Merhaba kızlar
Dün doktora gittim apandist şüphesiyle aslında eşimle gidecektik fakat araziye gitmesi gerekti beni hastaneye bıraktı ordan gitti ise
Her neyse doktor neredeyse dedem yaşında
Yüksek bel pantolonum vardı ben sıyırdım aşağı fermuari cekmeden beli de biraz boldu zaten, böyle olmaz dedi fermuarımı acmaya kalktı bir saniye dedim ben kendim açtım biraz daha aşağı sıyırdım o da pantolonun kenarlarını katladı ne gerek var yani kendi katlıyor bana desin katlayın diye. Abartıyorsun diyecek olabilirsiniz ama adamın fermuarımi acmaya çalışmasi hoş gelmedi bana. Ayrıca ben zaten belime kadar siyirmistim pantolonu öyle de muayene çok rahat olabilirdi fakat iç çamaşırı ma kadar açıldı .
Her neyse muayene ettikten sonra da kalbini dinleyeyim dedi önce sırtımı dinledi sonra yat dedi dinleme cihazını sütyenimin içine soktu hafifçe sütyeni aralayip cihazı yerlestirebilir fakat adam resmen lönk diye göğsümü açtı ayrıca tam göğsün üzerinden mi dinleniyor kalp dinleme aletini tam gogsumun uzerine koydu ilk kez karşılaşıyorum yani.
Ben apandist şüphesiyle gittim kalple zorum yok tamam dinleyebilir bazı doktorlar muayene ederken kalbi de dinliyor fakat adamin niyeti bana farklı geldi . Sizce ben mi abartıyorum ? Rahatsız olacaksan neden erkek doktora gittin diyebilirsiniz sağlık için giderim ve sağlık konusunda da ayıp olmaz fakat adamin tutumu bana tuhaf geldi siz olsanız ne düşünürdunuz
Dünden beri fırsatım olmadı yazamadım yorumunuzu bekliyorum
Çok rahatsız oldum ama yine de bir şey demedim yanlış düşünüyor olabilirim diye durup dururken suçsuz duruma düşmek istemedim