Doktorun Tavrı

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar ,

Geçen gün yaşadığım hala sinir olduğum olayı anlatmak istiyorum.

Adet düzensizliği ve başka sorunlarım için kadın hastalıklarından üniversite hastanesine iş çıkışı için randevu almıştım. Mesai dışı olduğu için bekleyen yoktu ve uzun bir sürede doktoru bekledim.

Neyse doktor hanım geldi direk bilgisayarın başına geçti benimle konuşmaya başladı. ama bir yandan da bilgisayarda bir şeyler yapıyor yüzüme hiç bakmıyor. söylediklerime duraksayarak cevap veriyor (aklı bende olmadığı için )

Ben zannediyorum ki ultrasonla bakıcak kan tahlili verecek filan. kadın bana zaten herkesin bildiği klasik dikkat edilecek şeyleri söyleyp ben daha ağzımı açmadan geçmiş olsun iyi günler dedi :KK57:

Banada sanırım o an kal geldi iyi günler deyip çıktım ama çıktıktan beridir kendimi yiyorum çok sinir oldum kızlar ne bir tahlil ne bir muayene ne bir yüzüme bakma normal mi bunlar ?

Mesai dışı olduğu içinde ekstra doktor ücreti ödedim ve bekleyen kimse de yoktu. şu anda o parayı havaya atmış gibi hissediyorum üstelik derdime de çare olmadı. tekrar doktora gitmem gerekiyor. bu konuyla ilgili ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
Sorununuz nedir?
Yani ağrılı adet oluyorum vs ise problem genel geçer dediğiniz önerileri verecektir elbette, buna kesin bir çözüm yok ya da tahlil gerekmiyor ki.

Tekrar gidin aynı kişiden randevu alın ve o gün yapmadığı tetkikleri yapmasını isteyin.
Şikâyet etmeden önce çözüm arayın eger hala çözüm üretmiyorlarsa ya da ekstra para isterlerse şikayet edin tabii
çözüm arıyorum işte o kadar şaşırdım ki o an kurbanlık koyun gibi bakarak iyi günler deyip çıktım :)

çözüm arıyorum işte o kadar şaşırdım ki o an kurbanlık koyun gibi bakarak iyi günler deyip çıktım :)

Bazen basiretimiz bağlanıyor kilitlenip kalıyoruz.
Doktor da muhtemelen mesai dışı olduğu için biraz basından savmıştır ama siz haklisiniz ve hakkınızı almalisiniz

Üniversite hastaneleri, devlet hastaneleri hep böyle. Ben farklı bir muameleyle karşılaşmadım şimdiye kadar.

Ben doktorlara da hak veriyorum. Kadın doğum polikliniklerinde günlük hasta bakma ortalaması 80 kişiymiş. Bütün gün 80 ayrı insanla ilgilen, üstüne mesai sonrası ekstralar da gelsin. Anca bu kadar ilgi alaka olur.

Selam kızlar ,

Adet düzensizliği ve başka sorunlarım için kadın hastalıklarından üniversite hastanesine iş çıkışı için randevu almıştım. Mesai dışı olduğu için bekleyen yoktu ve uzun bir sürede doktoru bekledim.

Neyse doktor hanım geldi direk bilgisayarın başına geçti benimle konuşmaya başladı. ama bir yandan da bilgisayarda bir şeyler yapıyor yüzüme hiç bakmıyor. söylediklerime duraksayarak cevap veriyor (aklı bende olmadığı için )

Ben zannediyorum ki ultrasonla bakıcak kan tahlili verecek filan. kadın bana zaten herkesin bildiği klasik dikkat edilecek şeyleri söyleyp ben daha ağzımı açmadan geçmiş olsun iyi günler dedi :KK57:

Banada sanırım o an kal geldi iyi günler deyip çıktım ama çıktıktan beridir kendimi yiyorum çok sinir oldum kızlar ne bir tahlil ne bir muayene ne bir yüzüme bakma normal mi bunlar ?

Mesai dışı olduğu içinde ekstra doktor ücreti ödedim ve bekleyen kimse de yoktu. şu anda o parayı havaya atmış gibi hissediyorum üstelik derdime de çare olmadı. tekrar doktora gitmem gerekiyor. bu konuyla ilgili ne yapabilirim ?
10 gün içinde ücretsiz olarak kontrole gidebiliyorsunuz özelde. Gidin madem ilgilenemediniz o gün deyin. Tavrı devam ederse hastahane yöneticisine buyuk bir hastahane ise başhekime çıkın.

Selam kızlar ,

Tekrar hastaneye gidip ,başhekim veya o bölümün şikayet birimi var diye biliyorum oraya şikayetinizi ve nedenini güzel bir şekilde anlatın ,tekrar muayene hakkınız var, gerekirse başka doktor talep edin

Bazen basiretimiz bağlanıyor kilitlenip kalıyoruz.
Doktor da muhtemelen mesai dışı olduğu için biraz basından savmıştır ama siz haklisiniz ve hakkınızı almalisiniz
Hastaneye tekrar gidip yetkili birine anlatmaya çalışın durumu, yetkili birini bulamazsanız şikayetçi olacağınızı söyleyin. Maalesef artık uysal olunca iş gördüremiyoruz,geçmiş olsun
evet ya zaten insan bin bir stresle gerilerek gidiyor bir de saçma spaan davranışlarla karşılaşınca dona kaldım . öyle yapayım madem

Sorununuz nedir?
Yani ağrılı adet oluyorum vs ise problem genel geçer dediğiniz önerileri verecektir elbette, buna kesin bir çözüm yok ya da tahlil gerekmiyor ki.
Genel geçer öneriler olur mu belki kist var miyom var? Belki hormonlardan kaynaklı ağrılı adet görüyor? Her şekilde ultrason kan tahlili yapmalıydı

Muayene etmeliydi. Ultrasonla bakmalıydı. Başından atmış resmen. Ama bu saatten sonra ne yapılır bilmiyorum. Ben muhtemelen başka bir doktordan randevu alırdım.

adet düzwensizliği için hormonlara bakılması gerekiyor ama adetin 2. 3. günü gitmeniz gerekiyor,
ultrasonda muayene etmemesi garip, çatala oturtuyorlar normalde, smir falan alınıyor
ben aylar önce adetim bayağı geciktiği için eğitim ve araştırma hastanesinin kadın doğum bölümüne gitmiştim,
çatala oturtup alttan ultrasonla baktı, smir aldı, adetim geciktiği için rahimden uzun bir çubukla kan aldı, kanser taraması falan bir sürü tetkik yapıldı,

Back
X