• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun yanındaki kişiyi odadan çıkarma hakkım yok mu?

mevsimbahar18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
129
71
13
Bugün rutin kontrole gittiğimde doktorun yanındaki asistan mı sekreter mi ne olduğunu bilmiyorum karnıma jel sürerken ne kadar da şişmişsin şimdiden işin çok dedi 14.haftadayım aynı kişi ilk zamanlarda doktora gittiğimde alttan istemiyorum dediğimde bıyık altından gülmüştü bu kişiyi odadan çıkarma hakkım bulunuyor mu sizlerin muayeneleri nasıl oluyor çok moralim bozuldu

Bugün rutin kontrole gittiğimde doktorun yanındaki asistan mı sekreter mi ne olduğunu bilmiyorum karnıma jel sürerken ne kadar da şişmişsin şimdiden işin çok dedi 14.haftadayım aynı kişi ilk zamanlarda doktora gittiğimde alttan istemiyorum dediğimde bıyık altından gülmüştü bu kişiyi odadan çıkarma hakkım bulunuyor mu sizlerin muayeneleri nasıl oluyor çok moralim bozuldu
Onun ne haddineymiş. Kendimi sizin yerinize koydum çok sinirlendim şu ân. Ben o kişiden rahatsız olduğumu belirtirdim doktoruma sonuçta onun işi masa başı,hastalarla saçma sapan konuşmak değil!

İşine bak deyip çıkmasını o dk talep etseydin keşke, daha kimseyle boş konuşamazdı

Bence bir dahaki sefere size yorumunuzu sormadım diyin. Baktınız benzer şekilde davranıyor şikayet edin. Ama en güzeli cevabını sizin vermeniz olur.

Onun ne haddineymiş. Kendimi sizin yerinize koydum çok sinirlendim şu ân. Ben o kişiden rahatsız olduğumu belirtirdim doktoruma sonuçta onun işi masa başı,hastalarla saçma sapan konuşmak değil!
Doktora söyledim burada durmak zorunda sağlık bakanlığı istiyor dedi gerçekten çok moralim bozuldu

benimki bana karşı tatlıydı ya 😂 ben de ama hep kibardım ona karşı. beni zorbalayan kendi doktorumdu 😂😂

hani öyle “ben bu kadını istemiyorum, çıksın” tarzında değil de rica ederek doktora söylerseniz rahatsız olduğunuzu çıkarabilir tabii ki.

benimki bana karşı tatlıydı ya 😂 ben de ama hep kibardım ona karşı. beni zorbalayan kendi doktorumdu 😂😂

hani öyle “ben bu kadını istemiyorum, çıksın” tarzında değil de rica ederek doktora söylerseniz rahatsız olduğunuzu çıkarabilir tabii ki.
Söyledim burda durmak zorunda dedi ama çok moralimi bozdu

Bencede doktorunu değiştir

Doktorunuz ne dedi bu duruma.Yanındaki sekreter doktorun yardımcısı olduğu için çıkamaz.Kaç yıldır farklı kadın doğum doktorlarına gittim ilk defa böyle bir söylem duydum.onun ne haddineymiş.Siz rahatsız olduğunzuu doktora söyleyip o sekreterini uyarmadıysa doktorunuzu değiştirin

Doktorunuz ne dedi bu duruma.Yanındaki sekreter doktorun yardımcısı olduğu için çıkamaz.Kaç yıldır farklı kadın doğum doktorlarına gittim ilk defa böyle bir söylem duydum.onun ne haddineymiş.Siz rahatsız olduğunzuu doktora söyleyip o sekreterini uyarmadıysa doktorunuzu değiştirin
Hiçbir şey demedi

Patavatsızca konuşmuş evet ama galiba hasta ve dr yanlız kalmasın diye bencede mantıklısı o

Benim doktorun ki yerinden kalkmıyor perde arkasına geçip hazırlanın diyor . Sonra doktor gelıyor bana peçete veriyor alt bölgeye kadar pantolonu indirip koyun diyor . Jelini falan kendi ayarlıyor . Kıza bilgileri söylüyor yazıyor bitti .

Alttan muayenelerde de odaya gecın hazırlanın diyordu kız bana örtü veriyordu hazır olunca seslenin diyip gidiyordu .

Doktora söylediniz ve kendisi bunu duyduysa bidaha ki sefere sizle uğraşmaz , uğraşırsa da
sizi şikayet ettim etmeye de devam edicem diyin .

Ayy ne gıcık hareket ben bile sinir oldum sizin devlet doktorumu bilmiyorum ama benim özel hastanede başıma böyle bişey gelmişti (özel. Olmasına rağmen ) gebelik şüphem var diye gittim evde test yaptım pozitif çıktı ddim biz o testlere güvenmiyoruz ddi beni yatırdı çatala rahme baktı kalinlasma var dedi ama adette de kalınlaşır dedi ve aniden rahmine vakum soktu ve iltihap çekti ıyyy senin iltihabın var halla gibi bişey dedi tiksinerek utandım orda bişey diyemedim sonra ben kendimce kan verdim ve hamileymisim meyer o kontrolden sonra benim değerlerim artmadı nihayetinde kürtaj oldum.

Benim doktorun ki yerinden kalkmıyor perde arkasına geçip hazırlanın diyor . Sonra doktor gelıyor bana peçete veriyor alt bölgeye kadar pantolonu indirip koyun diyor . Jelini falan kendi ayarlıyor . Kıza bilgileri söylüyor yazıyor bitti .

Alttan muayenelerde de odaya gecın hazırlanın diyordu kız bana örtü veriyordu hazır olunca seslenin diyip gidiyordu .

Doktora söylediniz ve kendisi bunu duyduysa bidaha ki sefere sizle uğraşmaz , uğraşırsa da
sizi şikayet ettim etmeye de devam edicem diyin .
Hangi hastaneye gidiyorsunuz özel mi devlet mi

Back
X