu doktorn şmdi 17 18. Haftaları bekliyorz o zaman net söylerim dedi :) kız deseler de erkek hissedicem sanrm ama kukusunu görürsem ikna olurum mecburenn
14 canım ama en son kontrolde bi hafta öndeydi şmdi nasıl bilmiyorm :) evet insan m ediyor karnımı oğlum kızım diye sevmek istiyomsen kaç haftalıksn canım
girlman canım korkma kötüyü aklımıza getirmeyelim dua edelim. Stres yapmamamız lazım biliyosunn
Merhaba ben yeni katıldım kaç haftada öğrendin cinsiyetiniArkadaslar merhaba bu benim ilk gebeligim ve suan 22. haftamdayim. Hamile kaldigimdan buyana cevremde herkez erkek bebegiminim olacagini hissediyordu keza bende oyle cunku butun belirtiler erkek bebek isaret ediyor. Dr 13. haftaya kadar erkek dedi daha sonra renkli ultrason ve digerlerinde kiz cikti. Simdi kime kizim olacak diyorsam dr yanilmis olabilir bekle diyorlar cok ilginc ben ve cevremdeki insanlar hala erkek hissediyor. Kizim olacak diye sevineyim diyorum ama her gordugum kisi icime bi kusku koyuyor ve israrlar senin tipin erkek hislerim erkek diyor falan diye.
Bunu yada benzerini yasayan arkadaslar benimlede paylasirsa cok mutlu olurum tessekur ederimm
Merhaba ben yeni katıldım kaç haftada öğrendin cinsiyetini
22 haftaya kadar erkek diye düşündün yani ben 12 haftalık yim daha10. 14. haftada erkek dedi daha sonra 22. haftada da kiz dedi. Kiz hazirlikliklarina basladim bile ama hala emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?