Gebeliğe Hazırlık Doktorun dedikleri yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

svdakahvesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
22
7
1
33
Merhaba ben esimle 4 aydir korunmasiz iliskiye giriyorum gebe kalamayinca doktora bir gorunmek istedim. Doktor 1 sene korunmasiz iliskide gebelik olmazsa bir durum soz konusu olabilecegini soyledi ve vajinal ultrason yapti. Ultrasona basladigi gibi cok guzel cok guzel hatta bu ay biter bu is insallah 1 hafta sonra gebelik testini yap dedi. Adetime 5 gun vardi. Kan testi yapmadi. Madem gebelikten suphelendi niye kan testi yapmadi. Bende simdi heyecandan duramiyorum az once test yaptim ve tek cizgi cikti. Adetime 4 gun var eger hamile isem belli olurdu degilmi

Hayır olmazdı daha var adetiniz geçsin inşallah o zaman test yapın Dr çok stresli olduğunuzu farketmis ve iyi bir doktormus ki sizin rahatlatmaya çalışmış

Bende her ay muayeneye gidiyordum doktorumda insallah her ay bu ay olur diyordu anlayabileceklerini sanmiyorum o kdr erken. Rahim kalinlasman vs guzeldir kist yoktur temizdir doktorda normal cok guzel demistir. Ins en kisa zamanda hamile kalman dilegiyle♥️ Bende 5. Ayimda kalmistm

Merhaba ben esimle 4 aydir korunmasiz iliskiye giriyorum gebe kalamayinca doktora bir gorunmek istedim. Doktor 1 sene korunmasiz iliskide gebelik olmazsa bir durum soz konusu olabilecegini soyledi ve vajinal ultrason yapti. Ultrasona basladigi gibi cok guzel cok guzel hatta bu ay biter bu is insallah 1 hafta sonra gebelik testini yap dedi. Adetime 5 gun vardi. Kan testi yapmadi. Madem gebelikten suphelendi niye kan testi yapmadi. Bende simdi heyecandan duramiyorum az once test yaptim ve tek cizgi cikti. Adetime 4 gun var eger hamile isem belli olurdu degilmi
Geç döllenmede adet geçince belli olur korkma ben 4 senedir evliyim hala bekliyorum yaşım 38

Back
X