• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun muayene edişi bana tuhaf geldi

İç hastalıkları doktoruna gidenlerin çoğu yaşlı yada orta yaşlı insanlar ben Orda yken de benden önce girenler 50 yasin üstündeydi yani haklısın fakat daha önce çok kez doktora gittim bu kadar rahat davranan görmedim
Sapik oldugunu dusunuyorsaniz sikayet edin tavra tarza maruz kalan sizsiniz siz hissettiniz ne hissettiyseniz hani bu buradan bilinebilecek bise degil bu
Kaldiki kalbin dinlenip dinlenmeyecegine karar verecek kadar yetimiz olsa biz dr olurduk o bize gelirdi kansizliga gidiyorum adam hem bogazimi hem koltukaltini kontrol ediyor (bezlere guatra falan bakiyor belliki)muanede ne diyeyim sapikmi ne alaka niye muane ediyor kani alip sayima bakip yollasinmi hic rahatsizlikta hissetmedim
Diyeceksiniz ki apndist benim ayni seymi valla benim ultrasonda bakildi biraz camasirini cekicem kasiktan bakicam deyip gozunu ekrandan ayirmadan bakti onlar sizin bizim zihniyetimizde degiller alismislar cisim gibi goruyorlar ha yok illa bilerek yapti diyorsaniz sikayet edin

Doktor normal olanı yapmış sizin bakış açınız biraz tuhaf.

Apandist şüphesiyle gittiniz o da kasığa kadar bakması gerekiyordu. Onu yapmış. Ama bakın şüphe ile gittiniz, baska hastalıkları eleyip apandist demesi icin bakmasi gereken bikac nokta var onlardan bazilarina bakmış.

Ve kalp de dinlemesi cok iyi olmuş. Belki de diğer hekimlerin atladıgı bir üfürüm ya da kalp probleminiz vardı onu da ekarte etmis..

Göğüs açma kısmına gelirsek de sizdeki aynı göğüsten o adamda da var. Ille de sizinkini görmek isteyecegini sanmıyorum. Ayrıca isterseniz google'a yazın kalp odakları diye, pek cok ayrı noktadan baska baska kalp anomalilerine bakıldığını görürsünüz.

Arkadaşlar abartmayın diyosunuz da doktorsa ona göre davranacak.Tabiki doktor hasta ilişkisinde mahremiyet olmaz ama adamda biraz ard niyet sezdim.Fırsattan istifade iyi ellemiş kızcağızı.

Siz bence herkesin size kötü gözle baktığını düşünüyorsunuz. Bence hiç normal değil. Psikologa gidin derim. Altında yatan travmatik bir neden olabilir.

Bilemedim amac nedir.

Ama özel hastanede bi doktor benimle konusurken güzelim,canim,sekerparem falan dedi bana
Surekli boyle hitap etti.

Herkesemi böyle kisiye özelmi bilemedim.
İlk defa yasadim boyle bisi.

Bazı doktorlar fazla gereksiz ilgili alakalı sanki.

Belki icinde bir sapiklik yoktu ama sana sormadan fermuarini acmaya calismasi rahatsiz edici. Sonucta doktor alismis olabilir okadar ciplak vucuta. Ama her insan kendini rahatlikla soyunamaz baskasinin karsisinda. Bu doktor bile olsa. Bide bende kadin doktoruna gitdigimde o sandalye ye otururken hep titriyordum doktorum da fark etdi sonra konusduk rahatlatici sözler söyledi.
Ve ben acikcasi yurtdisindayim ama türkiyede bir doktora gitmek zorunda olsaydim yalniz girmezdim odaya asla cünkü annemde böyle bir sapiklik yasadi.

BİR SAĞLIKÇI OLARAK SÖYLÜYORUM,APANDİST BU ŞEKİLDE MUAYENE EDİLİYOR.ZAMAN I HIZLANDIRMAK İÇİN KENDİ UĞRAŞMIŞ MUHTEMELEN,ÇÜNKÜ BİZ EN ÇOK VAKTİ HASTA SOYUNUP ,GİYİNİRKEN KAYBEDİYORUZ.KALPTE EVET ORADAN DİNLENEBİLİR.HANIMEFENDİ DR LAR EMİN OLUN HERGÜN YÜZLERCE İNSAN MUAYENE ETMEKTEN.CİNSİYET KAVRAMI DİYE BİRŞEY KALMIYOR.BİRAZ ABARTMIŞSINIZ EVET.

siz kontrol sirasinda nerenize bakilcagini bilmediginizden doktorun yonlendirmesi gayet tabi normal. senin cinsiyetine bile bakmamistir. ama o kadr takiksaniz kadin doktoruna gidin. bu kafayla. gerci ondn sonra da "elledi beni kadin" deme potansiyeliniz de var gibi.

konulariniza baktimda gercekten yardim almalisiniz bence..insanlara karsi güven problemi ve herkez size ilgi duyuyor gibi hissediyor olabilirsiniz.actiginiz konulara bakinca sizde bir gariplik var gibi duruyor..

Herkes bana ilgi duyuyor demedim açacaksam daha çok başlık açardım açtığım diğer başlıklar da ki insanların bana olan bakışını görseniz zaten bana hak verirsiniz komşu olayında da bir insan neden yolda yürürken diğer insana arkasını dönüp 4 5 kere bakar balkonda görünce neden ona dönüp suratına suratına bakar gülümser söyleyin....yolda yürürken de kaç defa sözlü taciz edildim ki bunların hiçbirini konu olarak açmadım

Bana cok normal gelmedi.
Acikcasi ben de rahatsiz olursum.
Apandist ve kalp ne alaka?
Tamam benim önceden gittiğim doktorlar da kalbimi dinledi bazıları fakat göğsümün komple açılması beni rahatsız etti kalp doktoruna da gittim kalp doktoru göğsümü açmadan muayene etmişti mesela.

siz kontrol sirasinda nerenize bakilcagini bilmediginizden doktorun yonlendirmesi gayet tabi normal. senin cinsiyetine bile bakmamistir. ama o kadr takiksaniz kadin doktoruna gidin. bu kafayla. gerci ondn sonra da "elledi beni kadin" deme potansiyeliniz de var gibi.
Konuma yazdım sağlık da ayıp olmaz neden kadın doktora gitmedin demeyin diye yazdım bunu .Gittiğim doktorların geneli erkek

Back
X