- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
- 323
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
-
Organik Argan yağı tavsiye ederim.ben cok memnunumKızlar saçlarım belimi geçiyor ve ben büyük bir hata yapıp saçlarımı birkaç kez boyadım. Uzun olduğu için kestirmeye kıyamıyorum. Zaten gür değildi ama iyice dökülmeye başladı, azaldı.
Gürleştirip hacim vermek için ne yapabilirim
Organik Argan yağı tavsiye ederim.ben cok memnunum
Her banyodan sonra havluyla ıslaklığını alıp uçlarına argan yağını sürüyor ve kurutuyorum.Nasıl kullanıyorsun peki? Ve tam olarak nasıl bir etkisi oldu?
Saçlarımı ensemde kestirdim bu arada
Her banyodan sonra havluyla ıslaklığını alıp uçlarına argan yağını sürüyor ve kurutuyorum.
Birde saçlarım kuruyken tamamen saç derime döküp yediriyorum. Gece boyu öyle yatıyorum. Sabah uyandığımda saçımı yıkıyorum. Bir gece saç diplerinde kalınca köklerini güçlendiriyor.benim de saçlarım boyalı ve cok işlemden geçti fakat bunları yaptıkça saçlarım son drece gür,dökülüyor ama kalın telli ve gür.
Saçları güçlendiriyor.saç diplerini besleyip dökülmeyi azaltıyor.alacaksanız sertifikalı ürün tercih edin derim argan diye birçok yanlış yalan yağ satılıyorÇok teşekkür ederim yahu ayrıntılı anlatmışsın.
Ama saçları güçlendiriyor mu yoksa yeni saç çıkarıyor mu
Bebek şampuanı kullanıyorum, teşekkür ederim:)boyaya ara ver bence ve evde badem yagı ıle ıkı uc dakıka msj yap ayrıca bıtkısel sampuanlar mutlaka kullanmalısın :)
Şuan uni baby kullanıyorum, dalin çok sertleştirmişti :/Dalinle yika banyoda top top elime gelirdi gecen hafta banyo yaparken agliycaktim sacim çok fazladır ama bi o kadar da dökülürgittim dalin aldim abartmiyorum en fazla bir tel geliyor banyoda
Tamam sertifikaya dikkat edeceğim, çok teşekkürler :)Saçları güçlendiriyor.saç diplerini besleyip dökülmeyi azaltıyor.alacaksanız sertifikalı ürün tercih edin derim argan diye birçok yanlış yalan yağ satılıyor
sac ıcın ozel tasarlanmıs sampuanlar var canım benım yıgenımın avus avuc dokuluyodu sukur sımdı durdu hatta bız hasatalık felan gecırıyo dıye cok korktuk dur ben bı onlan konusayım sana yazayım neler yaptı dıye ..ederim
orjınal argan yaını nereden bulabılırızSaçları güçlendiriyor.saç diplerini besleyip dökülmeyi azaltıyor.alacaksanız sertifikalı ürün tercih edin derim argan diye birçok yanlış yalan yağ satılıyor
Eczane, aktar ve onlıne satışlardan bulabilirsiniz. Sertifikalı olmasına dikkat edin. Sertifikalı bizim ürünlerimiz diye yalan yanlış şeyler de satıyorlar insanlara organik diye veriyorlar bilinçsiz kişilere.ben fushi yi kullanıyorum ve memnunum sertifikayada sahip öyle yalandan sertifika değil yani. Başka yağlarla karıştırıp argan yağı diye ucuza satıyorlar insanlara.orjınal argan yaını nereden bulabılırız
tesekkur ederim.. siz fushiyi nereden alıyorsunuzEczane, aktar ve onlıne satışlardan bulabilirsiniz. Sertifikalı olmasına dikkat edin. Sertifikalı bizim ürünlerimiz diye yalan yanlış şeyler de satıyorlar insanlara organik diye veriyorlar bilinçsiz kişilere.ben fushi yi kullanıyorum ve memnunum sertifikayada sahip öyle yalandan sertifika değil yani. Başka yağlarla karıştırıp argan yağı diye ucuza satıyorlar insanlara.
canım onlıne satıslarda ben devamlı deva evı.com.tr den alıyorum bır gez mutlaka ısıne yarar seyler bulursun fıyatlarıda uygun ben arkadasımdan aldım adresı .te
tesekkur ederim.. siz fushiyi nereden alıyorsunuz
Dökülmeniz mevsimsel de olabilir. Sonbaharda gerçekten cok artıyor. Bunu en az zayiatla arttırmak için ben de katkısız keratin dip bakım yağı kulllanıyorum ve çok memnun kaldım. Hatta saçlarımın güçlenerek kalınlaşarak geldiğimni fark ettim. Hızlı uzama da belirgin şekilde artıyor.Bende de dökülme sorunu var
Canım çok teşekkur ederım, ben de keratin dip bakım setinın tamamını aldım daha da iyi sonuşlar aldım, bir de keratin ama doğal keratin hediye verdiler, o da saç kırıklarıma ve matlığa iyi geldi. Şampuanı da kuru ve sert boyalı saçlara çok güzel oldu.Dökülmeniz mevsimsel de olabilir. Sonbaharda gerçekten cok artıyor. Bunu en az zayiatla arttırmak için ben de katkısız keratin dip bakım yağı kulllanıyorum ve çok memnun kaldım. Hatta saçlarımın güçlenerek kalınlaşarak geldiğimni fark ettim. Hızlı uzama da belirgin şekilde artıyor.
B Birbennur merhaba bu kreatini hangi siteden aldiniz veya markasini yazabilrimisiniz bende guvenilir bir kreatin bakim ariyorumdaDökülmeniz mevsimsel de olabilir. Sonbaharda gerçekten cok artıyor. Bunu en az zayiatla arttırmak için ben de katkısız keratin dip bakım yağı kulllanıyorum ve çok memnun kaldım. Hatta saçlarımın güçlenerek kalınlaşarak geldiğimni fark ettim. Hızlı uzama da belirgin şekilde artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?