Merhaba durucum,
bende bir doktor arıyorum aslında.
Ben bir çok kişiden Şirinyer Buca Tıp nerkezinden Aylin hanımı duydum.
Çok ilgili bir bayanmış bende bu cmtesi için randevü aldım bakalım.istersen sana tel vereyim.Tel 438 14 14
merhabalar bende hamileyim ve benim doktorumda aylin hanım gercekten çok iyi bir doktordur.buradan yazıştığım birkaç bayanada tavsiye ettim ve şimdi onlarda aylin hanıma gidiyolar. bence memnun kalırsınız eminim...
Merhaba durucum,
bende bir doktor arıyorum aslında.
Ben bir çok kişiden Şirinyer Buca Tıp nerkezinden Aylin hanımı duydum.
Çok ilgili bir bayanmış bende bu cmtesi için randevü aldım bakalım.istersen sana tel vereyim.Tel 438 14 14
kelebeğim özelin kapalı sana sorular soracaktım ama
neyse burdan sorayım
aylin hanımdan memnunum demişsin başka doktorlarada gidip mi aylin hanımda karar kıldın ?
bende bucatıpa gidicem de aylin hnm ı bır ıkı kısıden duydum ıyı oldugunu
ama emın olmak ıstıyorum kafam biraz karısık bı dr konusunda :uhm: :uhm: :uhm:
:uhm:
az biraz bahsedermisin
Benim doktorum Kahraman KOLDAY. Süper bir doktor. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, çok memnun kaldım. Tatlı dilli güler yüzlü profesyonel biri. Tavsiye ederim arkadaşlar. ızmirde
aslında süper bi başlık olmuş ama şehir şehir ayrı olsa daha yararlı olurdu böyle okuması zor olur herkes yazdıkça ben istanbul anadolu yakası medipol hastanesi seval pata ya gidiyorum memnun sayılırım genelde dengesiz davranıyor ama işini iyi yapıyor en azından
Şu dengesizler yok mu yaa. Açıkçası bayan doktorlarda bir gün bir güne uymayabiliyor yaa.Üf kimisinde bi sıkıntı,kimisinde bi gerginlik,kimisinde bi hava civa,kimisinden kelime kerpetenle çıkar,kimisine sormaya çekinirsinyasakkelime.Asla genelleme yapmak istemiyorum ama ben bunu kendi doktorum Serdar KOÇ ile tanışınca çok daha iyi anladım.Medikal Park Göztepe..
durucum ben tülin hanıma gittim muayene için memnun kalmadım doğrusu soğuk bir yapısı var zaten 3-4 ay öncede ayrıldı ordan şimdide dr sedat evlioğlu muayenesi çapada aynı zamanda bahçelievler medicanada tup bebek hastanesınde çalışıyo çokda memnunum tavsıye ederim erkek jınekologlar daha ıyı oluyo herzaman ve 15de bır çağırıyo muayenesı 60 tl ayda ıkı sefer gıdıyosun bır muayne bır kontrol olarak yanı tek sefer ucret ödüyosun
arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim evim medikal park göztepeye yakın olduğu için oradan tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bi doktor arıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar selamlar ben ilk bebegimi Ümraniye Özel Afiyet Hastanesinde sezeryan yaptım doktorum Fazilet görgülü harika bir insandır Muayene ssk ya 20 tl Ayrıca normal dogumu özel bir durum olmadıkca sezeryana almıyor 2. bebegime hamileyim ve hiç başka doktor aramadan oraya gittim ve üstelik 5 sene geçmesine ragmen beni hatırladı tavsiye ederim kızlar harikadır
merhaba arkadaşlar..ben tavsiye üzerine özel medipol hast. gidiyorum dr. şule hanım..gerçekten çok iyi ve çok tecrübeli...aynı katta belki 4 yada 5 tane dr. var ama sadece onun kapısı bekleniyor..1 ay öncesinden randevu alınıyor başı çok kalabalık..ama herkesle çok özel ilgileniyor bu yüzden tercih ediliyor..tavsiye ederimm:1rolleyes:
kelebeğim özelin kapalı sana sorular soracaktım ama
neyse burdan sorayım
aylin hanımdan memnunum demişsin başka doktorlarada gidip mi aylin hanımda karar kıldın ?
bende bucatıpa gidicem de aylin hnm ı bır ıkı kısıden duydum ıyı oldugunu
ama emın olmak ıstıyorum kafam biraz karısık bı dr konusunda :uhm: :uhm: :uhm:
:uhm:
az biraz bahsedermisin
topik açılalı çok olmuş ama daha sonra okuyacak arkadaşlar için yazıyorum
buca tıp - özel tınaztepe hastanesinde çalışan aylin 'hanımın' tecrübesizliği ve dikkatsizliği sayesinde 20 haftalık bebeğimi kaybettim.doğum başlamış meğer hiç söylemedi burda bişey yapamam nereye gidersen git istersen eve git dedi ve benim evde suyum geldi birden ambulanla ünv.hastanesine yetiştirdiler.ismini her duyuşumda içimde fırtınalar kopar.
yavrumunda ömrü okadar biçilmiş ama o tecrübeli biri olsaydı süreç daha farklı olabilirdi