Doğuma Hazırlık Doktorun cinsiyet tahmininin aksini hissedenler??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fairytale2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
176
126
53
Arkadaslar merhaba bu benim ilk gebeligim ve suan 22. haftamdayim. Hamile kaldigimdan buyana cevremde herkez erkek bebegiminim olacagini hissediyordu keza bende oyle cunku butun belirtiler erkek bebek isaret ediyor. Dr 13. haftaya kadar erkek dedi daha sonra renkli ultrason ve digerlerinde kiz cikti. Simdi kime kizim olacak diyorsam dr yanilmis olabilir bekle diyorlar cok ilginc ben ve cevremdeki insanlar hala erkek hissediyor. Kizim olacak diye sevineyim diyorum ama her gordugum kisi icime bi kusku koyuyor ve israrlar senin tipin erkek hislerim erkek diyor falan diye.

Bunu yada benzerini yasayan arkadaslar benimlede paylasirsa cok mutlu olurum tessekur ederimm

canım doktorun 11 12 de erkek, 13. haftada kızmı dedi.
13. haftaya kadar erkek dedi 16. haftada ve 22. haftada kiz dedi. Kiz dediklerinde cok mutlu oldum aslinda ve daha ilerki hafta oldugu icin dogruluk payi daha yuksek ama cevremde bitmek bilmeyen israr ve benim hislerim hala ikilemdeyim.

Bu doktorların yanılması beni öldürüyor artık ya 2016 yılına geldik yani madem yanılacan 17 18 haftalara kdr hiçbi şey deme. Bakalım bizimki de yanıldı mı. Çoğu doktor ilk haftalarda erkek diyo sanrm

ben hamile kLDIğımdan bu yana erkek hissettim şu an 24 haftalık hamileyim.. :) doktorum 14. haftamda kız olacak ddı inandım ama içimde bı kuşku vardı sonra memlekete gidincede doktora gittim 17. haftamda doktor erkek bu dedı bak bu da pipisi dedi bnde deli bı gülümseme :) kız ya da erkek istediğim için değil ama anneler gercekten yanılmıyormus buna sevındım 5. haftamdan beri tosunum diye sevdiğim bbeğim erkekti :)

Bende erkek hissediyorm ilk tahmini erkek oldu doktorn şmdi 17 18. Haftaları bekliyorz o zaman net söylerim dedi :) kız deseler de erkek hissedicem sanrm ama kukusunu görürsem ikna olurum mecburenn

Bende erkek hissediyorm ilk tahmini erkek oldu doktorn şmdi 17 18. Haftaları bekliyorz o zaman net söylerim dedi :) kız deseler de erkek hissedicem sanrm ama kukusunu görürsem ikna olurum mecburenn

öncelik sağlığı bebeklerimizin ama bız anneler cinsiyetini de merak ediyoruz kac haftalık hamilesin canım :)

14 canım ama en son kontrolde bi hafta öndeydi şmdi nasıl bilmiyorm :) evet insan m ediyor karnımı oğlum kızım diye sevmek istiyom sen kaç haftalıksn canım

14 canım ama en son kontrolde bi hafta öndeydi şmdi nasıl bilmiyorm :) evet insan m ediyor karnımı oğlum kızım diye sevmek istiyom sen kaç haftalıksn canım

allahım kucagına da almayı nasıp etsın canım kesın cınsıyet için ıkı üç hfta daha bekle :) ben hep 5 haftalıkken bıle tosunum dıye sevmeye baslamıstım hala da tosunum :) benm de 1 hafta önden gidiyor gelişimi 24 hafta 4 günlük hamileyim canım :)

24 yaşındayım ilk bebeğim canım ya ama oğlum olsun isterdim hep önceden beri :)) tbi sağlığı önemli yeter ki sağlıklıca doğsunlarr :)) senin kesinleşmiş ne güzell

evet sükür kesınlestı artık :) benım de ilk bebegım heyecan dorukta dogumunu dusundukce...allahım hayırlısını versın canım dogumun 25.10.2016 görünüyor tam benım evlılık yıl dönümüm onu fark ettim :) :) :)

girlman canım korkma kötüyü aklımıza getirmeyelim dua edelim. Stres yapmamamız lazım biliyosunn

bu dediğn benım ıcın zor tatlım :) esim asker benım ve görevde haftada ıkı gun geliyor eve bılmedıgım bı sehırde tek basımayım kımsemız de yok burda stres bana uzak degil yanı :)

Merhaba ben yeni katıldım kaç haftada öğrendin cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…