• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun muayene edişi bana tuhaf geldi

BİR SAĞLIKÇI OLARAK SÖYLÜYORUM,APANDİST BU ŞEKİLDE MUAYENE EDİLİYOR.ZAMAN I HIZLANDIRMAK İÇİN KENDİ UĞRAŞMIŞ MUHTEMELEN,ÇÜNKÜ BİZ EN ÇOK VAKTİ HASTA SOYUNUP ,GİYİNİRKEN KAYBEDİYORUZ.KALPTE EVET ORADAN DİNLENEBİLİR.HANIMEFENDİ DR LAR EMİN OLUN HERGÜN YÜZLERCE İNSAN MUAYENE ETMEKTEN.CİNSİYET KAVRAMI DİYE BİRŞEY KALMIYOR.BİRAZ ABARTMIŞSINIZ EVET.
Apandist o şekilde muayene edilebilir ama adamın fermuarımı kendisi açması hoşuma gitmedi sonrada göğsümü tamamen çıkarıp dinlemesi de hoşuma gitmedi .

Herkes bana ilgi duyuyor demedim açacaksam daha çok başlık açardım açtığım diğer başlıklar da ki insanların bana olan bakışını görseniz zaten bana hak verirsiniz komşu olayında da bir insan neden yolda yürürken diğer insana arkasını dönüp 4 5 kere bakar balkonda görünce neden ona dönüp suratına suratına bakar gülümser söyleyin....yolda yürürken de kaç defa sözlü taciz edildim ki bunların hiçbirini konu olarak açmadım
hepte sizi bulmuş demekki.hic basima gelmiyor böyle seyler bende bir tuhaflik var demek ki.kusura bakmayin garip olan benmisim.:)

Belki icinde bir sapiklik yoktu ama sana sormadan fermuarini acmaya calismasi rahatsiz edici. Sonucta doktor alismis olabilir okadar ciplak vucuta. Ama her insan kendini rahatlikla soyunamaz baskasinin karsisinda. Bu doktor bile olsa. Bide bende kadin doktoruna gitdigimde o sandalye ye otururken hep titriyordum doktorum da fark etdi sonra konusduk rahatlatici sözler söyledi.
Ve ben acikcasi yurtdisindayim ama türkiyede bir doktora gitmek zorunda olsaydim yalniz girmezdim odaya asla cünkü annemde böyle bir sapiklik yasadi.
Ben kadın doktor erkek doktor diye bakmıyorum tabi insan utanabilir ama sağlık için de giderim erkek doktora gittiğim doktorların geneli de zaten erkek fakat doktorun tutumu bana hoş gelmedi beni muayene ederken hemşiresine mesela sen git dedi bazı arkadaşlar hızlı muayene etmek için adam böyle davranmıştır gibisinden yazmışlar adam beni uzun uzun muayene etti içerde uzun süre kaldım kimsenin günahını almak istemiyorum ama özellikle fermuarımı açma kısmı hoş değildi ve kalbimi dinlerken göğsümü açtı hafifçe sütyenimi aralayıp dinleyebilir ama tamamen açtı ki kalp doktoruna muayene olmuşken beni bu şekilde muayene etmedi

hepte sizi bulmuş demekki.hic basima gelmiyor böyle seyler bende bir tuhaflik var demek ki.kusura bakmayin garip olan benmisim.:)
Evet beni buluyor ben olmayan şeyi yazmıyorum ki. sizin başınıza gelmemesi başkasının başına gelmediği anlamını getirmiyor. kışın ortasında üzerimde mont açık bir yerim gözükmemesine rağmen çok terbiyesizce sözlü tacize uğradım defalarca metro ve otobüste de elle tacize uğradım fakat bunların konusunu açmadım siz neden konularınız böyle deyince söyleyeyim dedim bunları da.

Yok apartmandaki sapik bakiyormuş, yok göz hapsine alıyorlarmış, yok doktor ellemiş. Evden cikmayin madem artik.
Evet adamın bana nasıl baktığını görseniz sizde hak verirsiniz adam bana bakınca gülümsüyor bana doğru dönüyor balkondayken dışarı da yürürken önümdeyken adam 4 5 kere dönüp baktı.bunlar size yeterli gelmiyor heralde ama gözlerinizle şahit olsanız gerçekten beni anlarsınız.

Evet üstü kapalı sizi taciz etmiş .Ben de anestezi uzmanı tarafından benzer şekilde taciz edilmiştim.Ust bölgemi tamamen soymami istedi kabul etmedim hemşiresi felan da yoktu .Israrla dinlemem lazım dedi ama kalbimi değil resmen gogsumu dinliyordu .Kalbim için bastırması gerekir bu okşar gibi dinliyordu iğrenç adam . (Sütyenim kıyısından dinlemesine musade etmiştim ).

Dinlerken güldü maşaallah dedi ne diyorsun sen ya deyip toparlanıp alel acele çıkarken yanlış anladin otur hem daha sırtını dinlemem lazım gözlerine ağzının içine felan bakmak lazım diye sacmaliyordu.

