Doktorunuz doğuma başka hastaneye geldiği zaman ne kadar ücret ödediniz?

zeyned

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
260
1
96
43
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.. Doğumumu Medipolde yapmayı düşünüyorum ama Medical park mehtap hn ın hastasıyım.Başka bır hastaneye kendı doktorunuzu getirdiğimiz zaman ssk kullanamıyoruz,kendi doktorumuza da ayrıca ucret vermek gerekıyor. Bu şekilde doğum yapanlar varsa doktor ücretleri hakkında bilgi verebilir mi?

bende çok merak ediyorum sigorta ile de ücret ödeyen varsa söylesin lütfen

benim doğumuma daha var ama bahsettiğin şekilde olacak benimki de. arkadaşım kasım ayında yaptı doğumunu doktora 2.000 TL hastaneye 2.500 TL ödedi. fakat özel sağlık sigortası doğumu kapsadığı için bunların %70'ini koç alianz, %30'u arkadaşım tarafından ödendi. tabi bunlar eskişehir'deki fiyatlar istanbul için epey farklıdır sanırım.

anladım canım,benım bır arkadas da yeni doğum yaptı,1600 hastaneye,1700 tl doktoruna verdi..

arkadaşlar bu fiyatlar ne böyle ağzım açık kaldı ben 16 gün sonra doğum yapacağım özel hastanede doktora 300 tl verdi 400 tl de hastaneye f-vereceğim tabi bu epiduralli sezeryan fiyatı normal olursa 300 ödeyeceğim.

Doğumu medicalparkta yaptırmayı neden düşünmüyorsun canım? Ben orda yaptım ve çok memnun kaldım. Hazır doktorunda ordayken hersey daha rahat olur bence.

Doğumu medicalparkta yaptırmayı neden düşünmüyorsun canım? Ben orda yaptım ve çok memnun kaldım. Hazır doktorunda ordayken hersey daha rahat olur bence.

merhaba donurlu... eşim üstünden ssk lıydım,ssk mız bitti,o yüzden diğer tarafta düşündüm,ama dün ssk ya tekrar giriş olduktan bir ay sonra tekrar saglık hızmetınden yararlanabileceğimizi ögrendim.Tavsiye eder misin Medical Park ı,yeni hastane bir de,düzen çok oturmamış,bir de ekstra cıkardılar mı hıc sana,dogum paketınden baska?

Canım hiçbir ekstra ödemeden çıktım. Hatta normal doğum diye gittim 7.5 saat sonra epidural yaptılar derken acil sezeryana alınmama rağmen epidural parasını almadılar. normal 1000, sezeyan 1750, epidural 550 idi. Epidural uygulamalarına rağpmen sezeryana alındım diye epidural parası alınmadı. 2 gün de 5 yıldızlı otelde kalıyormusum gibi kaldım valla hastanede. Hizmet ve bakım cok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle hastanenin tam teşekküllü olması da çok öenmli, heran hersey olabiliyor. Unutmadan tek ekstra sey bebişe yapılan işitme testi oldu, o da isteğe bağlı. ister misin diye sormadan yapmadılar. Ben istedim tabiki yanlış hatırlamıyorsam 150 de ona ödemiştik o kadar.

bazı özel ahstaneler SGK anlaşmalı olduğu için doğum ücreti düşmüş. 80tl veriliyormuş artık. hastanedne ahstaneyede değişebilir bu rakam. epidural doğumu tercih etmeyin arkadaşlar. geçenlerde kontrole gittiğimde kadının birisi geldi epidural doğum yapmış çok pişmanım diye anlattı. baş ağrısı kol bacak ağrısı felaket derecede artmış doktora sorduğunda apidural doğum sonrası bu şikayeteler artıyor o yüzden biz tavsiye etmiyoruz demiş. doğumu yakın bir hanıma anlatmıştı. bu yüzden normal doğum en güzeli

Tecrübeli bir anestezist uygularsa epidurali sayılan riskler cok ama cok düşüyor. Ben hiçbir yan etkisini görmedim epidurali hatta herseyi inanılmaz derecede kolaylaştırıyor.

İyiymiş canım ya,hayırlısı artık hakkımızda,böyle duyunca gıpta ediyorum walla ya,Allahım biz de görecek miyiz diye :)

Herşey göz açıkp kapayana kadar geçiyor merak etme canım. Allah hem senin için hem de bebek için rahat ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Gerisi bir şekilde halloluyor. Ben de hamilelğimde o nasıl olacak bu nasıl olacak diye endişe etmekten hamileliğimin doya doya tadına varamamışım, şimdi anlıyorum. Yorucu ve uykusuz günler bekliyor o yüzden hiçbirşeyi kafaya takmadan bol bol dinlen, keyfine bak, gezebildiğin kadar gez. Sonra bebiş gelince ister istemez kısıtlanacaksın :) Ama herşeye değer inan fazlasıyla.

bende pazartesi gidip doğum için 2 hastane ile görüşeceğim. özel sağlık sigortası ve ssk dan ne kadarı karşılanıyor öğreneceğim.doktor parası ne kadar onu da doktoruma soracağım.Daha doğumuma var ama şimdiden merak ediyorum hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok değil mi?

Yok walla,öğren tabi,en azından,kafanda soru işareti olmaz

zeyned nasılsın gülüm doğum şekline karar verdinmi yani bellimi?
Benim plesanta aşağıda olduğu için sezeryan olacak sanırım.

ooohoo oo en iyisimi evde doğurmak bu ne yaa 2000 hastaneye 2000 doktora nerde oo eski hatunlar evinde çatır çatır doğururlarmış .Şimdi oram buram bitmezz.

zeyned nasılsın gülüm doğum şekline karar verdinmi yani bellimi?
Benim plesanta aşağıda olduğu için sezeryan olacak sanırım.

Yasemincim nasılsın ya,hiç görüşemedik,ben pek giremedim...yuksek ıhtımal oyle olur senin,benim su an için hersey normal,33. haftamdayım.Normal olsun çok isterim ama hiç yemiyoooşakkıdı,sezeryan isityorum o yüzden..bebiş nasıl,ne kadar oldu?

Aminnn,inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…