benim doğumuma daha var ama bahsettiğin şekilde olacak benimki de. arkadaşım kasım ayında yaptı doğumunu doktora 2.000 TL hastaneye 2.500 TL ödedi. fakat özel sağlık sigortası doğumu kapsadığı için bunların %70'ini koç alianz, %30'u arkadaşım tarafından ödendi. tabi bunlar eskişehir'deki fiyatlar istanbul için epey farklıdır sanırım.
Doğumu medicalparkta yaptırmayı neden düşünmüyorsun canım? Ben orda yaptım ve çok memnun kaldım. Hazır doktorunda ordayken hersey daha rahat olur bence.
Canım hiçbir ekstra ödemeden çıktım. Hatta normal doğum diye gittim 7.5 saat sonra epidural yaptılar derken acil sezeryana alınmama rağmen epidural parasını almadılar. normal 1000, sezeyan 1750, epidural 550 idi. Epidural uygulamalarına rağpmen sezeryana alındım diye epidural parası alınmadı. 2 gün de 5 yıldızlı otelde kalıyormusum gibi kaldım valla hastanede. Hizmet ve bakım cok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle hastanenin tam teşekküllü olması da çok öenmli, heran hersey olabiliyor. Unutmadan tek ekstra sey bebişe yapılan işitme testi oldu, o da isteğe bağlı. ister misin diye sormadan yapmadılar. Ben istedim tabiki yanlış hatırlamıyorsam 150 de ona ödemiştik o kadar.
bende pazartesi gidip doğum için 2 hastane ile görüşeceğim. özel sağlık sigortası ve ssk dan ne kadarı karşılanıyor öğreneceğim.doktor parası ne kadar onu da doktoruma soracağım.Daha doğumuma var ama şimdiden merak ediyorum hayatta hiçbirşeyin de garantisi yok değil mi?
zeyned nasılsın gülüm doğum şekline karar verdinmi yani bellimi?
Benim plesanta aşağıda olduğu için sezeryan olacak sanırım.
Herşey göz açıkp kapayana kadar geçiyor merak etme canım. Allah hem senin için hem de bebek için rahat ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Gerisi bir şekilde halloluyor. Ben de hamilelğimde o nasıl olacak bu nasıl olacak diye endişe etmekten hamileliğimin doya doya tadına varamamışım, şimdi anlıyorum. Yorucu ve uykusuz günler bekliyor o yüzden hiçbirşeyi kafaya takmadan bol bol dinlen, keyfine bak, gezebildiğin kadar gez. Sonra bebiş gelince ister istemez kısıtlanacaksın :) Ama herşeye değer inan fazlasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?