- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Hayır uzun uzun muayene etti öyle olsa hemen yollar ..Belki biran once bakip yollamak istiyordu. Oyle dusunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır uzun uzun muayene etti öyle olsa hemen yollar ..Belki biran once bakip yollamak istiyordu. Oyle dusunun
Sapik oldugunu dusunuyorsaniz sikayet edin tavra tarza maruz kalan sizsiniz siz hissettiniz ne hissettiyseniz hani bu buradan bilinebilecek bise degil buİç hastalıkları doktoruna gidenlerin çoğu yaşlı yada orta yaşlı insanlar ben Orda yken de benden önce girenler 50 yasin üstündeydi yani haklısın fakat daha önce çok kez doktora gittim bu kadar rahat davranan görmedim
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim çok eleştirilmişim .Arkadaşlar abartmayın diyosunuz da doktorsa ona göre davranacak.Tabiki doktor hasta ilişkisinde mahremiyet olmaz ama adamda biraz ard niyet sezdim.Fırsattan istifade iyi ellemiş kızcağızı.
konulariniza baktimda gercekten yardim almalisiniz bence..insanlara karsi güven problemi ve herkez size ilgi duyuyor gibi hissediyor olabilirsiniz.actiginiz konulara bakinca sizde bir gariplik var gibi duruyor..
Tamam benim önceden gittiğim doktorlar da kalbimi dinledi bazıları fakat göğsümün komple açılması beni rahatsız etti kalp doktoruna da gittim kalp doktoru göğsümü açmadan muayene etmişti mesela.Bana cok normal gelmedi.
Acikcasi ben de rahatsiz olursum.
Apandist ve kalp ne alaka?
Konuma yazdım sağlık da ayıp olmaz neden kadın doktora gitmedin demeyin diye yazdım bunu .Gittiğim doktorların geneli erkeksiz kontrol sirasinda nerenize bakilcagini bilmediginizden doktorun yonlendirmesi gayet tabi normal. senin cinsiyetine bile bakmamistir. ama o kadr takiksaniz kadin doktoruna gidin. bu kafayla. gerci ondn sonra da "elledi beni kadin" deme potansiyeliniz de var gibi.