Doktorun terbiyesiz davranışları

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Gecenlerde hamileligimden dolayi hastaneye Jinekoloji bölümüne kontrole gittim ki bilirsiniz hastane siralari ve bekleme saatleri uzun olur o migde bulantisi ve bas dönmeleriyle tam 4 saat sira bekledim yanimda kapali tahminimce filintisli bir bayan var benden önce sirasi geldi doktor kapiyi acti bayani iceri cagirdi... bekleme salonunda nereden baksaniz Bay-Bayan 30-40 kisi var, tam kapidan iceri girecegi sirada okadar insanin icinde ``iceri giriyorsun ama bakabilirmiyim orana üstünü cikaracaksin heralde´´ gibi alayli bi tavirla sesli sesli :53: kadin ``ben esimle geldim´´ diye cevap verdiginde ``sen bakire degilsin yani kocan orana baktik diye olay cikarmaz demi´´ demesinmi :53: okadar sinir oldum ki kalkip iki tane yapistirmamak icin kendimi zor tuttum okadar insanin icinde sirf kapali diye sen ne hakla böyle konusabilirsin :20::20:

Simdi ayda birkez bu doktorla randevum var okadar zoruma gitmiski sinirden aklimdan cikmiyor beni bukadar etkilemisken yazik o bayani düsünemiyorum hadi ben kalkip birsey söyleyemedim insan kendisi bir karsilik vermezmi yaa.. o gün oldu hala aklima geldikce moralim bozuluyor

islam ve yabanci dusmanligiyla alakasi yok. bi kisinin yaptigiyla koskoca bi toplulugu yargilayamayiz.

bu dupeduz terbiyesizlik. sikayet edilecek bi davranis. bi saglik personeli icin hic ama hic etik olmayan bi tutum..

islam ve yabanci dusmanligiyla alakasi yok. bi kisinin yaptigiyla koskoca bi toplulugu yargilayamayiz.

bu dupeduz terbiyesizlik. sikayet edilecek bi davranis. bi saglik personeli icin hic ama hic etik olmayan bi tutum..

Okadar insan girdi o kapidan iceri hepsine güleryüzle davranan ayni kisinin tek kapali olan bu bayana böyle davranmasi bana yabanci düsmanligindan baska birsey degil gibi geldi

Okadar insan girdi o kapidan iceri hepsine güleryüzle davranan ayni kisinin tek kapali olan bu bayana böyle davranmasi bana yabanci düsmanligindan baska birsey degil gibi geldi

o adamin "kendi" terbiyesizligi. patavatsizlik bile degil bu. resmen terbiyesizlik. herkesin icinde, herkesin duyacagi sekilde "orana bakicam ama" falan demesi.. igrenc..

sanirim konu basligi "Islam - Yabanci Düsmanligi" kadar genis bi baslik olmayip, "doktorumun terbiyesizligi" olsaydi daha iyi olurdu.

Bir insanın davranışından yola çıkarak olayı düşmanlık şeklinde itham edemeyiz.
Yaptığı yanlış,saygı duymalıydı.
ama şikayet edilebilirdi..
doktor olması bu tarz bir üslupla konuşabileceği anlamına gelmiyor!

Yabancı olmasına gerek yok, ülkemizde de bu tarz tutum sergileyen insanlar var.

Yaptığı terbiyesizlik, umarım şikayet etmek o bayanın aklından geçmiştir.

Belki cok fazla rastlamadiginiz icin sadece bir terbiyesizlik olarak gelebilir size ama benim yasadigim ortamda biz bunu yabanci düsmanligi olarak adlandiriyoruz egerki bu durum Türkiye de olmus olsaydi dediginiz gibi Doktorun terbiyesizligi diye yazabilirdim... ayni olay bir yahudiye yapilmis olsaydi burda (yahudileri koruma yasasi) o doktor hem isinden olur hemde yüklü bir ceza alirdi yabanci düsmani doktor diye.. umarim anlatmaya calistigimi anliyorsunuzdur

Yurtdisinda yasayan biri olarak ne demek istedigini cok iyi anliyorum ve bir gercek var ortada muslumanlara önyargi ile yaklasiyorlar. Zaten kapali degilsen sorun yok ne oldugun belli degil ama kapaliysan muslumansin demek ya direkt tavirlar farkli olur sana karsi. terbiyesizlik var evet yani sozler kaba ve terbiyesizce ama kapali birine bunu yapmasi musluman karsiti oldugunu apacik gosteriyor.

günaydın arkadaşım o doktorun yaptıgı düpedüz terbiyesizlik umarım o kadın o konuşmadan ötürü şikayetçi olmuştur

Jinekologlar genelde sapık oluyor diye duymuştum onlardan biri herhalde hiç utanması kalmamış artık aşmış kendini..

terbiyesiz adam... hiç yakışmış mı ya... bence başka imkanınız varsa o doktora görünmeyin....

ee Doktorunu değiştir..