Cok pişman olmuştum hastaneyi ortalığa kaldirmadigim için .Sonra zaman geçti diye üzerinde durmadım zaman da geçse gidip şikayet etmem lazımdı biliyorum.

bacağımdan operasyon geçirdiğimde utandığım zaman doktor ohoo kaç bacak görüyoruz biz artık bacak olarak bakmıyoruz ona bir uzuv demişti kısacası sen takabilirsin bu kadar ama onlar için hastalar cinsiyetsiz

bacağımdan operasyon geçirdiğimde utandığım zaman doktor ohoo kaç bacak görüyoruz biz artık bacak olarak bakmıyoruz ona bir uzuv demişti kısacası sen takabilirsin bu kadar ama onlar için hastalar cinsiyetsiz
Ben taksam erkek doktora gitmezdim ki gittiğim doktorların geneli erkek. . sadece tutumu hoş gelmedi

Sizin başınıza gelmemiş olabilir .Doktorluk yapması sapık ruhlu olmayacağı anlamına gelmez .
sadece doktorluk üzerinden konusmadik.tabiki olabilir ona bisey demedim zaten.diger konulardan bahsettik.hepsinin üst üste basina gelmesi garip geldi sadece.ama en son mesajimda yazdigim gibi gariplik bendeymis.kabul ettim..

Merhaba kızlar
Dün doktora gittim apandist şüphesiyle aslında eşimle gidecektik fakat araziye gitmesi gerekti beni hastaneye bıraktı ordan gitti ise
Her neyse doktor neredeyse dedem yaşında
Yüksek bel pantolonum vardı ben sıyırdım aşağı fermuari cekmeden beli de biraz boldu zaten, böyle olmaz dedi fermuarımı acmaya kalktı bir saniye dedim ben kendim açtım biraz daha aşağı sıyırdım o da pantolonun kenarlarını katladı ne gerek var yani kendi katlıyor bana desin katlayın diye. Abartıyorsun diyecek olabilirsiniz ama adamın fermuarımi acmaya çalışmasi hoş gelmedi bana. Ayrıca ben zaten belime kadar siyirmistim pantolonu öyle de muayene çok rahat olabilirdi fakat iç çamaşırı ma kadar açıldı .
Her neyse muayene ettikten sonra da kalbini dinleyeyim dedi önce sırtımı dinledi sonra yat dedi dinleme cihazını sütyenimin içine soktu hafifçe sütyeni aralayip cihazı yerlestirebilir fakat adam resmen lönk diye göğsümü açtı ayrıca tam göğsün üzerinden mi dinleniyor kalp dinleme aletini tam gogsumun uzerine koydu ilk kez karşılaşıyorum yani.
Ben apandist şüphesiyle gittim kalple zorum yok tamam dinleyebilir bazı doktorlar muayene ederken kalbi de dinliyor fakat adamin niyeti bana farklı geldi . Sizce ben mi abartıyorum ? Rahatsız olacaksan neden erkek doktora gittin diyebilirsiniz sağlık için giderim ve sağlık konusunda da ayıp olmaz fakat adamin tutumu bana tuhaf geldi siz olsanız ne düşünürdunuz
Dünden beri fırsatım olmadı yazamadım yorumunuzu bekliyorum
Çok rahatsız oldum ama yine de bir şey demedim yanlış düşünüyor olabilirim diye durup dururken suçsuz duruma düşmek istemedim
Ben de ard niyet taşıdığını düşünmüyorum. Sabahtan akşama kaç hasta gelip geçiyor elinden allah bilir. Pantolonu kendi sıyırması hemen rahat istediği gibi muayene etmek istemesinden olabilir. Kaba saba belliki biraz. Size de tarif edebilirdi ama bi an önce bitsin diye yeltenmiştir.

Ben de ard niyet taşıdığını düşünmüyorum. Sabahtan akşama kaç hasta gelip geçiyor elinden allah bilir. Pantolonu kendi sıyırması hemen rahat istediği gibi muayene etmek istemesinden olabilir. Kaba saba belliki biraz. Size de tarif edebilirdi ama bi an önce bitsin diye yeltenmiştir.
Ben de tam emin olmadığım için adama tepki göstermedim buraya konu açmak istedim faakat hemen bitsin diye yeltendiğini düşünmüyorum çünkü içerde baya kaldım uzun muayene etti.

Ben hiç sütyen çıkartmadım kalp dinletirken, bana da garip geldi açıkçası. Ama yaşlı doktorların farklı tarzları olabiliyor, yine de hemşiresi yoksa ben de rahatsız olurdum şahsen.

Son düzenleme:
Ben de tam emin olmadığım için adama tepki göstermedim buraya konu açmak istedim faakat hemen bitsin diye yeltendiğini düşünmüyorum çünkü içerde baya kaldım uzun muayene etti.
Yani tabi ben tahmin ediyorum siz o şeyi hissetmişsinizdir. Eğer eminseniz başhekime şikayet edin.

muayene konusunda yorum yapamam ama fermuarınızı açması falan bana çok iğrenç geldi. Normal değil. Şüphelerinizde haklısınız bence

Ben hiç sütyen çıkartmadım kalp dinletirken, bana da garip geldi açıkçası. Ama yaşlı doktorların farklı tarzları olabiliyor, yine de hemşiresi yoksa ben de rahatsız olurdum şahsen.
Aynen bende ilk kez karşılaştım bu yüzden garip geldi üstelik hemşiresini de yolladı git dedi.

muayene konusunda yorum yapamam ama fermuarınızı açması falan bana çok iğrenç geldi. Normal değil. Şüphelerinizde haklısınız bence
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim kendisi bana aç diyebilir. onun açması hiç hoş gelmedi .

Back
X