Son düzenleme:
doktorun yaptigi cidden cok terbiyesizce bir davranis
ama adam Allah bilir aksama kadar neler görüyor ve kimlerle ugrasiyor
bu devirde doktor olmak hele hele kadin doktoru olmak cok zor

böyle birinin doktor olduğuna inanmak istemiyorum:50:
ne kadar terbiyesiz kendini bilmez bir tavır:20:
kadın iyi sakin kalabilmiş
bence siz de doktorunuzu değiştirin böyle birinden doktor falan olmaz daha insan olmayı bile berememiş:19:

Bu ulkede yada baska bır ulkede ,
Her ınsanın farklı dın , ırk , dıl' e karsı antıpatısı olabılıyor ve meslegını buna gore kullanabılıyor..

Ben sızın yerınızde olsaydım o an zaten yaygara koparırdım ve bırdaha o kendını doktor zannede şuursuza kendımı ve bebegımı emanet etmez
hakkında hastaneye dılekce yazardım ..

Herkesın farklı ınanc, dusunce ve hayat vızyonu olabılır ama once saygı ..

Doktorunu değiştir. Senin mahrem yerlerini bakmaya fırsat gözleyen alçak birine gitmemelisin.

Belki cok fazla rastlamadiginiz icin sadece bir terbiyesizlik olarak gelebilir size ama benim yasadigim ortamda biz bunu yabanci düsmanligi olarak adlandiriyoruz egerki bu durum Türkiye de olmus olsaydi dediginiz gibi Doktorun terbiyesizligi diye yazabilirdim... ayni olay bir yahudiye yapilmis olsaydi burda (yahudileri koruma yasasi) o doktor hem isinden olur hemde yüklü bir ceza alirdi yabanci düsmani doktor diye.. umarim anlatmaya calistigimi anliyorsunuzdur

yabancı bir ülkede olduysa doğrudur arkadaşım şimdi anladım.ben türkiyede olduğunu düşünerek daha farklı düşünmüştüm ama bu resmen dediğin gibi olmuş

Ben yabancı bayan erkek ayrımı yapmadan basımdan gecen bir olayı aktarmak istiyorum. Hamileyken gittiğim kadındoğum uzmanı bayan doktor a şikayetlerimden bahsettim ayağımda ağrı var ve nesef alırken kalbim sıkışıyor dedim, beni hamilesin hiç şikayetin olmayacakmı diye bi güzel azarladı, bende şikayetlerimin normal olup olmadıgını öğrenmek istiyırum zaten dedim. bana birşey yazmadan gönderdi. Ve doğumdan sonra sol bacağımda toplardamar tıkanıklıgı oldu 5 yıldır doktorlardan gelemiyorum. Megersem hamileyken böyle durumlarda hatta bazı hassas doktorlar şikayet olmasa bile doopler çektiriyorlarmış. Birdiğeride erkek doktor sezeryana girerken dikişlerin içten olması mümkünmü dediğimde bana mayomu giyeceksin dedi en cok unutamadıgım sadece iki örnek... Doktorlar işte kendimizi emanet ediyoruz. önce Allaha sonra onlara. Allah yardımcımız olsun.

Gecenlerde hamileligimden dolayi hastaneye Jinekoloji bölümüne kontrole gittim ki bilirsiniz hastane siralari ve bekleme saatleri uzun olur o migde bulantisi ve bas dönmeleriyle tam 4 saat sira bekledim yanimda kapali tahminimce filintisli bir bayan var benden önce sirasi geldi doktor kapiyi acti bayani iceri cagirdi... bekleme salonunda nereden baksaniz Bay-Bayan 30-40 kisi var, tam kapidan iceri girecegi sirada okadar insanin icinde ``iceri giriyorsun ama bakabilirmiyim orana üstünü cikaracaksin heralde´´ gibi alayli bi tavirla sesli sesli :53: kadin ``ben esimle geldim´´ diye cevap verdiginde ``sen bakire degilsin yani kocan orana baktik diye olay cikarmaz demi´´ demesinmi :53: okadar sinir oldum ki kalkip iki tane yapistirmamak icin kendimi zor tuttum okadar insanin icinde sirf kapali diye sen ne hakla böyle konusabilirsin :20::20:

Simdi ayda birkez bu doktorla randevum var okadar zoruma gitmiski sinirden aklimdan cikmiyor beni bukadar etkilemisken yazik o bayani düsünemiyorum hadi ben kalkip birsey söyleyemedim insan kendisi bir karsilik vermezmi yaa.. o gün oldu hala aklima geldikce moralim bozuluyor

bazı insanlar öyle oluyor yada çok fazla insanla uğraşmaktan kafayı yemiş de olabilir o doktor belli bir kesime yada dine bağlamamak lazım... çok terbiyesizce yaptığı şey gitmeden öneri ve şikayet kutusuna yazıp atsaydınız keşke bu olayı.

Back
X